♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yuppiii yine birinci olmuşusuz
Evet kuzum darısı diğer arkadaşlara ben zararlı şeylerde yedim aslında ama az yedim

Güzel canım not aldımSeni de bekliyoruz Begüş seni de 1.ci diye açıklamak istiyorum

canım benim 1000 kalorinin altına inmek istemiyorum, çünkü normal beslenmemin çok altında o kaloriler, ben öyle beslenirsem ertesi gün açlıktan yiyeceklere saldırıya geçerim, ayrıca gün içinde enerjim çok düşük olur, ancak şöyle olur kademeli olarak hergün azalta azalta vücudu alıştıra alıştıra inerim ama oda şuan imkansız onu yapmam için oturarak çalışmam lazım,eve gidince iş güç yapmadan oturmam lazım oda mümkün değil

nehirnil111

Teşekkür ederim aklınızda bulunsun dedim

2 kuru soğanı az yağda soteliyoruuuz üzerine 1 yemek kaşığı salça ekliyoruz sonra yemeklik kestiğimiz lahanayı kerevizi ve maydanozu ekliyoruz üzerini geçecek kadar su ekleyip düdüklü tenceremizi kapatıyor 30 dakika pişiriyoruz çorbamız hazır üzerine limon acı pul biber karabiber kimyon çok yakışıyor

Merhaba kızlar bende katılabilir miyim topiğe hepinize başarılar dilerim

evet canım tarif bekliyoruz nasıl yapıyorsun ve ne zamanlar tüketiyorsun
Dünkü menüm de ne zaman yediğim belli
Kızlar;
Kahvaltım saat 9 da
1 x Kase İspanaklı Lahana Çorbası 34,00 calori

Ara Öğün (Kahvaltı-Öğlen)
1 x Adet Elma (Bütün) 60,00 calori

Öğlen Yemeği saat 12 de
1 x Adet Haşlanmış Yumurta 75,00 calori

Ara Öğün (Öğlen-Akşam)

Akşam Yemeği 6 da
1x Küçük Kase Kelle-paça çorbası 121 kaloriymiş Kayınvalidem pilav da koydu ama yemedim

Ara Öğün 8 de

Toplam Alınan Kalori
: 392,00 calori

Canım ben hızlı vermek istemiyorum yemek yemeyi öğrenmek istiyorum yoksa ömrüm kilo alıp vermelerle geçecek en sevdiğim yiyecekten bi parça alıp bırakmayı öğrenmek istiyorum yoksa hayat zor olacak bu işin birde yaşlılığı var şimdi hayat bize çok güzel şekeri var dizler taşımıcak tansiyonu kolesterolü bütün hastalıklar arka arkaya gelir yoksa ben en çok sağlığımı düşünüyorum hadi sende artık bahaneler üretme doğru düzgün beslen ve o koşu bandına çık ne güzel elinde öyle bir imkan var değerlendirmelisin artık....

Bu akşam yapmalıyım ya çok sağol canım lahanayla kereviz almalıyım ne kadar büyüklükte lahana ve kereviz kullandın peki kaç gün bozulmadan duruyor resmen ödem atıcı nefis bir şeye benziyor

kızlar şu videoyu bir izleyin. gülmekten ağladım :)

yarıldım gülmekten gelen işyerinde koridorda gelen geçen anlamasın diye elime telefonu aldım konuşuyomuşta gülüyomuş gibi yapmak için

süpermiş,sabah sabah güldürdün bizi Allahta seni güldürsün kız
bu arada bu diziyi severek izliyorum :)

AY KISKANDIM HİÇ BİRŞEY YEMEMİŞSİNİZ

ayy begüm ben de arka arkaya izledim. odada başkaları vardı ama koptum :) sağol canım hep beraber gülelim. bu dizi ilk başladığına kızımla kocam izliyordu ( ben izlemiyordum) kızlar hep ağlıyorlar ya benim kız üzülüyordu yasakladım o yüzden.

bende katılıyorum sana sbeden o banda çıkmalısın artık, onu çekici hale getircek bişeyler bul kendine, sadece kalori kısmakla diyetle gitmez kilo, biliyosun sen kıstıkça vücut kendini bir alt moda çekiyo, sen kısıyosun o modunu düşürüyo(bazal metabolizman yavaşlıyo), bu bir kısır döngü ve bu nedenle spor yapmazsan hiç bir zaman sağlıklı kilo veremezsin hatta hiç te veremeyebilirsin tartıda gördüğün eksilerde yağdan değil sudan gitmiş olur malesef

tamam baharı bekliyosun biliyoruz ama, ertelemek işini zora sokar elinde fırsat varken değerlendir baharda da çıkar yürürsün daha hızlı sonuç alırsın, vücut daha toparlamış metabolizman hızlanmış olur

N naz5403 bende senin gibi yapmak istiyorum, hızlı kilo vermek istemiyorum, yemek yemeyi öğrenmek istiyorum ama öyle birşey ki, evde ailecek ken çok iyi gidiyo ama bi aile yada arkadaş ortamına girince işler değişiyo kendimi kaybediyorum illa herşeyin tadna bakacam hele bide beğendiysem oooo durdurabilene aşkolsun, bunu hala düzene koyamadım, sanırım bu düzelmiycek ve ben bunla başa çıkmasını öğrenmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…