- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Nişanlının tayini olur olmaz nikah yapıyorsunuz an itibariyle hemen sonrasında torpil arıyosunuz öncesinde bulup hazır etmeniz tabii ki lehinize olur hiç beklemenize gerek kalmaz tabii ki herkesin tercih etmediği bir okula giderim dersenBunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyy
Kafamda deli sorulaarrr:))
canım ben onu o gün hemen duzeltmistm tlf kayit edildi gösterip etmemis. ama geçte olsa farkederdim. simdi düzeltiyorumGünaydın canım ben spor yapamadığım halde verdim çok şükürr _800gr gitti tatlım
sbeden beni düzeltirmisin canım bi zahmet 80.5 yazıver:)
Ya nikahtan sonra tayin fikrinden vazgeçersenizAyy evet aklımda o var.
Nasip olursa haftaya falan söylücem pazartesi bir günde ama:))
İnşallah düşeceksin canım devam pes etmek yoksbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
Akşam azıcık dikkat ettim kızımın kalan mısırlarını döktüm 300 gram gitti her gün 300 gram gitse cumartesi sabah yine 54 lerdeyim
Ne cabuk arti cikiverdin kiz hemen.
Yerken korka korka mi yedin yoksa
Aynenn zeytin yemediğim günler daha hafifim ama zeytini de çok seviyorumİnşallah düşeceksin canım devam pes etmek yok
Bilmiyorum ki bol tuzlu çekirdekten yedim yeşil zeytin tuzluydu su mu topladı nasıl artıya döndüm bir de rahat 400-500 gram ya yediklerimde ortada brownie kek yapmaz ki o kadar lavaboya bile çıktım akşam
bende gündüz vermiyorum ama gece az emiyor ve ben sabah uyurken acip emiyorBenim kızım da 27 de bıraktı ama artık süt çok azdı yaa fazla da uzatmamak lazım karnı gerçekten toksa aramıyordu ben de sevdiği şeylerle tok olmasını sağladım kolay oldu 2 günde unuttu
Bende özellikle yeşil zeytini aslında eve sokmuyordum ama misafir gelecek diye aldım geçen gün 250 gram falan anca almışımtır suya basayım bari tuzunu alsın biraz öyle hafta sonu kahvaltıda yerim bir tekAynenn zeytin yemediğim günler daha hafifim ama zeytini de çok seviyorum
Yaaa öyle bi durum var zaten nerden bildin denizzzNişanlının tayini olur olmaz nikah yapıyorsunuz an itibariyle hemen sonrasında torpil arıyosunuz öncesinde bulup hazır etmeniz tabii ki lehinize olur hiç beklemenize gerek kalmaz tabii ki herkesin tercih etmediği bir okula giderim dersen
Günaydın Kızlar
herkes iyidir her şey yolundadır umarım. biz de bir görüşme için Ankaraya gitmiştik. olumlu şimdilik. fazla sevinmeyecem sonra hayal kırıklığı olmasın.
29 ocak cuma : 1066
30 ocak c.tesi: 1261
31 ocak pazar: 1137
1 şubat pzt: 893
kilom 73 ama tartı gününe yetişemedim. artık haftaya. çok halsizim yorgunum. ama bugün yürüyüşe gitmeye niyetim var tam 1 haftadır yürümedim. iyi gelir bedenime.
Tamam canım sağolcanım ben onu o gün hemen duzeltmistm tlf kayit edildi gösterip etmemis. ama geçte olsa farkederdim. simdi düzeltiyorum
Ya ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.İnşallah düşeceksin canım devam pes etmek yok
Bilmiyorum ki bol tuzlu çekirdekten yedim yeşil zeytin tuzluydu su mu topladı nasıl artıya döndüm bir de rahat 400-500 gram ya yediklerimde ortada brownie kek yapmaz ki o kadar lavaboya bile çıktım akşam
Nasıl anlamadım benYa nikahtan sonra tayin fikrinden vazgeçerseniz
Yoo hiçte saçma değil aslında bende duymuştum bunu bir kere ve ben dün yerken kilo alırım kesin diye yedim niye yediysem hem öyle düşünüpYa ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Eskiden ne yersem yiyim kilo alcam düşüncesiyle yerdim ve kilo da alırdım artık kilo almayacağımı bu gıdanın bana artı olarak dönmeyeceğini düşünerek yiyorum ve almıyorum da.
Çok mu saçma geldi:)))
İşte öyle yapma bundan sonra:))Yoo hiçte saçma değil aslında bende duymuştum bunu bir kere ve ben dün yerken kilo alırım kesin diye yedim niye yediysem hem öyle düşünüp
Öyle yapayım dur kız ama yemeyeceğim o cıssları çok kırıldım onlaraİşte öyle yapma bundan sonra:))
Tabi ye ye ye kilo almıcam nasıl olsa diye düşünüp kilo almayız demiyorum da ama kesinlikle faydası oluyor bunu bizzat görüyorum:)
Sizin işler de bizim gibi desene gidiyosun beni alır mısınız diyosun çalışmak istediğin yere artık adamın keyfine kalmış öğün keyfi yerindeyse olabilir diyor var yaa işimi seviyorum ama bu tayin işlerinden nefret ediyorum neden bizde öğretmenler ya da sağlıkçılar gibi istediğimiz yere tayin olamıyoruz acabaaaa
Kızlar sıcak sıcak kekik çayı için regl rahatsızlıklarını yok ediyor yok kesmez diyorsanız doktorumun önerisi 1 ağrı kesici ve bir de kas gevşetici isimlerini vermiyim burda hem erken oluyor hem de hiç bir şekilde yan etkisi olmuyor
Günaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))
Cok gecmis olsun canim rabbim şifa versin.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönYürüyüş iyidir bende yürüme dışında spor yapmıyorum bu aralar acayip halsizim hevesim yok
Ya ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Eskiden ne yersem yiyim kilo alcam düşüncesiyle yerdim ve kilo da alırdım artık kilo almayacağımı bu gıdanın bana artı olarak dönmeyeceğini düşünerek yiyorum ve almıyorum da.
Çok mu saçma geldi:)))
Bende oturup kalıyorum koltukta yainşallah canım. ben de çok halsiz keyifsizim. bacaklarım tutmuyor resmen. oturduğum yerden kalkamadım.
Bende oturup kalıyorum koltukta ya
zor duruyorum bende, başım dumanlı kafamın tepesi karıncalanıyo migren aurası yaşıyorum sanırım,vücut bitkin kafayı koysam uyuyacam sabahtan beri çaylar kahveler açmadı uykumu
aayyy noldu bize topikcek halsiziz biri geldin bizi accık dürtelesin yahu
bayanbaloncuk yok
C CallanPinckney de yok
yoksa bizi sevmiyor musunuz?sanırım duygusala bağladım
Günaydın Kızlar
herkes iyidir her şey yolundadır umarım. biz de bir görüşme için Ankaraya gitmiştik. olumlu şimdilik. fazla sevinmeyecem sonra hayal kırıklığı olmasın.
29 ocak cuma : 1066
30 ocak c.tesi: 1261
31 ocak pazar: 1137
1 şubat pzt: 893
kilom 73 ama tartı gününe yetişemedim. artık haftaya. çok halsizim yorgunum. ama bugün yürüyüşe gitmeye niyetim var tam 1 haftadır yürümedim. iyi gelir bedenime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?