- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Şöyle bi plan yaptım
Sen doğum yapıp hamilelik kilolarını vermeye başla ben de o sırada hamile kalayım senle ortada buluşam nasıılll:)))
sbeden cim de artık 2.yi yapar:)
Hadi bakalım :) planı da yaptık valla ben bi hamile kalayım da herşey vın gelir tırıs gider be su cum:)))Şöyle bi plan yaptım
Sen doğum yapıp hamilelik kilolarını vermeye başla ben de o sırada hamile kalayım senle ortada buluşam nasıılll:)))
Su cum deyince de sucuk aklıma geliyo:)))Hadi bakalım :) planı da yaptık valla ben bi hamile kalayım da herşey vın gelir tırıs gider be su cum:)))
ilk defa bi kaza oldu gibiŞöyle bi plan yaptım
olsun canim bir hafta sabret adet olunca oluyor işte :/sbeden
Can'ım çok moralim bozuk cuma günü 72.1 dim
cumartesi pazar coştum adet olduğum için ve bugün 73.5 im bu hafta hiç gitmedi sayıyorum
Yoksa ben seni bekleyemem mi diyorsunnnnilk defa bi kaza oldu gibi. Eşime daha dikkatli olmalisin diye çıkıştım.. Sinsi sinsi gülüyor. çocuk istediğini söyledi bende isterim ama bu kiloda değil dedim havalar isinsin seninle yürürum dedi. hak veriyor kışın kilo veremeyisime
soguk etki ediyor muyduuSoğukta metabolizma durdu resmen ben su da içemedim yaa hep çay hep çay
İlk bugün bu saate kadar 2 litre içebildim
4 mü çok icmek tehlikeli değil mi canımbende nerdeyse 4 litre su içiyorum yemeklerimde mutlaka çorba var sıvı olarak ama bana mısın demiyor
beklerim belki :) evlendikten sonra ne zaman düşünüyorsun bebek. ben bu kiloda bebek yaparsam diye hayal ediyorum Dünyanin ağırlığı sanki üstüme binmis gibi oluyor nefessiz kalmis gibi hissediyorum. mutlaka zayiflamam lazim. kilolu hamilelik cok zor nefes almak gece yatmak hersey zorduYoksa ben seni bekleyemem mi diyorsunnnn
Doğrudur canım ya inşallah 60lı kilolara düş sonra hamile kalırsın.beklerim belki :) evlendikten sonra ne zaman düşünüyorsun bebek. ben bu kiloda bebek yaparsam diye hayal ediyorum Dünyanin ağırlığı sanki üstüme binmis gibi oluyor nefessiz kalmis gibi hissediyorum. mutlaka zayiflamam lazim. kilolu hamilelik cok zor nefes almak gece yatmak hersey zordu
Sorma yaa ne güzel gidiyordu halbukiolsun canim bir hafta sabret adet olunca oluyor işte :/
Canım gecen hafta içinde 98 e düşmüştüm ama haftasonu cozutunca 98.5 çktım bugünolsun canim bir hafta sabret adet olunca oluyor işte :/
Doğrudur canım ya inşallah 60lı kilolara düş sonra hamile kalırsın.
Ya normalde 1 yıl bekleyip düşünüyorum ama bilmiyorum yine de yoksa çocuğun adını gerdek mi koysam diyorum:))
Canım gecen hafta içinde 98 e düşmüştüm ama haftasonu cozutunca 98.5 çktım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?