- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Evet kuzum darısı diğer arkadaşlara ben zararlı şeylerde yedim aslında ama az yedimYuppiii yine birinci olmuşusuz
nehirnil cim dünkü kalorim 1140, karbonhidratta 132
elma şekerimle seni tebrik ederim birinciliği kimseye kaptırmıyosunuz, bu arada iki haftadırsbeden haftanın birincilerini açıklamıyo sanırım yada benmi kaçırdım
günaydın su fıstığı :)Günaydın kizlaarrr
Sucugum de bana:)))günaydın su fıstığı :)
Günaydın kizlaarrr
Teşekkür ederim aklınızda bulunsun dedimyiyemedim ki ağrıdan sızıdan. canım da bir şey istemedi. eşim de sağolsun dün yardımcı oldu dinlendim bugün daha iyiyim. hava da güneşli tertemiz. öğlen kesinlikle yürüyüşe gidecem.
hızlı alınan kilolarda en güzel yöntem ödem attırıcı çorbalar. bunu en iyi sen yapıyorsun deniz. fark ortada.
deniz yerleşmiş kilolara ne önerirsin varmı yağ çözücü bi formül :)Teşekkür ederim aklınızda bulunsun dedim
2 kuru soğanı az yağda soteliyoruuuz üzerine 1 yemek kaşığı salça ekliyoruz sonra yemeklik kestiğimiz lahanayı kerevizi ve maydanozu ekliyoruz üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tenceremizi kapatıyor 30 dakika pişiriyoruz çorbamız hazır üzerine limon acı pul biber karabiber kimyon çok yakışıyorGelmez inşallahAbartı yememişsin ama canım bende dün 2 dilim pizza yedim arkadaşlara oturmaya gittik arkadaşım da bebeği var yemekle uğraşamadılar pizza söylemişler mecburen başka seçenek olmayınca onlardan yedim Allahtan abartmadım
Not aldım canım teşekkürler
Çok az yiyorsun canım halsiz kalma sonra
Maşallah canımnasıl yaptın onu bana da versene tarifini benim de ihtiyacım var ilginç şekilde geri çıkıyor kilolar
Lahana çorbam yağı çözüyor mu bilmem de vc ye çok çıkarttığı kesindeniz yerleşmiş kilolara ne önerirsin varmı yağ çözücü bi formül :)
Dünkü menüm de ne zaman yediğim bellievet canım tarif bekliyoruz nasıl yapıyorsun ve ne zamanlar tüketiyorsun
Canım ben hızlı vermek istemiyorum yemek yemeyi öğrenmek istiyorum yoksa ömrüm kilo alıp vermelerle geçecek en sevdiğim yiyecekten bi parça alıp bırakmayı öğrenmek istiyorum yoksa hayat zor olacak bu işin birde yaşlılığı var şimdi hayat bize çok güzel şekeri var dizler taşımıcak tansiyonu kolesterolü bütün hastalıklar arka arkaya gelir yoksa ben en çok sağlığımı düşünüyorum hadi sende artık bahaneler üretme doğru düzgün beslen ve o koşu bandına çık ne güzel elinde öyle bir imkan var değerlendirmelisin artık....kızlar bu sitede ki diyete bi Göz atar misiniz. uygulamak istiyorum.
ve aşağısında yapilmasi halinde kesin kilo verileceğini söylüyor.
N naz5403 @..,....,.....,
http://www.diyetevim.com/2015/11/3-haftada-10-kilo-verdiren-hastane.html?m=1
Bu akşam yapmalıyım ya çok sağol canım lahanayla kereviz almalıyım ne kadar büyüklükte lahana ve kereviz kullandın peki kaç gün bozulmadan duruyor resmen ödem atıcı nefis bir şeye benziyor2 kuru soğanı az yağda soteliyoruuuz üzerine 1 yemek kaşığı salça ekliyoruz sonra yemeklik kestiğimiz lahanayı kerevizi ve maydanozu ekliyoruz üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tenceremizi kapatıyor 30 dakika pişiriyoruz çorbamız hazır üzerine limon acı pul biber karabiber kimyon çok yakışıyor
kızlar şu videoyu bir izleyin. gülmekten ağladım :)
Dünkü menüm de ne zaman yediğim belli
Kızlar;
Kahvaltım saat 9 da
1 x Kase İspanaklı Lahana Çorbası 34,00 calori
Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 x Adet Elma (Bütün) 60,00 calori
Öğlen Yemeği saat 12 de
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori
Ara Öğün (Öğlen-Akşam)
Akşam Yemeği 6 da
1x Küçük Kase Kelle-paça çorbası 121 kaloriymişKayınvalidem pilav da koydu ama yemedim
Ara Öğün 8 de
Toplam Alınan Kalori : 392,00 calori
yarıldım gülmekten gelen işyerinde koridorda gelen geçen anlamasın diye elime telefonu aldım konuşuyomuşta gülüyomuş gibi yapmak için
süpermiş,sabah sabah güldürdün bizi Allahta seni güldürsün kız
bu arada bu diziyi severek izliyorum :)
Canım ben hızlı vermek istemiyorum yemek yemeyi öğrenmek istiyorum yoksa ömrüm kilo alıp vermelerle geçecek en sevdiğim yiyecekten bi parça alıp bırakmayı öğrenmek istiyorum yoksa hayat zor olacak bu işin birde yaşlılığı var şimdi hayat bize çok güzel şekeri var dizler taşımıcak tansiyonu kolesterolü bütün hastalıklar arka arkaya gelir yoksa ben en çok sağlığımı düşünüyorum hadi sende artık bahaneler üretme doğru düzgün beslen ve o koşu bandına çık ne güzel elinde öyle bir imkan var değerlendirmelisin artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?