♥haftalık kilo verme yarışması♥

Şöyle bi plan yaptım
Sen doğum yapıp hamilelik kilolarını vermeye başla ben de o sırada hamile kalayım senle ortada buluşam nasıılll:)))
sbeden cim de artık 2.yi yapar:)

Şöyle bi plan yaptım
Sen doğum yapıp hamilelik kilolarını vermeye başla ben de o sırada hamile kalayım senle ortada buluşam nasıılll:)))
Hadi bakalım :) planı da yaptık valla ben bi hamile kalayım da herşey vın gelir tırıs gider be su cum:)))

Şöyle bi plan yaptım
ilk defa bi kaza oldu gibi . Eşime daha dikkatli olmalisin diye çıkıştım.. Sinsi sinsi gülüyor. çocuk istediğini söyledi bende isterim ama bu kiloda değil dedim havalar isinsin seninle yürürum dedi. hak veriyor kışın kilo veremeyisime

Yoksa ben seni bekleyemem mi diyorsunnnn

Yoksa ben seni bekleyemem mi diyorsunnnn
beklerim belki :) evlendikten sonra ne zaman düşünüyorsun bebek. ben bu kiloda bebek yaparsam diye hayal ediyorum Dünyanin ağırlığı sanki üstüme binmis gibi oluyor nefessiz kalmis gibi hissediyorum. mutlaka zayiflamam lazim. kilolu hamilelik cok zor nefes almak gece yatmak hersey zordu

Doğrudur canım ya inşallah 60lı kilolara düş sonra hamile kalırsın.
Ya normalde 1 yıl bekleyip düşünüyorum ama bilmiyorum yine de yoksa çocuğun adını gerdek mi koysam diyorum:))

Kahvaltı
2 yumurta
2 ince dilim tam tahıl ekmek

10 fındık
30 gr bitter

2 küçük hamsi köfte
1 dilim ekmek

1 dürüm ince kağıt gibi lavaş çiğ köfte
1 bardak ayran
1115 kcal nehirnil111
Bugün 1 saat yürüdüm ve özellikle 1000in üstünde yapmaya özen gösterdim arada gerekiyor

bugünkü sağlıksız menum :)
uyaninca 3 gun kurusu 500 ml su
kahvalti
2 paket altinbasak form biskuvi. 2 kk peynir.
1 salatalik 1 elma 2 kupa yesil cay.
öğle
1 orta boy kek
orta sekerli turk kahvesi.
1sb portakal suyu
aksam
1 sb süt 1 yk yulaf kepegi. tarcin ile musli yaptim.
yatmadan
yogurt pulbiber limon kürü.
1 saat deli gibi yüzme.
2 lt su.
yemek yemedim bugun tırı vırı. :)
disarda olunca böyle oldu.

Doğrudur canım ya inşallah 60lı kilolara düş sonra hamile kalırsın.
Ya normalde 1 yıl bekleyip düşünüyorum ama bilmiyorum yine de yoksa çocuğun adını gerdek mi koysam diyorum:))
bende öyle düşünüyorum canim.
eger hamile değilsem tabi . Eşim takılıyor. zaten hamilesin diyor umarim bişey olmaz bir iki ay şüpheyle geçecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…