Kullanma kız hatta yerini değiştir o sekerligin millet de gormeyince kullanmaz belkiEskiden şeker kullanmazdım yeni işyerinde mutfağın orta yerinde küp şeker dolu bir şekerlik var yanından geçmekte hep zorlanıyorum sanırım 1 aydır günde bir kaç küp de olsa attım ama bugün hep geçtim lahana çorbası boşa gitmesin dedim
Sözde kızıma geçen hafta sonu kek yaptım bu hafta sonu börek ama kim yedi tabii ki benevde ev yapımı kakaolu kek olsa kesin yerdimdayanamam çok severim o yüzden kek falan yapmıyorum.. sen de yeme bakim
Aynennn ama hafta sonunu bile öyle geçiremiyoruz ki hafta içinde öyle yapalımbazen hislerimizi güzel ifade ediyoruz burada ama tabii ki görmüyoruz yani bu yazarken ki ruh hali mimikler kafamızdan geçenler çok başka. birbirini tanımadan bu derece kırıcı olmak kötü tabii, kış ayının enerjisi düşük hep zaten. yatasım var yemeğim yok temizlik yapamadım depresyon sebeplerim
Ayyy aynı durumdayiz hafta sonu evde değildim dun yapacaktım temizliği uyuya kaldim,haliyle temizlikte kaldı ve evde yemek yok pazara cikcam 1 saat te orda kaybederim zaten halsizlik var bende bi gireyim şu Depresyonabazen hislerimizi güzel ifade ediyoruz burada ama tabii ki görmüyoruz yani bu yazarken ki ruh hali mimikler kafamızdan geçenler çok başka. birbirini tanımadan bu derece kırıcı olmak kötü tabii, kış ayının enerjisi düşük hep zaten. yatasım var yemeğim yok temizlik yapamadım depresyon sebeplerim
Aynennn ama hafta sonunu bile öyle geçiremiyoruz ki hafta içinde öyle yapalım
Ayyy aynı durumdayiz hafta sonu evde değildim dun yapacaktım temizliği uyuya kaldim,haliyle temizlikte kaldı ve evde yemek yok pazara cikcam 1 saat te orda kaybederim zaten halsizlik var bende bi gireyim şu Depresyona
Kış günü zaten ne yemek yapacağımızı şaşırıyoruz işin ilginç tarafı alışverişte de ne alacağımızı eşim patlıcan almış sadece yemeklik kış sebzesi yemediği için onu yapıyım bariisihirli bir değnek olsa da bize enerji verse :)
h.sonu evde olamamamın sonuçları. pazara da gidemedik aynen neyse ki bir kaç bir şey var artık idare edeceğiz. tam depresyonluk olduk
Teşekkür ederim canım. kararlarım cok değişiyor. aksama kadar 4 duvar arasinda düşün düşün her duyguyu yaşıyorum. sosyallikte sıfir sanal alem haric. kalori saymaktanda bunaldim. simdi bide hamilelik şüphesi çıktı bugün is yaparken icimden baya kavga ettim birileylecanım benim ya çok kararsızsın, buda seni çok etkiler ama hiç moralini bozma, istersen sende günlük kalori bildirimine başla hem kalorini (tabi bu sayede karbonhidratını) sayarsın hemde sporla metabolizman hızlanırsın, zaten şekeride bıraktınyanlız sabrını iradeni kaybetme ve başladığın yolda istikrarlı devam et biliyosun başta o direnci kırmak çok zor ama kırılıncada patır patır gidiyo bunun için istikrarını kaybetme lütfen
ayy bende de hic bulantı olmadi bulanti da nimetmis yani o zamanBen de 24 kilo almıştım53+24=77
Aş erme değil de başta bulantısı olanlar hiç kilo almıyorlar sonradan da dikkat ettin mi tamam ama benim gibi hiç bulantı olmayan biriysen yandın baştan almaya başlıyosun
iyi demi bana da 21 gün icin yapilabilir geldiSade kahvaltıya dayalı tam benlik yumurtayı sabah yesek olmaz mı ki
Eski kilona dönmüşsün en azından bu da güzelayy bende de hic bulantı olmadi bulanti da nimetmis yani o zaman.
bende 81+24=105
Çöpe gitmesin dedim işte eşim 1 dilim anca yiyor o da her akşam istemezevde ev yapımı kakaolu kek olsa kesin yerdimdayanamam çok severim o yüzden kek falan yapmıyorum.. sen de yeme bakim
Eşine ve kızına yaptığın yemeklerden yemezsen tabii ki yapılır yani en azından benim lahana çorbası diyetime oranla daha makul ve mantıklıiyi demi bana da 21 gün icin yapilabilir geldi
Ooooo ballısından kalorilisindenÇöpe gitmesin dedim işte eşim 1 dilim anca yiyor o da her akşam istemezBu sadece kakaolu değil ıslak kek üzerine çikolata sosu döküyorum
Evet en güzelinden amaOoooo ballısından kalorilisinden
Bugün ki kalorimi gördün mü lahana çorbasına bir kaç siteden baktım en yüksek yine burası vermişEvet en güzelinden ama
Ayy görmedim canım neredeBugün ki kalorimi gördün mü lahana çorbasına bir kaç siteden baktım en yüksek yine burası vermiş
Evet olabilir bak farkında bile değilim ama örneğin 1 taneden fazla baklava yiyemiyorumArtık o kadar dikkatlisin ki bence kilo aldıracak şeyleri zaten yemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?