Onun için hiç moralini bozma canım bende aynı öyleyim benim bi arkadaşım 86dan 60a indi ama oda bi toplumda tutamıyodu ama sonra kendini dengeliyordu arada birden bişey olmaz....bende katılıyorum sanasbeden o banda çıkmalısın artık, onu çekici hale getircek bişeyler bul kendine, sadece kalori kısmakla diyetle gitmez kilo, biliyosun sen kıstıkça vücut kendini bir alt moda çekiyo, sen kısıyosun o modunu düşürüyo(bazal metabolizman yavaşlıyo), bu bir kısır döngü ve bu nedenle spor yapmazsan hiç bir zaman sağlıklı kilo veremezsin hatta hiç te veremeyebilirsin tartıda gördüğün eksilerde yağdan değil sudan gitmiş olur malesef
tamam baharı bekliyosun biliyoruz ama, ertelemek işini zora sokar elinde fırsat varken değerlendir baharda da çıkar yürürsün daha hızlı sonuç alırsın, vücut daha toparlamış metabolizman hızlanmış olur
N naz5403 bende senin gibi yapmak istiyorum, hızlı kilo vermek istemiyorum, yemek yemeyi öğrenmek istiyorum ama öyle birşey ki, evde ailecek ken çok iyi gidiyo ama bi aile yada arkadaş ortamına girince işler değişiyo kendimi kaybediyorum illa herşeyin tadna bakacam hele bide beğendiysem oooo durdurabilene aşkolsun, bunu hala düzene koyamadım, sanırım bu düzelmiycek ve ben bunla başa çıkmasını öğrenmek zorundayım
gecen haftanin kini acikladim. yayinlamadim..ilk sayfada. bu hafta guncellemedim..guncelleyecegimnehirnil cim dünkü kalorim 1140, karbonhidratta 132
elma şekerimle seni tebrik ederim birinciliği kimseye kaptırmıyosunuz, bu arada iki haftadırsbeden haftanın birincilerini açıklamıyo sanırım yada benmi kaçırdım
zaten 2 haftadır doğru düzgün bildiren yokgecen haftanin kini acikladim. yayinlamadim..ilk sayfada. bu hafta guncellemedim..guncelleyecegim
bu hafta ilerleme kayddettim. -1300 dü . çok haklısın yaşlılıgida var bunun Allah ömür verirse . çıkarım canım çocuğu uyutuyrm suan uyusun yuruyeyimCanım ben hızlı vermek istemiyorum yemek yemeyi öğrenmek istiyorum yoksa ömrüm kilo alıp vermelerle geçecek en sevdiğim yiyecekten bi parça alıp bırakmayı öğrenmek istiyorum yoksa hayat zor olacak bu işin birde yaşlılığı var şimdi hayat bize çok güzel şekeri var dizler taşımıcak tansiyonu kolesterolü bütün hastalıklar arka arkaya gelir yoksa ben en çok sağlığımı düşünüyorum hadi sende artık bahaneler üretme doğru düzgün beslen ve o koşu bandına çık ne güzel elinde öyle bir imkan var değerlendirmelisin artık....
