♥haftalık kilo verme yarışması♥

bende öyle düşünüyorum canim.
eger hamile değilsem tabi . Eşim takılıyor. zaten hamilesin diyor umarim bişey olmaz bir iki ay şüpheyle geçecek .
Herşeyin hayırlısı canım boşver kilo vercen geri alcan en güzeli kilolu iken ikincide aradan çıkar sonra bi güzel hepsinden kurtulursun bende ikinciye kalmadan verecem dedim dedim aradan tam 5sene geçti veremedende hamile kalmıştım zaten o iş iradeye bakıyo şimdi ikinciye hamile kaldığım kilodayım en azından 2çocuğum var (buda bi avunma oldu kendimce)
Neyse herşey nasiptir canım

öyle canım. bu seferde deneyeyim. baharda yuruyuslere yüklenicem. olmazsa çocuk yaparim Allah izin verirse

Ama ben hiç zorluk çfkmedim canım yaa valla çok hafif hissediyodum kendimi 112 ile gittim doğuma arkadaşlarım annemler nasıl bu kadar hareketli ve dinçsn diyolardı hatta sancım geldiğinde ebeler dalga geçti böle kıpır kıpır güle güle doğuma gidilmez sen ağırlaşmamışsn bile iki gwce burdasn kesin iki gece sancıyı ye anca gelir dediler oysaki bu laflardan yarım saat sonra yaptım doğumumu

Maşallah size ya ne cesaret bi daha çocuk dusunuyorsunuz ben artik fit olmak istiyorum diyomusum önce ben hamile kaliyormusum.allah korusun ya rabbim isteyene versin hayirlisini benim doğum çok zordu belki normal olsa isterdim

Ayy bana bi haller oldu önümde paket açık en sevdiğim bi de lays bir tanesini zor yedim içim almıyor.
Her şey canın isteyince ağız tadıyla yeniliyor ye kız sen afiyetle
Bol bol çay içiyorum
Yemem hiç iyi olmadı bugün artı çıktım tartı da
Güzel canım menün senin geçen Cuma gününün kalorisi yok onu vermedin mi bana

nehirnil111 ben kendi günlüğüme menümü ayrıntılı yazdığımdan buraya bir daha girmiyorum. bugün 850 kalori

nehirnil111 bugünki kalorim 938 Can'ım :)

Not aldım çıtırlar sağolun

Sabah; 07:50 - 1 orta boy krep + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:40 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase kuru fasulye + 1 büyük salatalık turşusu

Ara; 15:00 - 1 parça simit (1 simitin %10 nu diyebilirim) + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 ad.yumurtadan omlet + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 4 tane yeşil zeytin + 3 dilim macar ince salam + 1 çay bardağı şekersiz çay
Ara; 20:30 - 50 gr çekirdek + 2 dilim ev yapımı kakaolu kek (yememeliydim evdekileri dağıtmam gerek ya da atacağım başka yolu yok)

Kalorim 1242 bu sabah artı çıktım tartı da tabi çıkarım dünyayı yeseydim bir de bu dayakta kendime

begum75 D damlasr K Kafkanistan H Heart of Gold halacocuksun elma_sekerim01 mavimli @deniz3344

H Heart of Gold canım cumadan beri kalorilerin yok ?

Son düzenleme:

günaydın nehircim 1 şubat kalorim 1371

Günaydın Kızlar

herkes iyidir her şey yolundadır umarım. biz de bir görüşme için Ankaraya gitmiştik. olumlu şimdilik. fazla sevinmeyecem sonra hayal kırıklığı olmasın.

29 ocak cuma : 1066
30 ocak c.tesi: 1261
31 ocak pazar: 1137
1 şubat pzt: 893

kilom 73 ama tartı gününe yetişemedim. artık haftaya. çok halsizim yorgunum. ama bugün yürüyüşe gitmeye niyetim var tam 1 haftadır yürümedim. iyi gelir bedenime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…