♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben 24 kilo almıştım. hiç asermedim
Baya çok almışsn demekki ondan rahatsız oluyomuşsn e ben zaten şişkoyum bebek 10 kilo eklemişti 8.5 aya kadar son bir ayda almıştım birden 5-6 kiloyu o yüzden herzamanki bendim iişte hamilelik boyunca... Bu sebeplede çok rahattım darısı ikinciye

kizlar yarin yemege davetliyiz.
gitmeden size söz veriyorum. az yiycem. uzun uzun çiğneyerek yutcam. ve cerez gelirse. yiyomus gibi yapcam. meyve de sadece elma yada mandalina gibi tek cesit yiycem. tatli varsa da yemiycem. söz söz soz..
8 subat hedefime ulasmak icin son 5 gün kaldi. benden gitmesi gereken 800 gr var.

Günaydın :)
gitsin fazlalıklar :) lahana diye boşuna demiyorlar. 1 kg farketmiş.

Bu da güzelmiş soğuk algınlığını atlatmanın en güzel yöntemi bol sulu gıda yani çay çorba 3 günde iyileşmiştim

Evet yaaa şok oldum sabah hele de geçen hafta boyunca hep 55 lerde olunca iyice moralim bozulmuştu

yiyemedim ki ağrıdan sızıdan. canım da bir şey istemedi. eşim de sağolsun dün yardımcı oldu dinlendim bugün daha iyiyim. hava da güneşli tertemiz. öğlen kesinlikle yürüyüşe gidecem.

hızlı alınan kilolarda en güzel yöntem ödem attırıcı çorbalar. bunu en iyi sen yapıyorsun deniz. fark ortada.

Kızlarr ben bugün lahmacun yedim bitter yedim ekmek yedim ama 1070 kcal nehirnil111 aldım ölçümü bildikten sonra neyleyim diyeti, şimdi adete az kaldı gelirse gelmesin diyeyim de:) hemen spora devam
Gelmez inşallahAbartı yememişsin ama canım bende dün 2 dilim pizza yedim arkadaşlara oturmaya gittik arkadaşım da bebeği var yemekle uğraşamadılar pizza söylemişler mecburen başka seçenek olmayınca onlardan yedim Allahtan abartmadım
Not aldım canım teşekkürler
Günaydın Kızlar

nehirnil111 üşütmeden dolayı pek bir şey yiyemedim dün. 02 şubat kalorim 677
Çok az yiyorsun canım halsiz kalma sonra

Maşallah canım nasıl yaptın onu bana da versene tarifini benim de ihtiyacım var ilginç şekilde geri çıkıyor kilolar

yok canım bir şey olmaz 1 günden teşekkürler :) acıkmıştım ama yiyemedim yiyince midem bulanır gibi oluyor hemen. toparlanırım birkaç güne

Yuppiii yine birinci olmuşusuz

nehirnil cim dünkü kalorim 1140, karbonhidratta 132
elma şekerimle seni tebrik ederim birinciliği kimseye kaptırmıyosunuz, bu arada iki haftadır sbeden haftanın birincilerini açıklamıyo sanırım yada benmi kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…