♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kullanma kız hatta yerini değiştir o sekerligin millet de gormeyince kullanmaz belki

Aynennn ama hafta sonunu bile öyle geçiremiyoruz ki hafta içinde öyle yapalım

Ayyy aynı durumdayiz hafta sonu evde değildim dun yapacaktım temizliği uyuya kaldim,haliyle temizlikte kaldı ve evde yemek yok pazara cikcam 1 saat te orda kaybederim zaten halsizlik var bende bi gireyim şu Depresyona

Aynennn ama hafta sonunu bile öyle geçiremiyoruz ki hafta içinde öyle yapalım

Ayyy aynı durumdayiz hafta sonu evde değildim dun yapacaktım temizliği uyuya kaldim,haliyle temizlikte kaldı ve evde yemek yok pazara cikcam 1 saat te orda kaybederim zaten halsizlik var bende bi gireyim şu Depresyona

sihirli bir değnek olsa da bize enerji verse :)

h.sonu evde olamamamın sonuçları. pazara da gidemedik aynen neyse ki bir kaç bir şey var artık idare edeceğiz. tam depresyonluk olduk

Kızlar;
Kahvaltım
1 x Kase İspanaklı Lahana Çorbası 34,00 calori

Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 x Adet Elma (Bütün) 60,00 calori

Öğlen Yemeği
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori

Ara Öğün (Öğlen-Akşam)

Akşam Yemeği

Ara Öğün (Gece)

Toplam Alınan Kalori : 357,00 calori
İnanmayacaksınız ama uzuuun zamandır ilk defa acıkıp yemek yedim
Normalde yumurta yemesem de olurdu ama dişçiye gidicem sonrasında yiyemem diye yedim
Akşam yemeğinde lahana çorbamı yemek istiyorum ama kızım babaannesindeymiş orda sadece elma yiycem kesin kararlıyım

sihirli bir değnek olsa da bize enerji verse :)

h.sonu evde olamamamın sonuçları. pazara da gidemedik aynen neyse ki bir kaç bir şey var artık idare edeceğiz. tam depresyonluk olduk
Kış günü zaten ne yemek yapacağımızı şaşırıyoruz işin ilginç tarafı alışverişte de ne alacağımızı eşim patlıcan almış sadece yemeklik kış sebzesi yemediği için onu yapıyım barii

Teşekkür ederim canım. kararlarım cok değişiyor. aksama kadar 4 duvar arasinda düşün düşün her duyguyu yaşıyorum. sosyallikte sıfir sanal alem haric. kalori saymaktanda bunaldim. simdi bide hamilelik şüphesi çıktı bugün is yaparken icimden baya kavga ettim birileyle
ama bırakmıyorum bu hafta 78.200 e indim 79 bucuktan ama cok emek ve sabirla zorla. simdi dikkat ediyorum. almayimda yavas gitsin razym

Selamün aleykum kızlar
Dışardaydım bugün yeni girdim eve.
Hava da çok güzeldi ama şimdi böyleyse ben yazı düşünemiyorum bile.
Balık yiyeciktik ama acil işimiz çıktı hazır ev yemeği yedik artık.
Menüm şöyle
Sabah 10 da 2 çörek 1 tane yumurta
Akşam 3 te bir porsiyon izmir köfte ve salata
Sporum da
1 saat yürüyüş
100 sguat
Akşama bi şeyler atıştırır mıyım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…