Günaydın Kızlar
herkes iyidir her şey yolundadır umarım. biz de bir görüşme için Ankaraya gitmiştik. olumlu şimdilik. fazla sevinmeyecem sonra hayal kırıklığı olmasın.
29 ocak cuma : 1066
30 ocak c.tesi: 1261
31 ocak pazar: 1137
1 şubat pzt: 893
kilom 73 ama tartı gününe yetişemedim. artık haftaya. çok halsizim yorgunum. ama bugün yürüyüşe gitmeye niyetim var tam 1 haftadır yürümedim. iyi gelir bedenime.
herşey gönlünüzce olsun canım, hayırlı haberlerinide bekliyoruz inşallah, bu arada kalorilerin süper
bendede aşırı halsizlik var, dün akşam saat 6 da bir yattım bi ara hararetle uyandım 1 muz 1 portakal yedim azcık dizi izledim hoopp yine yattım ve şuan hala sersem gibiyim yatsam uyuyacam regl olcam da belimde de ağrı var ayaklarımdan kan çekiliyo gibi buz gibi migren arada zonlayıp gidiyo uuuffffff böle iştekeyifsizim
Anladım ben senin derdini canın istemiyor eski işyerimde bazı problemlerim vardı uykumu yememi içmemi her şeyi etkiledi regl düzenim bile bozuldu inanır mısın çok şükür kurtuldum ama rahatlık bana kilo olarak yansıdıAyy bana bi haller oldu önümde paket açık en sevdiğim bi de lays bir tanesini zor yedim içim almıyor.
Her şey canın isteyince ağız tadıyla yeniliyor ye kız sen afiyetle
Bol bol çay içiyorum
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun...
ben de fena üşütmüşüm. dün midem bulandı istifra ettim baş dönmesi ne ararsan. yol zor bitti. önce titriyorum sonra terliyorum kaç bardak su içtim sayamadım. tüm kemiklerim ağrıyor aynı haldeyim senle. ben de regl olacak birkaç güne. ama bu üşütmenin etkisi bu kadar kötü oldum. geçmiş olsun sana da.
oyyy sen daha bi fenaymışsın sanada çok geçmiş olsun, o yorgunlukla bide işe geldin demi, napcaz başka çaremiz yok kimse anlamaz bizi
Sizin işler de bizim gibi desene gidiyosun beni alır mısınız diyosun çalışmak istediğin yere artık adamın keyfine kalmış öğün keyfi yerindeyse olabilir diyor var yaa işimi seviyorum ama bu tayin işlerinden nefret ediyorum neden bizde öğretmenler ya da sağlıkçılar gibi istediğimiz yere tayin olamıyoruz acabaaaaGünaydın Kızlar
herkes iyidir her şey yolundadır umarım. biz de bir görüşme için Ankaraya gitmiştik. olumlu şimdilik. fazla sevinmeyecem sonra hayal kırıklığı olmasın.
kilom 73 ama tartı gününe yetişemedim. artık haftaya. çok halsizim yorgunum. ama bugün yürüyüşe gitmeye niyetim var tam 1 haftadır yürümedim. iyi gelir bedenime.
Hep diyorum bu uzuuun ve soğuk kış gecelerinden nefret ediyorum diyeçok dimi azaltmam lazım biliyorum ama akşamları iştah açılması patlaması yaşıyorum
ama elimden gelen gayreti göstercem kendi kendime telkinlere başlıyorum
herşey gönlünüzce olsun canım, hayırlı haberlerinide bekliyoruz inşallah, bu arada kalorilerin süper
bendede aşırı halsizlik var, dün akşam saat 6 da bir yattım bi ara hararetle uyandım 1 muz 1 portakal yedim azcık dizi izledim hoopp yine yattım ve şuan hala sersem gibiyim yatsam uyuyacam regl olcam da belimde de ağrı var ayaklarımdan kan çekiliyo gibi buz gibi migren arada zonlayıp gidiyo uuuffffff böle iştekeyifsizim
Kızlar sıcak sıcak kekik çayı için regl rahatsızlıklarını yok ediyor yok kesmez diyorsanız doktorumun önerisi 1 ağrı kesici ve bir de kas gevşetici isimlerini vermiyim burda hem erken oluyor hem de hiç bir şekilde yan etkisi olmuyorinşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun...