zaten ondan hevesim kaçıyor birinci secesim gelmiyorzaten 2 haftadır doğru düzgün bildiren yok
8 şubatta herkes bildirir inşallah
çok güzel tespitler bebeğim teşekkür ederim. benim basima ne geliyorsa zaten tembellikten geliyor. bu huyumdan nefret ediyorum. bi sey yaparkeb hemen hevesim kaybolur. cocuk uyudu simdi banda cikiyimda yuruyumbende katılıyorum sanasbeden o banda çıkmalısın artık, onu çekici hale getircek bişeyler bul kendine, sadece kalori kısmakla diyetle gitmez kilo, biliyosun sen kıstıkça vücut kendini bir alt moda çekiyo, sen kısıyosun o modunu düşürüyo(bazal metabolizman yavaşlıyo), bu bir kısır döngü ve bu nedenle spor yapmazsan hiç bir zaman sağlıklı kilo veremezsin hatta hiç te veremeyebilirsin tartıda gördüğün eksilerde yağdan değil sudan gitmiş olur malesef
tamam baharı bekliyosun biliyoruz ama, ertelemek işini zora sokar elinde fırsat varken değerlendir baharda da çıkar yürürsün daha hızlı sonuç alırsın, vücut daha toparlamış metabolizman hızlanmış olur
N naz5403 bende senin gibi yapmak istiyorum, hızlı kilo vermek istemiyorum, yemek yemeyi öğrenmek istiyorum ama öyle birşey ki, evde ailecek ken çok iyi gidiyo ama bi aile yada arkadaş ortamına girince işler değişiyo kendimi kaybediyorum illa herşeyin tadna bakacam hele bide beğendiysem oooo durdurabilene aşkolsun, bunu hala düzene koyamadım, sanırım bu düzelmiycek ve ben bunla başa çıkmasını öğrenmek zorundayım
Hoşbuldum tamam anladım her gün yediğimiz menülerimi yazıyoruz peki bugün hastayım yediklerim gayet güzelditamam aramiza hoşgeldin. inşallah basarirsin. her pazartesi bildirim günümüz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor
çok güzel tespitler bebeğim teşekkür ederim. benim basima ne geliyorsa zaten tembellikten geliyor. bu huyumdan nefret ediyorum. bi sey yaparkeb hemen hevesim kaybolur. cocuk uyudu simdi banda cikiyimda yuruyum
evet ya güneş insanın enerjisini mutluluğunu arttırıyor, menüde süpper miş haayürüyüşten geldim kızlar. hava nasıl sıcak çıkardım ceketi ohhh güneş bir ısıttı. neredeyse 10 günden fazladır güneş yoktu. benim enerji düşüklüğüm ondanmış. güneş lazımmış bana sonuçta yaz bebesiyim :) köfte salata ayran vardı yedim çok güzel oldu bugün.
Ben daha yapmadım kahveyi birazdan yapcam yanında da bi tane eti cin mi yesem acepppp
İçine de turşu mor lahana mısır ketçap mayonez koycam sadece başka malzemem yok
Ben akşam yemeğimi yedim kızlar.
Yaa çok komiktim hani lafta kumpir yapacaktım ya güzelce pişirdim fırında çıkardım amaann kim uğraşacak dedim tuz ekip yiyiverdim
Yani menüm şöyle
Sabah 1 çörek 1 dilim kızarmış ekmek tahin pekmez
Akşam 2 fırında patates 1 tatlı kaşığı kadar yağ
Akşama çay yanında yerim herhalde bi şeyler mesela bir adet eti cin gibi
Teşekkür ederim bebişim...afiyet olsun sucuğum
patatesleri kabuğuylamı atıyosun fırına nasıl yapıyosun?
bide zaten işin zor kısmı nı yapmışsın üzerine hazır şeyleri koyup yemeye ne var kız tembelmisin sen :))
Ahahaha daha az kalori aldın olsun canım diğerleri ekstradan kaloriydi boşverBen akşam yemeğimi yedim kızlar.
Yaa çok komiktim hani lafta kumpir yapacaktım ya güzelce pişirdim fırında çıkardım amaann kim uğraşacak dedim tuz ekip yiyiverdim
Yani menüm şöyle
Sabah 1 çörek 1 dilim kızarmış ekmek tahin pekmez
Akşam 2 fırında patates 1 tatlı kaşığı kadar yağ
Akşama çay yanında yerim herhalde bi şeyler mesela bir adet eti cin gibi
mecburiyet yok canım ama yazarsan iyi olur.Hoşbuldum tamam anladım her gün yediğimiz menülerimi yazıyoruz peki bugün hastayım yediklerim gayet güzeldi
Demiiii bence de yaa:)))Ahahaha daha az kalori aldın olsun canım diğerleri ekstradan kaloriydi boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?