Herşeyin hayırlısı canım boşver kilo vercen geri alcan en güzeli kilolu iken ikincide aradan çıkar sonra bi güzel hepsinden kurtulursun bende ikinciye kalmadan verecem dedim dedim aradan tam 5sene geçti veremedende hamile kalmıştım zaten o iş iradeye bakıyo şimdi ikinciye hamile kaldığım kilodayım en azından 2çocuğum var (buda bi avunma oldu kendimce)bende öyle düşünüyorum canim.
eger hamile değilsem tabi . Eşim takılıyor. zaten hamilesin diyor umarim bişey olmaz bir iki ay şüpheyle geçecek.
öyle canım. bu seferde deneyeyim. baharda yuruyuslere yüklenicem. olmazsa çocuk yaparim Allah izin verirseHerşeyin hayırlısı canım boşver kilo vercen geri alcan en güzeli kilolu iken ikincide aradan çıkar sonra bi güzel hepsinden kurtulursun bende ikinciye kalmadan verecem dedim dedim aradan tam 5sene geçti veremedende hamile kalmıştım zaten o iş iradeye bakıyo şimdi ikinciye hamile kaldığım kilodayım en azından 2çocuğum var (buda bi avunma oldu kendimce)
Neyse herşey nasiptir canım
Ne biliyim işte çok tatlu bu suratlar aynı sen gibiniye cozuttuysannn
Kız daha senin bebeğin emmiyomu ne çabuk gerci bende biraz düşünce yapıcam bi dahaöyle canım. bu seferde deneyeyim. baharda yuruyuslere yüklenicem. olmazsa çocuk yaparim Allah izin verirse
Ama ben hiç zorluk çfkmedim canım yaa valla çok hafif hissediyodum kendimi 112 ile gittim doğuma arkadaşlarım annemler nasıl bu kadar hareketli ve dinçsn diyolardı hatta sancım geldiğinde ebeler dalga geçti böle kıpır kıpır güle güle doğuma gidilmez sen ağırlaşmamışsn bile iki gwce burdasn kesin iki gece sancıyı ye anca gelir dediler oysaki bu laflardan yarım saat sonra yaptım doğumumubeklerim belki :) evlendikten sonra ne zaman düşünüyorsun bebek. ben bu kiloda bebek yaparsam diye hayal ediyorum Dünyanin ağırlığı sanki üstüme binmis gibi oluyor nefessiz kalmis gibi hissediyorum. mutlaka zayiflamam lazim. kilolu hamilelik cok zor nefes almak gece yatmak hersey zordu
Ohhh içimi soğuttun şekeer sende verememişsnKızlar hele bi 79 olayım foto koycam :)
Çok kötü durumda hala kocamanım
Günaydın canım ben spor yapamadığım halde verdim çok şükürr _800gr gitti tatlımOhhh içimi soğuttun şekeer sende verememişsnolda koy kız alem güzel görsn
Yemem hiç iyi olmadı bugün artı çıktım tartı daAyy bana bi haller oldu önümde paket açık en sevdiğim bi de lays bir tanesini zor yedim içim almıyor.
Her şey canın isteyince ağız tadıyla yeniliyor ye kız sen afiyetle
Bol bol çay içiyorum
Güzel canım menün senin geçen Cuma gününün kalorisi yok onu vermedin mi banaKahvaltı
2 yumurta
2 ince dilim tam tahıl ekmek
10 fındık
30 gr bitter
2 küçük hamsi köfte
1 dilim ekmek
1 dürüm ince kağıt gibi lavaş çiğ köfte
1 bardak ayran
1115 kcalnehirnil111
Bugün 1 saat yürüdüm ve özellikle 1000in üstünde yapmaya özen gösterdim arada gerekiyor
1241 kalnehirnil111
nehirnil111 ben kendi günlüğüme menümü ayrıntılı yazdığımdan buraya bir daha girmiyorum. bugün 850 kalori
nehirnil111 bugünki kalorim 938 Can'ım :)
Sabah; 07:50 - 1 orta boy krep + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:40 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase kuru fasulye + 1 büyük salatalık turşusu
Ara; 15:00 - 1 parça simit (1 simitin %10 nu diyebilirim) + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 ad.yumurtadan omlet + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 4 tane yeşil zeytin + 3 dilim macar ince salam + 1 çay bardağı şekersiz çay
Ara; 20:30 - 50 gr çekirdek + 2 dilim ev yapımı kakaolu kek (yememeliydim evdekileri dağıtmam gerek ya da atacağım başka yolu yok)
Kalorim 1242 bu sabah artı çıktım tartı da tabi çıkarım dünyayı yeseydim bir de bu dayakta kendime
begum75 D damlasr K Kafkanistan H Heart of Gold halacocuksun elma_sekerim01 mavimli @deniz3344
D damlasr geçen hafta cumadan itibaren kalorilerin yok bıraktın mı ?
H Heart of Gold aynı şekilde canım kalorilerin yok ?
Günaydın Begüşüm not aldım sağol kuzumgünaydın nehircim 1 şubat kalorim 1371
Not aldım canım sağol
Sende Sağol canımNot aldım canım sağol
günaydın nehircim 1 şubat kalorim 1371
çok dimi azaltmam lazım biliyorum ama akşamları iştah açılması patlaması yaşıyorumYeaaa Begum sen ne yapiyosun bacim :) ?? Yeme anneeeem yeme kuzuuum naptin 1300 kusur kalori kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?