♥haftalık kilo verme yarışması♥

Onun için hiç moralini bozma canım bende aynı öyleyim benim bi arkadaşım 86dan 60a indi ama oda bi toplumda tutamıyodu ama sonra kendini dengeliyordu arada birden bişey olmaz....

gecen haftanin kini acikladim. yayinlamadim..ilk sayfada. bu hafta guncellemedim..guncelleyecegim

bu hafta ilerleme kayddettim. -1300 dü . çok haklısın yaşlılıgida var bunun Allah ömür verirse . çıkarım canım çocuğu uyutuyrm suan uyusun yuruyeyim

zaten 2 haftadır doğru düzgün bildiren yok
8 şubatta herkes bildirir inşallah
zaten ondan hevesim kaçıyor birinci secesim gelmiyor bir senedir belki zayiflayamadim ama her hafta hem kilomu yazdim hemde baskalarinn kilolarini yazdim. bildirim yapip çıkmak o kadr zor degil. herkesin işi gücü var

çok güzel tespitler bebeğim teşekkür ederim. benim basima ne geliyorsa zaten tembellikten geliyor. bu huyumdan nefret ediyorum. bi sey yaparkeb hemen hevesim kaybolur. cocuk uyudu simdi banda cikiyimda yuruyum

tamam aramiza hoşgeldin. inşallah basarirsin. her pazartesi bildirim günümüz. iki hafta bildirim yapmayan siliniyor
Hoşbuldum tamam anladım her gün yediğimiz menülerimi yazıyoruz peki bugün hastayım yediklerim gayet güzeldi

Sabah bir dilim kızarmış ekmek peynir çay
Ara ıhlamur demleme
Öğle bir kase çorba yarımdan az ince bazlama

yürüyüşten geldim kızlar. hava nasıl sıcak çıkardım ceketi ohhh güneş bir ısıttı. neredeyse 10 günden fazladır güneş yoktu. benim enerji düşüklüğüm ondanmış. güneş lazımmış bana sonuçta yaz bebesiyim :) köfte salata ayran vardı yedim çok güzel oldu bugün.

evet ya güneş insanın enerjisini mutluluğunu arttırıyor, menüde süpper miş haa afiyet olsun

Ben daha yapmadım kahveyi birazdan yapcam yanında da bi tane eti cin mi yesem acepppp

İçine de turşu mor lahana mısır ketçap mayonez koycam sadece başka malzemem yok

Ben yaptım bile Yanında elma yedim ne alakaysaOlur muhteşem olur daha ne olsun evde dereotlu yoğurtlu sos yaparsan haydari gibi o da çok yakışıyor

sbeden bence attigin diyet listesi bana sağlıklı geldi ve kendime uyarlayip uygulamaya çalışıyorum bugün misafir gelecek bor çok sağlıksız şeyler olsada hepsinden tadımlık almayı planliyorum sadece ... sabah mesela patates kizartmasindan bi adet aldım .. simittenden tadımlık aldım hadi bakalım

Ben akşam yemeğimi yedim kızlar.
Yaa çok komiktim hani lafta kumpir yapacaktım ya güzelce pişirdim fırında çıkardım amaann kim uğraşacak dedim tuz ekip yiyiverdim
Yani menüm şöyle
Sabah 1 çörek 1 dilim kızarmış ekmek tahin pekmez
Akşam 2 fırında patates 1 tatlı kaşığı kadar yağ
Akşama çay yanında yerim herhalde bi şeyler mesela bir adet eti cin gibi

afiyet olsun sucuğum
patatesleri kabuğuylamı atıyosun fırına nasıl yapıyosun?
bide zaten işin zor kısmı nı yapmışsın üzerine hazır şeyleri koyup yemeye ne var kız tembelmisin sen :))

afiyet olsun sucuğum
patatesleri kabuğuylamı atıyosun fırına nasıl yapıyosun?
bide zaten işin zor kısmı nı yapmışsın üzerine hazır şeyleri koyup yemeye ne var kız tembelmisin sen :))
Teşekkür ederim bebişim...
Evet tatlım bütün ve kabuklu olarak atıyorum önce güzelce yıkıyorum tabi.
Öyle güzel oluyor ki.
Yaa tamam tamam itiraf etcem.
İçine koyacağım ketçap mayonez kaşar mısır çok kalorili olduğu için koymadım

Ahahaha daha az kalori aldın olsun canım diğerleri ekstradan kaloriydi boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…