♥haftalık kilo verme yarışması♥

uyanık köpte seniiii :)))
patatese çatal bişe batırıyomusun için pişsin diye yani yoksa içi pişiyomu?
bide kaç derecede yapıyosun kaç dakikada oluyo

Bak şimdik hemen bi sorunumu paylaşıyorum
Ya kıskançlık iyi hoş da her şeyin de bi sınırı var kardeşim.
Arkadaşımla konuşuyodum 30 dakika konuştuk kimle konuşuyodum niye hemen kapatmadım diye tartıştık biraz
Dünde zaten buluştuğumuzda karşı tarafta erkek var yok bu taraftaki sana bakıyo diye fırıldak gibi masanın bi orasına geçtim bi burasına
Ohh be anlattım rahatladım biraz.
Bana hek verin kızlar yoksa sizle de tartışırım

Bende dünden itibaren toparlamaya başladım dünkü kalorim 735 ti bakalım bugün ne olur :)

Olur arada böyle şeyler takma kafana,kiskanilmak güzel tadını çıkar

oo ben kıskançlıktan korkarım kız ona :)) ama evlennce genelde rahatlıyo erkekler

Menümü bildireyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası

ARA
1 kepekli galeta

ÖĞLE
1 kase salata
3 tane nugget
1 kase şehriye çorbası

ARA
2 kepekli galeta

AKŞAM
1 kase çorba

4 litre su

zaten ondan hevesim kaçıyor birinci secesim gelmiyor bir senedir belki zayiflayamadim ama her hafta hem kilomu yazdim hemde baskalarinn kilolarini yazdim. bildirim yapip çıkmak o kadr zor degil. herkesin işi gücü var
bende elimden geldiğince bildiriyorum bir kaç kere anca olmuştur. senin emeağin var

Canım bende kıskançlıktan çok çektim ama evlenince rahatladim derken simdi görevde olduğu için ayrıyız malesef 2 haftadır yürüyüşe çıkıyorum ya nasıl çıkıyorsun bi foto at yok bak dikkat et... bende dedim yasli nene ve dedeler var sadece emekli birlikte yürüyoruz merak etme dedim napacaksın artik yolunu bulacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…