♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bunlari da geçtim nisanlimin hazirana tayininin olma durumu var ki olursa eger ben eş durumundan hemen gidebilir miyim 1 yil beklemem mi lazim düğünü napariz oyy oyyy
Kafamda deli sorulaarrr:))
Nişanlının tayini olur olmaz nikah yapıyorsunuz an itibariyle hemen sonrasında torpil arıyosunuz öncesinde bulup hazır etmeniz tabii ki lehinize olur hiç beklemenize gerek kalmaz tabii ki herkesin tercih etmediği bir okula giderim dersen

İnşallah düşeceksin canım devam pes etmek yok
Ne cabuk arti cikiverdin kiz hemen.
Yerken korka korka mi yedin yoksa

Bilmiyorum ki bol tuzlu çekirdekten yedim yeşil zeytin tuzluydu su mu topladı nasıl artıya döndüm bir de rahat 400-500 gram ya yediklerimde ortada brownie kek yapmaz ki o kadar lavaboya bile çıktım akşam

Aynenn zeytin yemediğim günler daha hafifim ama zeytini de çok seviyorum

Benim kızım da 27 de bıraktı ama artık süt çok azdı yaa fazla da uzatmamak lazım karnı gerçekten toksa aramıyordu ben de sevdiği şeylerle tok olmasını sağladım kolay oldu 2 günde unuttu
bende gündüz vermiyorum ama gece az emiyor ve ben sabah uyurken acip emiyor

Aynenn zeytin yemediğim günler daha hafifim ama zeytini de çok seviyorum
Bende özellikle yeşil zeytini aslında eve sokmuyordum ama misafir gelecek diye aldım geçen gün 250 gram falan anca almışımtır suya basayım bari tuzunu alsın biraz öyle hafta sonu kahvaltıda yerim bir tek

Yaaa öyle bi durum var zaten nerden bildin denizzz

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönYürüyüş iyidir bende yürüme dışında spor yapmıyorum bu aralar acayip halsizim hevesim yok

Ya ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Eskiden ne yersem yiyim kilo alcam düşüncesiyle yerdim ve kilo da alırdım artık kilo almayacağımı bu gıdanın bana artı olarak dönmeyeceğini düşünerek yiyorum ve almıyorum da.
Çok mu saçma geldi:)))

Yoo hiçte saçma değil aslında bende duymuştum bunu bir kere ve ben dün yerken kilo alırım kesin diye yedim niye yediysem hem öyle düşünüp

Yoo hiçte saçma değil aslında bende duymuştum bunu bir kere ve ben dün yerken kilo alırım kesin diye yedim niye yediysem hem öyle düşünüp
İşte öyle yapma bundan sonra:))
Tabi ye ye ye kilo almıcam nasıl olsa diye düşünüp kilo almayız demiyorum da ama kesinlikle faydası oluyor bunu bizzat görüyorum:)

öyle oldu aynen. eşim görüşmee gitti. sağolsun kızkardeşim ayarladı randevuyu. kimseden bize hayır yokmuş onu anladık. yine kendimiz tırmalıyoruz. elektrik hocasına ihtiyaçları varmış bakalım kadro isteyecez dediler gözümüz kulağımız Ankaradan haber gelecek diye bekliyor. tam 1 yıl oldu o kadar yoruldum ki. ben memur olduğum için atama kolay ama eşimin ki gerçekten çok zor. hakkımızda hayırlısı olsun.

benim pek regl sancım olmaz. lipton 5 i bir arada çayı var kekik içinde çok güzel tadı tavsiye ederim.

Günaydın kizlaarrrr...
Nasilsiniz haliniz keyfiniz nasil
Ve şu an ne yapiyorsunuz
Hepsinin cevabini istiyorum:))

ben yürüyüşe çıkamadım. yürüyüş arkadaşlarım da şimdilik yürümeme kararı almışlar. forumu okuyorum an itibariyle :)

Cok gecmis olsun canim rabbim şifa versin.

sağol canım.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönYürüyüş iyidir bende yürüme dışında spor yapmıyorum bu aralar acayip halsizim hevesim yok

inşallah canım. ben de çok halsiz keyifsizim. bacaklarım tutmuyor resmen. oturduğum yerden kalkamadım.

çok doğru. beyne sinyali öyle gönderiyoruz çünkü.

Bende oturup kalıyorum koltukta ya

zor duruyorum bende, başım dumanlı kafamın tepesi karıncalanıyo migren aurası yaşıyorum sanırım,vücut bitkin kafayı koysam uyuyacam sabahtan beri çaylar kahveler açmadı uykumu

aayyy noldu bize topikcek halsiziz biri geldin bizi accık dürtelesin yahu

bayanbaloncuk yok

C CallanPinckney de yok

yoksa bizi sevmiyor musunuz? sanırım duygusala bağladım

callan nerede ?

ee ben seni etiketlemeyi unutmuş iyi mi :)
nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…