- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Yemedim ama aç da kalmadımAY KISKANDIM HİÇ BİRŞEY YEMEMİŞSİNİZ
Sebzeyi sevenler için nefis gerçekten ödem de atıyor küçük bir lahana turp kadar da kereviz ama sapları da vardı alıp yarısını kullandımBu akşam yapmalıyım ya çok sağol canım lahanayla kereviz almalıyım ne kadar büyüklükte lahana ve kereviz kullandın peki kaç gün bozulmadan duruyor resmen ödem atıcı nefis bir şeye benziyor
Günaydın Kızlar;
dün yaşanan bir şeyi paylaşayım sizinle :) dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü. eşim hiçbir zaman hatırlamaz kutlamaz hediye falan almazdı. neyse kızımızı kreşten aldık eve geldik. kapıyı ben açtım elimde poşet olunca ışığı açmadan direk mutfağa girdim. paketleri bıraktım döndüm yerde gül buketi :) çok şaşırdım o sırada da kızımla eşim de holdeler. kızım çiçeği görünce ağladı. aldık notunu okuduk 5.yılımız bitti 5 tane gül almış. kızım ağlayınca ben de ağladım. eşim en son nikahdayken çiçek almıştı bana pek öyle düşünceleri yoktur. analı kızlı mutluluktan ağlıyoruz :) eşim daha bitmedi dedi. bir sürprizim daha var dedi. kızım sordu nerede nerede diye. dolapta dedi. benim kafa uçmuş giysi dolabına doğru gidiyordum ki buzdolabıymış meğersem. yaş pasta almış. kızım ne mutlu oldu ama d.günü kutlucaz diye. velhasıl yemeğimizi yedik pastamızı yedik kutladık. yaş pastamı yerken çok mutluydum hiç düşünmedim kalorisini. eşim 5 sene sonra ilk kez hatırladı ve hediye aldı.
o yüzdennehirnil111 dünkü kalorim 1277 dün öğlen de regl oldum. yaş pastada tam oldu üstüne :)
Masallaaahh masallaah Allah mutlulugunuzu,huzurunuzu bu guzel sevinc yaslarinizi bozmasin canim. Dogum gunun kutlu olsun nice guzel yaslara insallah :) Bu kadar romantizm ve mutluluk bi kacamagi haketmis dogrusu,afiyetler olsunn :)
Günaydın Kızlar;
dün yaşanan bir şeyi paylaşayım sizinle :) dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü. eşim hiçbir zaman hatırlamaz kutlamaz hediye falan almazdı. neyse kızımızı kreşten aldık eve geldik. kapıyı ben açtım elimde poşet olunca ışığı açmadan direk mutfağa girdim. paketleri bıraktım döndüm yerde gül buketi :) çok şaşırdım o sırada da kızımla eşim de holdeler. kızım çiçeği görünce ağladı. aldık notunu okuduk 5.yılımız bitti 5 tane gül almış. kızım ağlayınca ben de ağladım. eşim en son nikahdayken çiçek almıştı bana pek öyle düşünceleri yoktur. analı kızlı mutluluktan ağlıyoruz :) eşim daha bitmedi dedi. bir sürprizim daha var dedi. kızım sordu nerede nerede diye. dolapta dedi. benim kafa uçmuş giysi dolabına doğru gidiyordum ki buzdolabıymış meğersem. yaş pasta almış. kızım ne mutlu oldu ama d.günü kutlucaz diye. velhasıl yemeğimizi yedik pastamızı yedik kutladık. yaş pastamı yerken çok mutluydum hiç düşünmedim kalorisini. eşim 5 sene sonra ilk kez hatırladı ve hediye aldı.
o yüzdennehirnil111 dünkü kalorim 1277 dün öğlen de regl oldum. yaş pastada tam oldu üstüne :)
Ben daha az aldım ama sanırımBugün de ben olacağım inşallah
Güzel canım vereceksin inşallah pes etmek yok1007 kalnehirnil111 133 karbonhidrat 44 protein
Yarin kilo vermeyi umuyorumbana göre çok az bi kalori çünkü . Ama doydum ve tokum hayret
Olsun canım kalorilerin falan harika pazartesiye artı çıksan veremesen de üzülme sonraki hafta katlar daha fazlasını verirsin eminim bu gidişleIyi akşamlar kızlar
Bugün 907 kcal almışımnehirnil111
Haftaya kadar 79 demiştim ama benim adete denk gelecek bakalım nasıl olacak..
Beni geçmişsin ben 680
Olsun canım bugün dengelersin çok çokta abartı değildün sabah 71.3 çıktım. çok sevindim. serbest gün yaptım. akşam arkadaşlarımla yemeğe gittim, güzeldi.nehirnil111 çarşamba 1850 kalori.
