Teşekkür ederim bebişim...
Evet tatlım bütün ve kabuklu olarak atıyorum önce güzelce yıkıyorum tabi.
Öyle güzel oluyor ki.
Yaa tamam tamam itiraf etcem.
İçine koyacağım ketçap mayonez kaşar mısır çok kalorili olduğu için koymadım
Teşekkür ederim bebişim...
Evet tatlım bütün ve kabuklu olarak atıyorum önce güzelce yıkıyorum tabi.
Öyle güzel oluyor ki.
Yaa tamam tamam itiraf etcem.
İçine koyacağım ketçap mayonez kaşar mısır çok kalorili olduğu için koymadım
Yok sadece yıka koy ben tel üstüne koydum.uyanık köpte seniiii :)))
patatese çatal bişe batırıyomusun için pişsin diye yani yoksa içi pişiyomu?
bide kaç derecede yapıyosun kaç dakikada oluyo
Baştan eledin hemde kolaylık olduDemiiii bence de yaa:)))
Tabiii yaa küçük dokunuşlarla sevdğimiz şeyleri yiyerek kilo almıyoruzBaştan eledin hemde kolaylık oldu
Bende dünden itibaren toparlamaya başladım dünkü kalorim 735 ti bakalım bugün ne olur :)Geçen haftanın 1.cileri 3 gün birinci olarak ben veelma_sekerim01 Diğer bir gün de @damlasr olmuş
C CallanPinckneybegum75 H Heart of Gold mavimli @kitap_asigi @zambak86 K Kafkanistan halacocuksun @deniz3344
bu hafta geçen hafta olmayan güzelleri ve 1.ciliği kaçıran çıtırları 1.ci olmaya davet ediyoruz hadi kızlar silkelenme zamanı
Dün götürdüğüm 2 dilim pizzadan sonra geçen yediğim keklerden sonra bende silkelenmeye karar verdimdün ki kalorim 953 ama neyleyeyim
Hepimiz çıtırızTabiii yaa küçük dokunuşlarla sevdğimiz şeyleri yiyerek kilo almıyoruz
fitim fitsin fit
Bende dünden itibaren toparlamaya başladım dünkü kalorim 735 ti bakalım bugün ne olur :)
Azaliyoruz malesef, gelmezlerse onlar yerinde saysin biz zayiflayalim o zamanPazartesi gününün 1.cisi 850 kaloriylemavimli canımcım tebrik ediyorum
Salı gününün 1.cisi resmen ölüm diyetine giren@deniz3344 357 kaloriyle tebrik ediyorum
begum75 H Heart of Gold K Kafkanistan halacocuksun elma_sekerim01 ve ben silkelenelim Git gide sayımız mı azalıyor ne herkes terketti bizi
Olur arada böyle şeyler takma kafana,kiskanilmak güzel tadını çıkarBak şimdik hemen bi sorunumu paylaşıyorum
Ya kıskançlık iyi hoş da her şeyin de bi sınırı var kardeşim.
Arkadaşımla konuşuyodum 30 dakika konuştuk kimle konuşuyodum niye hemen kapatmadım diye tartıştık biraz
Dünde zaten buluştuğumuzda karşı tarafta erkek var yok bu taraftaki sana bakıyo diye fırıldak gibi masanın bi orasına geçtim bi burasına
Ohh be anlattım rahatladım biraz.
Bana hek verin kızlar yoksa sizle de tartışırım
Evet canımAzaliyoruz malesef, gelmezlerse onlar yerinde saysin biz zayiflayalim o zaman
Ben 1.ci olamadım mı
Hafta birincileri
Grup 90inciiitanesi -700
Grup 80elma_sekerim01 -800
Grup 70sbeden -1300
Grup 60 Y YESIMBOZ -2400
Grup 50 yok
oo ben kıskançlıktan korkarım kız ona :)) ama evlennce genelde rahatlıyo erkeklerBak şimdik hemen bi sorunumu paylaşıyorum
Arkadaşımla konuşuyodum 30 dakika konuştuk kimle konuşuyodum niye hemen kapatmadım diye tartıştık biraz
Dünde zaten buluştuğumuzda karşı tarafta erkek var yok bu taraftaki sana bakıyo diye fırıldak gibi masanın bi orasına geçtim bi burasına
bende elimden geldiğince bildiriyorum bir kaç kere anca olmuştur. senin emeağin varzaten ondan hevesim kaçıyor birinci secesim gelmiyorbir senedir belki zayiflayamadim ama her hafta hem kilomu yazdim hemde baskalarinn kilolarini yazdim. bildirim yapip çıkmak o kadr zor degil. herkesin işi gücü var
Bak şimdik hemen bi sorunumu paylaşıyorum
Bugün de ben olacağım inşallahPazartesi gününün 1.cisi 850 kaloriylemavimli canımcım tebrik ediyorum
Salı gününün 1.cisi resmen ölüm diyetine giren@deniz3344 357 kaloriyle tebrik ediyorum
begum75 H Heart of Gold K Kafkanistan halacocuksun elma_sekerim01 ve ben silkelenelim Git gide sayımız mı azalıyor ne herkes terketti bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?