- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
canım ben ani kilo vermeye karşıyım . hiç sağlıklı diil kikızlar bu sitede ki diyete bi Göz atar misiniz. uygulamak istiyorum.
ve aşağısında yapilmasi halinde kesin kilo verileceğini söylüyor.
@naz5403 @..,....,.....,
http://www.diyetevim.com/2015/11/3-haftada-10-kilo-verdiren-hastane.html?m=1
icinde proteinde var bidr 21 günlük .belki harekete gecer metobolizmamcanım ben ani kilo vermeye karşıyım . hiç sağlıklı diil kisen blirsin ama zararı vardır
canım istersen bunu yap ama biliyosun hızlı verdin sonra geri aldın, aslında spora ağırlık versen metabolizman hızlanır, şu koşu bandını bence biraz daha zorlaicinde proteinde var bidr 21 günlük .belki harekete gecer metobolizmam
o zaman bunu yapmayip banda basliyimcanım istersen bunu yap ama biliyosun hızlı verdin sonra geri aldın, aslında spora ağırlık versen metabolizman hızlanır, şu koşu bandını bence biraz daha zorla
o zaman bunu yapmayip banda basliyim
Artık o kadar dikkatlisin ki bence kilo aldıracak şeyleri zaten yemiyorsunYa ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Eskiden ne yersem yiyim kilo alcam düşüncesiyle yerdim ve kilo da alırdım artık kilo almayacağımı bu gıdanın bana artı olarak dönmeyeceğini düşünerek yiyorum ve almıyorum da.
Çok mu saçma geldi:)))
Bence de muhtemelen sen benim gibi yedin yaani sınırsızÖyle yapayım dur kız ama yemeyeceğim o cıssları çok kırıldım onlara
Çok saçma bir tartışma olmuş iyi söyleyince iyi olunuyor neden kötü bir şey söyleyince kötü olunsun dimi işin ilginç tarafı kötü söylenen bir şey de yokevet malesef olabiliyor ve insan bu kadar etkilenebiliyor demekkli, aslında düşününce birbirimizi doğru düzgün tanımayan kişileriz, tek amacımız diyet zayıflamak, genelde muhabbet bunun üstüne dönüyo arada sevinç mutluluk paylaşıyoruz ondada kimin ne kötü niyeti olabilirki kötü niyetle kim kime ne söyleyebilirki, bazende sadece yazı yazmak amacını tam anlatamıyo sesdeki o vurgu hissiyat eksik kalınca yanlış anlamalar olabiliyo
callanda iyi inyetli bir arkadaşımız inşallah kafasını toplar ve döner zaten sürekli gelen yazan 3-5 kişi var onlarda olmayınca topikimizin enerjisi düşüyor
EvetBence de muhtemelen sen benim gibi yedin yaani sınırsız
Ben de 24 kilo almıştımben 24 kilo almıştım. hiç asermedim
Yavaş gidip sağlam gidiyor yanicanım, benim metabolizma biraz tuhaf, ekimin başından beri diyet+sporla devam ediyorum, maksimum kalorim 1700-1800 leri geçmemiştir, diyetisyenede gidiyorum, normalde onun verdiği 1500 kalorilik
8 şubata 64 ü görürsem 4 ayda 4 kilo vermiş olcam, ki buda ayda bir kilo, haftada 250 grama mı denk geliyo saçma komik bir rakam işte, ve bu kilo vermeler düzenli değil yani mesela 2-3 hafta yerimde sayıp sonra bir anda gidiyo
diyetisyenin yaptığı sadece yağımı,kemiğimi,suyumu,kasımı ölçüyo, çok şükür hep yağdan gitmiş kaslarım yerimde duruyo
Ben de 24 kilo almıştım53+24=77
Aş erme değil de başta bulantısı olanlar hiç kilo almıyorlar sonradan da dikkat ettin mi tamam ama benim gibi hiç bulantı olmayan biriysen yandın baştan almaya başlıyosun
Yavaş gidip sağlam gidiyor yani
evde ev yapımı kakaolu kek olsa kesin yerdimSabah; 07:50 - 1 orta boy krep + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:40 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 kase kuru fasulye + 1 büyük salatalık turşusu
Ara; 15:00 - 1 parça simit (1 simitin %10 nu diyebilirim) + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:00 - 1 ad.yumurtadan omlet + 1 parça beyaz peynir + 1 dilim ekmek + 4 tane yeşil zeytin + 3 dilim macar ince salam + 1 çay bardağı şekersiz çay
Ara; 20:30 - 50 gr çekirdek + 2 dilim ev yapımı kakaolu kek (yememeliydim evdekileri dağıtmam gerek ya da atacağım başka yolu yok)
Kalorim 1242 bu sabah artı çıktım tartı da tabi çıkarım dünyayı yeseydim bir de bu dayakta kendime
begum75 @damlasr @Kafkanistan H Heart of Gold @beyaz lotus @elma_sekerim01 mavimli miraycan84
H Heart of Gold canım cumadan beri kalorilerin yok ?
ben de öyle yapıyorum şimdilerde. istediğim neyse yiyorum böylece. ama tabiki tadımlık, abartmıyorum.Ya ben şunu farkettim size saçma gelecek biliyorum ama yine de söyleyeyim.
Eskiden ne yersem yiyim kilo alcam düşüncesiyle yerdim ve kilo da alırdım artık kilo almayacağımı bu gıdanın bana artı olarak dönmeyeceğini düşünerek yiyorum ve almıyorum da.
Çok mu saçma geldi:)))
Sade kahvaltıya dayalı tam benlik yumurtayı sabah yesek olmaz mı kiicinde proteinde var bidr 21 günlük .belki harekete gecer metobolizmam
Eskiden şeker kullanmazdım yeni işyerinde mutfağın orta yerinde küp şeker dolu bir şekerlik var yanından geçmekte hep zorlanıyorum sanırım 1 aydır günde bir kaç küp de olsa attım ama bugün hep geçtim lahana çorbası boşa gitmesin dedimcanım benim ya çok kararsızsın, buda seni çok etkiler ama hiç moralini bozma, istersen sende günlük kalori bildirimine başla hem kalorini (tabi bu sayede karbonhidratını) sayarsın hemde sporla metabolizman hızlanırsın, zaten şekeride bıraktınyanlız sabrını iradeni kaybetme ve başladığın yolda istikrarlı devam et biliyosun başta o direnci kırmak çok zor ama kırılıncada patır patır gidiyo bunun için istikrarını kaybetme lütfen
Görmek için kararlı ol akşamları tutalım gagamızı sahi nerde bizim Dişiankabenim başta bulantım olmuştu, 12 kilo almıştım
inşallah öyle olur deniz, haftaya bi 64,0 ü görsem başka bişey istemiyorum
evet malesef olabiliyor ve insan bu kadar etkilenebiliyor demekkli, aslında düşününce birbirimizi doğru düzgün tanımayan kişileriz, tek amacımız diyet zayıflamak, genelde muhabbet bunun üstüne dönüyo arada sevinç mutluluk paylaşıyoruz ondada kimin ne kötü niyeti olabilirki kötü niyetle kim kime ne söyleyebilirki, bazende sadece yazı yazmak amacını tam anlatamıyo sesdeki o vurgu hissiyat eksik kalınca yanlış anlamalar olabiliyo
callanda iyi inyetli bir arkadaşımız inşallah kafasını toplar ve döner zaten sürekli gelen yazan 3-5 kişi var onlarda olmayınca topikimizin enerjisi düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?