- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ekmekler bayatlayınca tost yapıyorum bende olmadı tost makinesinde ısıtıyorum ya da senin ki gibi fırınlıyorum en kötü yumurtalı ekmek kızartması yapıyorum çok yoğunluğuma gelmediği sürece ekmek atmamKahvaltımı yaptım da geldim tahin pekmezimi de yedim ohh enerji olsun bana
Birde kızarmış ekmek yedim. Siz yapar mısınz bilmem ama bizde ekmek bayatlayınca fırına dilimleyip koyuyoruz kıpkırmızı oluyor mis gibi tazecik
Ayy onu ben de yaparım kız daha doğrusu üni de çok yapmıştım son 1 yıldır hiç yapmadım.Selamlar fistiiik. Eveeet annem bi de bayat ekmegin uzerine yumurta ve salcayi baharatla cirpip doker. onun uzerine de cokelek,beyaz peynir,domates maydanoz oyle evde ne varsa koyup firina verir. Miiiis gibi olur yaa pizzadan da lezzetliAfiyet bal seker enerji olsuun.
Tost makinemiz yok bizim yaa evlnince almalı mıyım almamalı mı acepEkmekler bayatlayınca tost yapıyorum bende olmadı tost makinesinde ısıtıyorum ya da senin ki gibi fırınlıyorum en kötü yumurtalı ekmek kızartması yapıyorum çok yoğunluğuma gelmediği sürece ekmek atmam
Benimki salçalı ekmek:))ay ya çocukluğum geldi aklıma acıktıkça ekmek arası domates peynir yerdik bayılırım bende
acıktım galiba
Tamam bi dahakine öyle deniyim o zamantavada pratik oluyo alıştım bide, ekmek bayat olsun taze olsun tavada şöyle 2 döndürmek güzel oluyo çıtırlaşıyo
Rabbimin yarattığı her nimet bi başka güzel de şu karpuz ve cennet elması yok mu beni benden alıyor:))O zaman cilek ya da erikte benim olsun
Bak şöyle anlatayım aşkımı.dibine doğru suyu içerken gelirse arada ama çoğu gün sonunda çöpe gidiyo, tat kalmadığından yiyesim gelmiyo :)
nanem her daim odamda ve evimde saksıda mevcuttur (migrenime iyi geldiğinden yıllar önce yetişirmeye karar verdim), arada onuda atarım suya ama karpuz ve çileği hiç denemedim aklıma gelmedi açıkcası :) ama meyvalar çıkınca denerim merak ettim zira bendesu321 gibi karpuzcuyum hamileyken hergün 1 karpuz alınır dı eve, içine girip yüzesim gelir yemelere doyamam o denli
Canım topiğimizeMerhaba kızlar bende katılabilir miyim topiğe hepinize başarılar dilerim
Teşekkür ederim cevabınız için gelince cevap verir umarım
Ben çok kullanıyorum benim elim ayağım ekmek kızartma da hediye geldi onuda arada sırada kullanıyorumTost makinemiz yok bizim yaa evlnince almalı mıyım almamalı mı acep
Bana gel kahve içmeye yanıma arkadaş arıyorum:)Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan biraz az bezelye yemeği + 1 ad.çiğköfte büyük sıkım
Şuan ki kalorim 480Birazdan nescafe içeceğim yanında elmam var 1 tane onu yiyeceğim bu arada iş yerinde yemek listesine de kalori eklemişler 2016 yılında zorunluymuş bu çok iyi oldu gözümün önünde liste hep Akşama lahana çorbamı yapmak istiyorum bakalım
Geliyim canım ne güzel olur bende elime alıp nete bakıyorumBana gel kahve içmeye yanıma arkadaş arıyorum:)
Güzel olur canım illa büyük olmasına gerek yok kumlu patates ise uffAkşama kumpir yapıyorum kızlar bakalım nasıl olacak patateslerim büyük değil ama yaa
Ben daha yapmadım kahveyi birazdan yapcam yanında da bi tane eti cin mi yesem aceppppGeliyim canım ne güzel olur bende elime alıp nete bakıyorum
İçine de turşu mor lahana mısır ketçap mayonez koycam sadece başka malzemem yokGüzel olur canım illa büyük olmasına gerek yok kumlu patates ise uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?