Bu akşam yapmalıyım ya çok sağol canım lahanayla kereviz almalıyım ne kadar büyüklükte lahana ve kereviz kullandın peki kaç gün bozulmadan duruyor resmen ödem atıcı nefis bir şeye benziyor
Kizlar miniminnacik bir tuyo, sutlu tatliya asigim. Baska hicbirsey yok gozumde su saglikli beslenme konusunda. Hele son 1-2 haftadir sabah kalktigimda resmen gozumun onunde kazandibi ve sutlac ucusuyordu. Sularinizin icine yarim litreye 1 cay kasigi kadar tarcin, 2-3 karanfil ve 3-5 damla limon ekleyin. Aksamdan hazirlayin sabah siseyi sallayip icin 2 bardak. Miss gibi kokuyor ve o seker istegini ciddi anlamda azaltiyor, metabolizmayi da hizlandirmasi cabasi10 gundur aliskanlik haline getirdim siddetle tavsiye ederim :)
bende 1 haftadır su bardağımın içine 2 -3 tane kayısıyı minnak ninnak doğrayıp üstüne yarıya kadar kaynar su kalanına normal su üstünede arada tarçın serpip içiyorum, tatlı isteğimi kesmedi ama su içibilitem arttı
Ben direk karpuzla sevgili olsam olur musupersin vallaha. Kayisilari da yedin miii oohh calissin bagirsaklar. Yaza bayiliyorum yaa yaz gelse de suyun icine karpuz cilek nane falan atsak
dibine doğru suyu içerken gelirse arada ama çoğu gün sonunda çöpe gidiyo, tat kalmadığından yiyesim gelmiyo :)supersin vallaha. Kayisilari da yedin miii oohh calissin bagirsaklar. Yaza bayiliyorum yaa yaz gelse de suyun icine karpuz cilek nane falan atsak
her sabah ince kpep tavasında kızartıpta yeriz, arada unutunca eşim ekmek ısıtmadın mı diyo oda alıştı iyice :)Kahvaltımı yaptım da geldim tahin pekmezimi de yedim ohh enerji olsun bana
Birde kızarmış ekmek yedim. Siz yapar mısınz bilmem ama bizde ekmek bayatlayınca fırına dilimleyip koyuyoruz kıpkırmızı oluyor mis gibi tazecik
Kahvaltımı yaptım da geldim tahin pekmezimi de yedim ohh enerji olsun bana
Birde kızarmış ekmek yedim. Siz yapar mısınz bilmem ama bizde ekmek bayatlayınca fırına dilimleyip koyuyoruz kıpkırmızı oluyor mis gibi tazecik
Ben direk karpuzla sevgili olsam olur mu
dibine doğru suyu içerken gelirse arada ama çoğu gün sonunda çöpe gidiyo, tat kalmadığından yiyesim gelmiyo :)
Bak tavada hiç denemedim.her sabah ince kpep tavasında kızartıpta yeriz, arada unutunca eşim ekmek ısıtmadın mı diyo oda alıştı iyice :)
pmm apla yirim sen yi de bana onuda yirim :))Ye yine de tatlim bagirsaklarini calistirir posasi da iyidir :)
Bak tavada hiç denemedim.
Gerçi bizim ekmek tavada kızarmaz kız.
Biz evde yapıyoruz ekmeği hani şu trabzon ekmeği gibilerden bir hafta ye ne bayatlama ne bi şey:))
O zaman cilek ya da erikte benim olsun
çileğide çok severim ama hani derler ya eski meyvaların tadı yok, tad alamıyorum çilekten ben eriğide severim ama mideme çok dokanır, karpuzlarda da gerçi kabak tadı var artık, çabuk olsun diye kabağa aşılıyolarmışya resmen kabak tadı geliyo insana herşey kabak tadı verdi sözü gerçek olldu harbiden
Aaa bu benim haftada 1 yaptigim birseydir tatlim tadi cok guzel oluyor hem tok tutuyor baharatli sicak sicak tadi da nefis, bir de muhtesem bir yag yakici odem atici. Ben sadece kendim yedigim icin 1 kereviz ve ufak lahanalarin yarisindan yapiyorum. 2 gun yetecek sekilde.
Kizlar miniminnacik bir tuyo, sutlu tatliya asigim. Baska hicbirsey yok gozumde su saglikli beslenme konusunda. Hele son 1-2 haftadir sabah kalktigimda resmen gozumun onunde kazandibi ve sutlac ucusuyordu. Sularinizin icine yarim litreye 1 cay kasigi kadar tarcin, 2-3 karanfil ve 3-5 damla limon ekleyin. Aksamdan hazirlayin sabah siseyi sallayip icin 2 bardak. Miss gibi kokuyor ve o seker istegini ciddi anlamda azaltiyor, metabolizmayi da hizlandirmasi cabasi10 gundur aliskanlik haline getirdim siddetle tavsiye ederim :)
Çok sağol canım akşam iş başında olacağım inşallah her zaman aklımdaydı tam tarifinden emin değildim bir çok tarif vardı iyi oldu buTarçınlı suyu da hazırlayayım canım akşam karanfil alıp sağol kuzum
Hahahaha haklisin vallaha ama napayim ben tam yaz kiziyim. Karpuz,cagla,erik,kiraz,cilek ve domates peynir olcak benden mutlusu yok :) Ay insallah hamileligin buyuk kismi yaz aylarina denk gelirde rahat olur ferah kalorisiz saglikli seyler yerim
Sağol canım benim yarın yorumlarımı yazarımSimdiden afiyetler olsun miss gibi yapacagina eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?