♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ekmekler bayatlayınca tost yapıyorum bende olmadı tost makinesinde ısıtıyorum ya da senin ki gibi fırınlıyorum en kötü yumurtalı ekmek kızartması yapıyorum çok yoğunluğuma gelmediği sürece ekmek atmam

Ayy onu ben de yaparım kız daha doğrusu üni de çok yapmıştım son 1 yıldır hiç yapmadım.
Ahh anneler yaa nasıl da değerlendirir ellerinin değmesiyle nasıl da lezzetlenir her şey

Bizim evde de hiç ekmek atılmaz değerlendiriyoruz ekmekleri

O zaman cilek ya da erikte benim olsun
Rabbimin yarattığı her nimet bi başka güzel de şu karpuz ve cennet elması yok mu beni benden alıyor:))
Yaa bahçende olacak çilek hani minik turuncu gibi olur ama nasıl tatlı olur
Şimdikiler büyük kıpkırmızı bi ısır sanki süngerle kabah arası bi şey:)

Bak şöyle anlatayım aşkımı.
Büyük bir karpuz sulu kıpkırmızı tatlı onu dilim dilim yerken bile sabırsızlanıyorum aynı anda bütün karpuzu ağzıma alasım var

Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan biraz az bezelye yemeği + 1 ad.çiğköfte büyük sıkım

Şuan ki kalorim 480 Birazdan nescafe içeceğim yanında elmam var 1 tane onu yiyeceğim bu arada iş yerinde yemek listesine de kalori eklemişler 2016 yılında zorunluymuş bu çok iyi oldu gözümün önünde liste hepAkşama lahana çorbamı yapmak istiyorum bakalım

Bana gel kahve içmeye yanıma arkadaş arıyorum:)

Akşama kumpir yapıyorum kızlar bakalım nasıl olacak patateslerim büyük değil ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…