Eğer yapabilirsen çok iyi tatlımkızlar bu sitede ki diyete bi Göz atar misiniz. uygulamak istiyorum.
ve aşağısında yapilmasi halinde kesin kilo verileceğini söylüyor.
@naz5403 @..,....,.....,
http://www.diyetevim.com/2015/11/3-haftada-10-kilo-verdiren-hastane.html?m=1
klasik bilirimSözde kızıma geçen hafta sonu kek yaptım bu hafta sonu börek ama kim yedi tabii ki ben
Baya çok almışsn demekki ondan rahatsız oluyomuşsn e ben zaten şişkoyum bebek 10 kilo eklemişti 8.5 aya kadar son bir ayda almıştım birden 5-6 kiloyu o yüzden herzamanki bendim iişte hamilelik boyunca... Bu sebeplede çok rahattım darısı ikinciyeben 24 kilo almıştım. hiç asermedim
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
03 ŞUBAT 2016: 54.60
İşte bu kadar
İnsan Lahana+Kereviz+Maydanoz+Soğan dörtlüsünün mucizesini görünce vazgeçemiyor daha da yiyesi geliyor
en güzel tarafı da çok ekonomik bir diyet olması benim için
Bu da güzelmiş soğuk algınlığını atlatmanın en güzel yöntemi bol sulu gıda yani çay çorba 3 günde iyileşmiştim
Evet yaaa şok oldum sabah hele de geçen hafta boyunca hep 55 lerde olunca iyice moralim bozulmuştuGünaydın :)
gitsin fazlalıklar :) lahana diye boşuna demiyorlar. 1 kg farketmiş.
Bu da güzelmiş soğuk algınlığını atlatmanın en güzel yöntemi bol sulu gıda yani çay çorba 3 günde iyileşmiştim
Evet yaaa şok oldum sabah hele de geçen hafta boyunca hep 55 lerde olunca iyice moralim bozulmuştu
Gelmez inşallahKızlarr ben bugün lahmacun yedim bitter yedim ekmek yedim ama 1070 kcalnehirnil111 aldım ölçümü bildikten sonra neyleyim diyeti, şimdi adete az kaldı gelirse gelmesin diyeyim de:) hemen spora devam
Not aldım canım teşekkürler1316 kalnehirnil111
Çok az yiyorsun canım halsiz kalma sonra
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
İşte bu kadar
İnsan Lahana+Kereviz+Maydanoz+Soğan dörtlüsünün mucizesini görünce vazgeçemiyor daha da yiyesi geliyor
Gelmez inşallahAbartı yememişsin ama canım bende dün 2 dilim pizza yedim arkadaşlara oturmaya gittik arkadaşım da bebeği var yemekle uğraşamadılar pizza söylemişler mecburen başka seçenek olmayınca onlardan yedim Allahtan abartmadım
Çok az yiyorsun canım halsiz kalma sonra
İnşallah toparlarsın canım
yok canım bir şey olmaz 1 günden teşekkürler :) acıkmıştım ama yiyemedim yiyince midem bulanır gibi oluyor hemen. toparlanırım birkaç güne
Günaydın arkadaşlar;
İşte bu kadar
Yuppiii yine birinci olmuşusuzGeçen haftanın 1.cileri 3 gün birinci olarak ben veelma_sekerim01 Diğer bir gün de D damlasr olmuş
C CallanPinckneybegum75 H Heart of Gold mavimli @kitap_asigi zambak86 K Kafkanistan halacocuksun miraycan84
bu hafta geçen hafta olmayan güzelleri ve 1.ciliği kaçıran çıtırları 1.ci olmaya davet ediyoruz hadi kızlar silkelenme zamanı
Dün götürdüğüm 2 dilim pizzadan sonra geçen yediğim keklerden sonra bende silkelenmeye karar verdimdün ki kalorim 953 ama neyleyeyim
Geçen haftanın 1.cileri 3 gün birinci olarak ben veelma_sekerim01 Diğer bir gün de D damlasr olmuş
C CallanPinckneybegum75 H Heart of Gold mavimli @kitap_asigi zambak86 K Kafkanistan halacocuksun miraycan84
bu hafta geçen hafta olmayan güzelleri ve 1.ciliği kaçıran çıtırları 1.ci olmaya davet ediyoruz hadi kızlar silkelenme zamanı
Dün götürdüğüm 2 dilim pizzadan sonra geçen yediğim keklerden sonra bende silkelenmeye karar verdimdün ki kalorim 953 ama neyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?