ben de fena üşütmüşüm. dün midem bulandı istifra ettim baş dönmesi ne ararsan. yol zor bitti. önce titriyorum sonra terliyorum kaç bardak su içtim sayamadım. tüm kemiklerim ağrıyor aynı haldeyim senle. ben de regl olacak birkaç güne. ama bu üşütmenin etkisi bu kadar kötü oldum. geçmiş olsun sana da.
biraktiramadim gitti. 26. ayinda benim kiz. yani hamile olsam bile tam zamanı :)Kız daha senin bebeğin emmiyomu ne çabuk gerci bende biraz düşünce yapıcam bi daha
kimisi de öyle kolay oluyor işte. bende normalde güçlü hissediyordum. hatta dogum yaptigim gun 3 saat yürümüştum sanci gelsin diye ama gelmemisti. ben hic sanci yasamadim. sadece gece uykum sikintiliydi ve uzanarak tv izleyemiyordum boguluyor gibi yüzüm bogazim basinc oluyordu sanki. tiksinmem de olmadi diyebilirim. sadece çay icememistim iki ay bidr kimyondan sogumustum o kadar. ya sen hangi yiyecekleri yiyemiyordun.Ama ben hiç zorluk çfkmedim canım yaa valla çok hafif hissediyodum kendimi 112 ile gittim doğuma arkadaşlarım annemler nasıl bu kadar hareketli ve dinçsn diyolardı hatta sancım geldiğinde ebeler dalga geçti böle kıpır kıpır güle güle doğuma gidilmez sen ağırlaşmamışsn bile iki gwce burdasn kesin iki gece sancıyı ye anca gelir dediler oysaki bu laflardan yarım saat sonra yaptım doğumumu
Benim kızım da 27 de bıraktı ama artık süt çok azdı yaa fazla da uzatmamak lazım karnı gerçekten toksa aramıyordu ben de sevdiği şeylerle tok olmasını sağladım kolay oldu 2 günde unuttubiraktiramadim gitti. 26. ayinda benim kiz. yani hamile olsam bile tam zamanı :)
Derler ya 1 yıl bekleyin birbirinizi tanıyın keyfini çıkarın falan filan siz zaten birbirinizi yeterince tanıyosunuz evlenir evlenmez yapın gitsin biran önce büyüsün nasılsa 2. yi isteyeceksinizDoğrudur canım ya inşallah 60lı kilolara düş sonra hamile kalırsın.
Ya normalde 1 yıl bekleyip düşünüyorum ama bilmiyorum yine de yoksa çocuğun adını gerdek mi koysam diyorum:))
Ya ben aslinda ben hemen yapmayi da düşünüyorum ama mesela şöyle bi sey var evlilikle ilgili şeyleri sık sık dile getiriyorum ki fikirleriniz benim icin cok onemli.Derler ya 1 yıl bekleyin birbirinizi tanıyın keyfini çıkarın falan filan siz zaten birbirinizi yeterince tanıyosunuz evlenir evlenmez yapın gitsin biran önce büyüsün nasılsa 2. yi isteyeceksiniz
Demedim mi demedim miiiisbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
Akşam azıcık dikkat ettim kızımın kalan mısırlarını döktüm 300 gram gitti her gün 300 gram gitse cumartesi sabah yine 54 lerdeyim
Aaa niye kiz okeyler tombalalar kestaneler türlü türlü muhabbetler:))Hep diyorum bu uzuuun ve soğuk kış gecelerinden nefret ediyorum diye
Cok gecmis olsun canim rabbim şifa versin.Günaydın Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?