♥haftalık kilo verme yarışması♥

o zaman bunu yapmayip banda basliyim

canım benim ya çok kararsızsın, buda seni çok etkiler ama hiç moralini bozma, istersen sende günlük kalori bildirimine başla hem kalorini (tabi bu sayede karbonhidratını) sayarsın hemde sporla metabolizman hızlanırsın, zaten şekeride bıraktın yanlız sabrını iradeni kaybetme ve başladığın yolda istikrarlı devam et biliyosun başta o direnci kırmak çok zor ama kırılıncada patır patır gidiyo bunun için istikrarını kaybetme lütfen

Artık o kadar dikkatlisin ki bence kilo aldıracak şeyleri zaten yemiyorsun

Çok saçma bir tartışma olmuş iyi söyleyince iyi olunuyor neden kötü bir şey söyleyince kötü olunsun dimi işin ilginç tarafı kötü söylenen bir şey de yok

Yavaş gidip sağlam gidiyor yani

Ben de 24 kilo almıştım53+24=77
Aş erme değil de başta bulantısı olanlar hiç kilo almıyorlar sonradan da dikkat ettin mi tamam ama benim gibi hiç bulantı olmayan biriysen yandın baştan almaya başlıyosun

benim başta bulantım olmuştu, 12 kilo almıştım

Yavaş gidip sağlam gidiyor yani

inşallah öyle olur deniz, haftaya bi 64,0 ü görsem başka bişey istemiyorum

evde ev yapımı kakaolu kek olsa kesin yerdim dayanamam çok severim o yüzden kek falan yapmıyorum.. sen de yeme bakim

ben de öyle yapıyorum şimdilerde. istediğim neyse yiyorum böylece. ama tabiki tadımlık, abartmıyorum.

Eskiden şeker kullanmazdım yeni işyerinde mutfağın orta yerinde küp şeker dolu bir şekerlik var yanından geçmekte hep zorlanıyorum sanırım 1 aydır günde bir kaç küp de olsa attım ama bugün hep geçtim lahana çorbası boşa gitmesin dedim

bazen hislerimizi güzel ifade ediyoruz burada ama tabii ki görmüyoruz yani bu yazarken ki ruh hali mimikler kafamızdan geçenler çok başka. birbirini tanımadan bu derece kırıcı olmak kötü tabii, kış ayının enerjisi düşük hep zaten. yatasım var yemeğim yok temizlik yapamadım depresyon sebeplerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…