Hep diyorum bu uzuuun ve soğuk kış gecelerinden nefret ediyorum diye
Kızlar sıcak sıcak kekik çayı için regl rahatsızlıklarını yok ediyor yok kesmez diyorsanız doktorumun önerisi 1 ağrı kesici ve bir de kas gevşetici isimlerini vermiyim burda hem erken oluyor hem de hiç bir şekilde yan etkisi olmuyor
Begusss gecmis olsun canim yerlesmeden hastalik hemen gecer insaallahherşey gönlünüzce olsun canım, hayırlı haberlerinide bekliyoruz inşallah, bu arada kalorilerin süper
bendede aşırı halsizlik var, dün akşam saat 6 da bir yattım bi ara hararetle uyandım 1 muz 1 portakal yedim azcık dizi izledim hoopp yine yattım ve şuan hala sersem gibiyim yatsam uyuyacam regl olcam da belimde de ağrı var ayaklarımdan kan çekiliyo gibi buz gibi migren arada zonlayıp gidiyo uuuffffff böle iştekeyifsizim
Ben yiyemiyorum kafamda soru işaretleri oluncaAnladım ben senin derdini canın istemiyor eski işyerimde bazı problemlerim vardı uykumu yememi içmemi her şeyi etkiledi regl düzenim bile bozuldu inanır mısın çok şükür kurtuldum ama rahatlık bana kilo olarak yansıdı
Ne cabuk arti cikiverdin kiz hemen.Yemem hiç iyi olmadı bugün artı çıktım tartı da
Güzel canım menün senin geçen Cuma gününün kalorisi yok onu vermedin mi bana
Not aldım çıtırlar sağolun
Günaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))
Sana mesaj yazdım kalktım mutfaktan çay aldım yolda geri zekalının biri bir soru sordu 20 dakika aynı şeyi anlattım işine gelmeyince anlamak istemedi masama geldim çayımı içiyorumGünaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))
Hepimiz aynı yollardan geçtik diyosuuuunDemedim mi demedim miiii
İnşallah evlenince çocuk da olunca bitmez bu muhabbetler diyeceğim ama nişanlına bağlı tabii evlenince değişmezse sorun yokAaa niye kiz okeyler tombalalar kestaneler türlü türlü muhabbetler:))
Allahimmm hepsine de cevap vermis şeker şey:))günaydın suuu
iyi diyelim iyi olalım çok şükür iyiyiz keyfim ise pek yok regl öncesi sendromları yaşıyorum sanırsam
şuan napıyorum tabikide sana cevap yazıyorum :) /işyerindeyim çalışıyorum
Cayi soğuttu gicik sey:))Sana mesaj yazdım kalktım mutfaktan çay aldım yolda geri zekalının biri bir soru sordu 20 dakika aynı şeyi anlattım işine gelmeyince anlamak istemedi masama geldim çayımı içiyorum
Felç ettiği dönemler üşütme kaynaklı olabiliyor yazın değil de genelde kışın böyle sorunlar yaşamamızın sebebi bu bence onu da çözmenin yolu kas gevşeticiler kas gevşeyince ağrı da gidiyorgaliba bende
kekik çayını deneyebilirim,bazen ağrılar gerçekten günlük hayatı felç ediyo
Beraber yürüdük biz bu yollarda:)Hepimiz aynı yollardan geçtik diyosuuuun
İnşaallah diyeyim bekleyip gorcem:))İnşallah evlenince çocuk da olunca bitmez bu muhabbetler diyeceğim ama nişanlına bağlı tabii evlenince değişmezse sorun yok
çok dimi azaltmam lazım biliyorum ama akşamları iştah açılması patlaması yaşıyorum
ama elimden gelen gayreti göstercem kendi kendime telkinlere başlıyorum
Hem yol hem evden ayrılmak hem de tatil bitiyor hepsi tasa hepsi tasaCayi soğuttu gicik sey:))
Ayy dönüş yaklaşıyor benim de kim cekecek o yolu ya
Cok vallahi kuzum yaa tabi ne yediginde onemli ama 1000 civarinda olmamiz lazim hele ki cok cok aktivite yapmiyorsak
Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyyHem yol hem evden ayrılmak hem de tatil bitiyor hepsi tasa hepsi tasa
Allahım kolaylık versin inşallah bir an önce biter bu sorunlar tayinin olur da
Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyyHem yol hem evden ayrılmak hem de tatil bitiyor hepsi tasa hepsi tasa
Allahım kolaylık versin inşallah bir an önce biter bu sorunlar tayinin olur da
Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyy
Kafamda deli sorulaarrr:))
Ayy evet aklımda o var.sen babana de nikahı erken yapalım düğünüde yaza yoksa 1 sene daha burda kalıcam belki yumuşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?