Ayy canım ne güzel bir şey yapmış eşin niye mutlu huzurlu en başında sağlıklı beraber yıllarınız olsun inşallahGünaydın Kızlar;
Sebzeyi sevenler için nefis gerçekten ödem de atıyor küçük bir lahana turp kadar da kereviz ama sapları da vardı alıp yarısını kullandım
canım ne güzel bir süpriz olmuş, Allah mutluluğunuzu,huzurunuzu daim etsin, Allah nice nice yılları birlikte geçirmeyi nasip etsin
böyle bir günde ve süprizde kalori hesabı diyet falan olmaz en güzelini yapmışsın, afiyet olsun
Ben daha az aldım ama sanırım
Güzel canım vereceksin inşallah pes etmek yok
Olsun canım kalorilerin falan harika pazartesiye artı çıksan veremesen de üzülme sonraki hafta katlar daha fazlasını verirsin eminim bu gidişle
Beni geçmişsin ben 680ama gel gör bu aldığım kalorinin hepsi bu sabah kilo olmuş ilginç şekilde
Olsun canım bugün dengelersin çok çokta abartı değilSalı gün ki kalorin yok yalnız bende
Ayy canım ne güzel bir şey yapmış eşin niye mutlu huzurlu en başında sağlıklı beraber yıllarınız olsun inşallahBu özel güne 1 dilim pasta da neymiş herşey feda olur nasılsa dengeler sonrasında toparlarsın
Dün akşam halsizlikten yapamadım yoğurtlu kereviz salatası yapıp yedim canım bu akşam yapacağım inşallah dün ki aldığım kalorinin hepsi kilo olarak kalmış sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya aşağıya ne yediğimi de yazacağım görürsün şaka gibi bu sabah 53.7 geldim bir 52 ye iniyorum bir 53 lere çıkıyorum
Canım önemli olan insana verilen değer sonuçta ihtiyacımız olduğunda alıyoruz eşlerimiz de destek bu en güzel şey hatırlaması kutlaması çok güzelsağol nehircim düşünmesi bir sözü bir bakışı evdeki huzurumuz birbirimize olan saygımız benim için yeter. hediye olmasa da olur, bugün yürüyecem yine telafi ederim. regl oldum ama zaten 8 şubat hedefi de yalan oldu takıldım kaldım 73 de :)
Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan biraz az bezelye yemeği + 1 ad.çiğköfte büyük sıkım
Ara; 14:30 - 1 ad.elma + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası (yağ yok)
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 10 dakika cardio + 77 squat ( o kadar halsizdim vücudumu dövmüşler gibi ağrıyordu ki sporu bırakmak zorunda kaldım yarıda)
Kalorim 680
miraycan84 begum75 H Heart of Gold @beyaz lotus mavimli K Kafkanistan elma_sekerim01
kızlar ne oluyor neden oluyor anlamadım dün yediklerim de yukarı da yazılı dün yediğim aldığım kalori kadar sabah tartı da kilo gördüm gözlerime inanamadım bu sabah 53.7 geliyorum bu hafta içi yediklerimin hepsini kilo niyetine sayıyor lavaboya da çıkıyorum buna rağmen tutuyor gram gitmiyor ekliyor resmenBu akşam lahana çorbasını yapacağım aksilik olmazsa bir kaç gün akşamları da onu içeyim bakalım ne olacak çok üzgünüm şiştim sanki regl değil daha çok var
Sanırım öyle yapmalıyım canım spor yapayım dedim ama olmadı bıraktım çok ağrıyor vücudum bir kaç gün protein yüklemeliyim akşama şu çorbamı da yapayım hafta sonu spora yüklenmem gerek bir de böyle denemeliyim çok keyifsizim şuanda sanki emeklerim gidiyor kilo geldikçefıstığım vücudun koruma moduna geçti sanırım (sen kalorinidüşürdükçe oda bazal metabolizmasını düşürdü) bence kalorini biraz protein desteğiyle artırıp spora yüklen
Sanırım öyle yapmalıyım canım spor yapayım dedim ama olmadı bıraktım çok ağrıyor vücudum bir kaç gün protein yüklemeliyim akşama şu çorbamı da yapayım hafta sonu spora yüklenmem gerek bir de böyle denemeliyim çok keyifsizim şuanda sanki emeklerim gidiyor kilo geldikçe
üzülme canım kış ayında metabolizma zaten yavaşlıyo proteinle ve sporla desteklersen biraz canlandırabilirsin metabolizmanı ama hafta sonunda kalma yorgunluğun var sanırım bence birkaç gün spor yapma vücudunu iyice dinlendir o arada protein ağırlıklı beslenmeye başla şöyle vucut canlansın, sonra spora başlarsın
yorgunluğun üstüne spor yaparsan istediğin verimi alamazsın ve vücudunu dahada yorarsın
Sabah; 07:40 - 1 ad.ev yapımı peynirli poğaça
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyondan biraz az bezelye yemeği + 1 ad.çiğköfte büyük sıkım
Ara; 14:30 - 1 ad.elma + 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:30 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası (yağ yok)
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 10 dakika cardio + 77 squat ( o kadar halsizdim vücudumu dövmüşler gibi ağrıyordu ki sporu bırakmak zorunda kaldım yarıda)
Kalorim 680
miraycan84 begum75 H Heart of Gold @beyaz lotus mavimli K Kafkanistan elma_sekerim01
kızlar ne oluyor neden oluyor anlamadım dün yediklerim de yukarı da yazılı dün yediğim aldığım kalori kadar sabah tartı da kilo gördüm gözlerime inanamadım bu sabah 53.7 geliyorum bu hafta içi yediklerimin hepsini kilo niyetine sayıyor lavaboya da çıkıyorum buna rağmen tutuyor gram gitmiyor ekliyor resmenBu akşam lahana çorbasını yapacağım aksilik olmazsa bir kaç gün akşamları da onu içeyim bakalım ne olacak çok üzgünüm şiştim sanki regl değil daha çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?