♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu akşam yapmalıyım ya çok sağol canım lahanayla kereviz almalıyım ne kadar büyüklükte lahana ve kereviz kullandın peki kaç gün bozulmadan duruyor resmen ödem atıcı nefis bir şeye benziyor

Aaa bu benim haftada 1 yaptigim birseydir tatlim tadi cok guzel oluyor hem tok tutuyor baharatli sicak sicak tadi da nefis, bir de muhtesem bir yag yakici odem atici. Ben sadece kendim yedigim icin 1 kereviz ve ufak lahanalarin yarisindan yapiyorum. 2 gun yetecek sekilde.

Kizlar miniminnacik bir tuyo, sutlu tatliya asigim. Baska hicbirsey yok gozumde su saglikli beslenme konusunda. Hele son 1-2 haftadir sabah kalktigimda resmen gozumun onunde kazandibi ve sutlac ucusuyordu. Sularinizin icine yarim litreye 1 cay kasigi kadar tarcin, 2-3 karanfil ve 3-5 damla limon ekleyin. Aksamdan hazirlayin sabah siseyi sallayip icin 2 bardak. Miss gibi kokuyor ve o seker istegini ciddi anlamda azaltiyor, metabolizmayi da hizlandirmasi cabasi 10 gundur aliskanlik haline getirdim siddetle tavsiye ederim :)

bende 1 haftadır su bardağımın içine 2 -3 tane kayısıyı minnak ninnak doğrayıp üstüne yarıya kadar kaynar su kalanına normal su üstünede arada tarçın serpip içiyorum, tatlı isteğimi kesmedi ama su içebilitem arttı

supersin vallaha. Kayisilari da yedin miii oohh calissin bagirsaklar. Yaza bayiliyorum yaa yaz gelse de suyun icine karpuz cilek nane falan atsak

supersin vallaha. Kayisilari da yedin miii oohh calissin bagirsaklar. Yaza bayiliyorum yaa yaz gelse de suyun icine karpuz cilek nane falan atsak
dibine doğru suyu içerken gelirse arada ama çoğu gün sonunda çöpe gidiyo, tat kalmadığından yiyesim gelmiyo :)

nanem her daim odamda ve evimde saksıda mevcuttur (migrenime iyi geldiğinden yıllar önce yetişirmeye karar verdim), arada onuda atarım suya ama karpuz ve çileği hiç denemedim aklıma gelmedi açıkcası :) ama meyvalar çıkınca denerim merak ettim zira bende su321 gibi karpuzcuyum hamileyken hergün 1 karpuz alınır dı eve, içine girip yüzesim gelir yemelere doyamam o denli

her sabah ince kpep tavasında kızartıpta yeriz, arada unutunca eşim ekmek ısıtmadın mı diyo oda alıştı iyice :)

Selamlar fistiiik. Eveeet annem bi de bayat ekmegin uzerine yumurta ve salcayi baharatla cirpip doker. onun uzerine de cokelek,beyaz peynir,domates maydanoz oyle evde ne varsa koyup firina verir. Miiiis gibi olur yaa pizzadan da lezzetli Afiyet bal seker enerji olsuun.

her sabah ince kpep tavasında kızartıpta yeriz, arada unutunca eşim ekmek ısıtmadın mı diyo oda alıştı iyice :)
Bak tavada hiç denemedim.
Gerçi bizim ekmek tavada kızarmaz kız.
Biz evde yapıyoruz ekmeği hani şu trabzon ekmeği gibilerden bir hafta ye ne bayatlama ne bi şey:))

Bak tavada hiç denemedim.
Gerçi bizim ekmek tavada kızarmaz kız.
Biz evde yapıyoruz ekmeği hani şu trabzon ekmeği gibilerden bir hafta ye ne bayatlama ne bi şey:))

tavada pratik oluyo alıştım bide, ekmek bayat olsun taze olsun tavada şöyle 2 döndürmek güzel oluyo çıtırlaşıyo

O zaman cilek ya da erikte benim olsun

çileğide çok severim ama hani derler ya eski meyvaların tadı yok, tad alamıyorum çilekten ben eriğide severim ama mideme çok dokanır, karpuzlarda da gerçi kabak tadı var artık, çabuk olsun diye kabağa aşılıyolarmışya resmen kabak tadı geliyo insana herşey kabak tadı verdi sözü gerçek olldu harbiden

Hahahaha haklisin vallaha ama napayim ben tam yaz kiziyim. Karpuz,cagla,erik,kiraz,cilek ve domates peynir olcak benden mutlusu yok :) Ay insallah hamileligin buyuk kismi yaz aylarina denk gelirde rahat olur ferah kalorisiz saglikli seyler yerim

Çok sağol canım akşam iş başında olacağım inşallah her zaman aklımdaydı tam tarifinden emin değildim bir çok tarif vardı iyi oldu bu Tarçınlı suyu da hazırlayayım canım akşam karanfil alıp sağol kuzum

Hahahaha haklisin vallaha ama napayim ben tam yaz kiziyim. Karpuz,cagla,erik,kiraz,cilek ve domates peynir olcak benden mutlusu yok :) Ay insallah hamileligin buyuk kismi yaz aylarina denk gelirde rahat olur ferah kalorisiz saglikli seyler yerim

ay ya çocukluğum geldi aklıma acıktıkça ekmek arası domates peynir yerdik bayılırım bende
acıktım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…