♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hep diyorum bu uzuuun ve soğuk kış gecelerinden nefret ediyorum diye

galiba bende

kekik çayını deneyebilirim,bazen ağrılar gerçekten günlük hayatı felç ediyo

Begusss gecmis olsun canim yerlesmeden hastalik hemen gecer insaallah

Ben yiyemiyorum kafamda soru işaretleri olunca(

Günaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))

günaydın suuu
iyi diyelim iyi olalım çok şükür iyiyiz keyfim ise pek yok regl öncesi sendromları yaşıyorum sanırsam
şuan napıyorum tabikide sana cevap yazıyorum :) /işyerindeyim çalışıyorum

Günaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))
Sana mesaj yazdım kalktım mutfaktan çay aldım yolda geri zekalının biri bir soru sordu 20 dakika aynı şeyi anlattım işine gelmeyince anlamak istemedi masama geldim çayımı içiyorum

günaydın suuu
iyi diyelim iyi olalım çok şükür iyiyiz keyfim ise pek yok regl öncesi sendromları yaşıyorum sanırsam
şuan napıyorum tabikide sana cevap yazıyorum :) /işyerindeyim çalışıyorum
Allahimmm hepsine de cevap vermis şeker şey:))
Cay iciyorum bende disariyi izleyerek
Disari cikcam öğle namazindan sonra sevgilimle buluscam

galiba bende

kekik çayını deneyebilirim,bazen ağrılar gerçekten günlük hayatı felç ediyo
Felç ettiği dönemler üşütme kaynaklı olabiliyor yazın değil de genelde kışın böyle sorunlar yaşamamızın sebebi bu bence onu da çözmenin yolu kas gevşeticiler kas gevşeyince ağrı da gidiyor

Cok vallahi kuzum yaa tabi ne yediginde onemli ama 1000 civarinda olmamiz lazim hele ki cok cok aktivite yapmiyorsak

normalde spor yapıyorum ama dün yapamadım tabi,ama 1000 kalori bana az canım normal beslenmemin altına çokta inmek istemiyorum 1200 benim için ideal diye düşünüyorum, çünkü gün içindede hareketliyim eve gidince zaten durmak yok o yüzden bitkin kalıyorum, dün akşamda aslında portakal ve muzu yemiyeydim 1236 kalori ve 116 karbonhidrat olcaktı en azından bu daha iyi bi sonuç ama 2 meyva beni bitirdi

Son düzenleme:
Hem yol hem evden ayrılmak hem de tatil bitiyor hepsi tasa hepsi tasa
Allahım kolaylık versin inşallah bir an önce biter bu sorunlar tayinin olur da
Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyy
Kafamda deli sorulaarrr:))

Hem yol hem evden ayrılmak hem de tatil bitiyor hepsi tasa hepsi tasa
Allahım kolaylık versin inşallah bir an önce biter bu sorunlar tayinin olur da
Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyy

sen babana de nikahı erken yapalım düğünüde yaza yoksa 1 sene daha burda kalıcam belki yumuşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…