callan nerede ?
cnm bnmm şimdi gördüm sen niye takıyosun böle şeyleri bırak o onun terbiyesizliği bu kadarda olmaz yani yaptığın hiç bişey yok kötü niyetli düşünen bir insan ne diyim ki yaaa gerçekten çok üzüldümbana yazdığı msj bu:çok sinirim bozuldu gerçekten
Gözün aydın bebeğim öldü. Bir eşya ile bağlanacak kadar imanı zayıf biri değilim ve ilk cümlemiz elhamdulillah oldu eşimle. Ama sen bu sevinci kaç aylık arkadaşlarım ile yaşamamı çok gördün. Bak ben en azından sözümde durdum girmedim gruba sen güya kadınlar kulübünü bile bırakacaktın. Allah seni büyük konuştukların ile sınamasın inşallah. Bu arada bebeğim için hazırladığım şeyleri yetimler için göndereceğim herkes rızkına ulaşır bu dünyada ne de olsa
başka topikte bi bayanla tartışmış o yüzden soğudum burdan demişti ne zaman gelir bilmem!! dün kilo bildirimine yapmadı sanırım
Geçmiş olsun canım dikkatli olzor duruyorum bende, başım dumanlı kafamın tepesi karıncalanıyo migren aurası yaşıyorum sanırım,vücut bitkin kafayı koysam uyuyacam sabahtan beri çaylar kahveler açmadı uykumu
aayyy noldu bize topikcek halsiziz biri geldin bizi accık dürtelesin yahu
@bayanbaloncuk yok
@CallanPinckney de yok
yoksa bizi sevmiyor musunuz?sanırım duygusala bağladım
evet gördüm biraz ağır bir suçlama olmuş. bence morali bozuk şu an. kafasını toparlayınca gelir. üzüldüm onun adına çok şey öğreniyoruz birbirimizden ama maalesef arada böyle tartışmalar olabiilyor.
esrooşş nasıl gidiyo diyet, kaçamak yapmıyosun değil mi?cnm bnmm şimdi gördüm sen niye takıyosun böle şeyleri bırak o onun terbiyesizliği bu kadarda olmaz yani yaptığın hiç bişey yok kötü niyetli düşünen bir insan ne diyim ki yaaa gerçekten çok üzüldüm
aynen doru söylüyosun bende çok üzüldüm kadının yaptığı terbiyesizlik ama bizimkide çok duygusal çok içten nasıl içerlenmiş gerçekten üzüldümmevet malesef olabiliyor ve insan bu kadar etkilenebiliyor demekkli, aslında düşününce birbirimizi doğru düzgün tanımayan kişileriz, tek amacımız diyet zayıflamak, genelde muhabbet bunun üstüne dönüyo arada sevinç mutluluk paylaşıyoruz ondada kimin ne kötü niyeti olabilirki kötü niyetle kim kime ne söyleyebilirki, bazende sadece yazı yazmak amacını tam anlatamıyo sesdeki o vurgu hissiyat eksik kalınca yanlış anlamalar olabiliyo
callanda iyi inyetli bir arkadaşımız inşallah kafasını toplar ve döner zaten sürekli gelen yazan 3-5 kişi var onlarda olmayınca topikimizin enerjisi düşüyor
yok kuzu yaparmıyım hiç yapmıyorum ama hatta ğün atladığım bile oluyo ama nasıl bi halsizlik var üsütmde sana anlatamam böle bişey yok protein güç versin diye yiyoruz ama bn sanki yice yerlerdeyim her yerim ağrıyo napsam bilemedmmesrooşş nasıl gidiyo diyet, kaçamak yapmıyosun değil mi?
yok kuzu yaparmıyım hiç yapmıyorum ama hatta ğün atladığım bile oluyo ama nasıl bi halsizlik var üsütmde sana anlatamam böle bişey yok protein güç versin diye yiyoruz ama bn sanki yice yerlerdeyim her yerim ağrıyo napsam bilemedmm
Yaaa sen benim tesellimdinnnGünaydın canım ben spor yapamadığım halde verdim çok şükürr _800gr gitti tatlım
sbeden beni düzeltirmisin canım bi zahmet 80.5 yazıver:)
Ayy benimki tamamen bıraktıbiraktiramadim gitti. 26. ayinda benim kiz. yani hamile olsam bile tam zamanı :)
Ben herşeyi yiyodum valla sadece çayı bebeğe zararlı diye kestim o kadar bulantı falan hiç bişi olmadı çok rahattım bol bolda turşu yiyodum geceleri ama on altı liloalmıştö toplamkimisi de öyle kolay oluyor işte. bende normalde güçlü hissediyordum. hatta dogum yaptigim gun 3 saat yürümüştum sanci gelsin diye ama gelmemisti. ben hic sanci yasamadim. sadece gece uykum sikintiliydi ve uzanarak tv izleyemiyordum boguluyor gibi yüzüm bogazim basinc oluyordu sanki. tiksinmem de olmadi diyebilirim. sadece çay icememistim iki ay bidr kimyondan sogumustum o kadar. ya sen hangi yiyecekleri yiyemiyordun.
Kızlar bence arada kaçamaklar hele 1300 kaloriler çok az ve kilo yapmaz çünkü zaten bazal metobolizma hızımız o kadar yani hic kipirdamasak o kadar kalori harcıyor bedenimiz yani benimki 1300 lerde çıkmıştı ve günlük enerji ihtiyacım 2300 kusurdu yani 2500 yapmadigim sürece kilo yapacağına inanmıyorum boyle düşünürsek belki kilo alırım endisesinden kurtuluruzdr pozitif diye bi site var ordan hesapladım nehirnil111
aynen sorma inan sabah uyanamadım aşada beni bekliyolar kaçıncı kez aramalarına kalktımkız sende mi öylesin o zaman havalardan bu ya hepimizde de bi halsizlik bitkinlik sonumuz hayırolsun
ama
o zamanda kilo veremiyoruz, ben mesela 1300 altına pek inmiyorum bazen 1600 lere çıkıyorum sporda yapıyorum ama veremiyorum, bazal metabolizmam 1350 civarı çıkıyo, bitek regl bitişinde verebiliyorum, o zamanda metabolizma hızlı olduğu için heralde
ben 24 kilo almıştım. hiç asermedimBen herşeyi yiyodum valla sadece çayı bebeğe zararlı diye kestim o kadar bulantı falan hiç bişi olmadı çok rahattım bol bolda turşu yiyodum geceleri ama on altı liloalmıştö toplam
Baslarda çok azmi yedim acaba metobolizman iyice yavasladimi ki mesela kafadan bi hesapla senin 1 haftada 600 gram en kötü vermen gerek ... doktora gidiyordun sen degilmi bi sor ona test mest bi şeyler yapmıyormu yoksa .. duraklama donemi diyolar ya öyle bir donemdesin belkide
Bakıyım bende canım sağolKızlar bence arada kaçamaklar hele 1300 kaloriler çok az ve kilo yapmaz çünkü zaten bazal metobolizma hızımız o kadar yani hic kipirdamasak o kadar kalori harcıyor bedenimiz yani benimki 1300 lerde çıkmıştı ve günlük enerji ihtiyacım 2300 kusurdu yani 2500 yapmadigim sürece kilo yapacağına inanmıyorum boyle düşünürsek belki kilo alırım endisesinden kurtuluruzdr pozitif diye bi site var ordan hesapladım nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?