- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
03 ŞUBAT 2016: 54.60
04 ŞUBAT 2016: 54.50
Yaaa akşam 9 da pirinç pilavı ve nohut yemeseydim daha az çıkacaktım
Yapamıyorum ki 1 aydır doğru düzgün spor iş yerimdeki yoğunluk yüzünden akşam spor isteğim hiç olmadı arada misafirler de ağırladım üstüne tuz biber oldu bakalım bugünler de toparlamaya çalışayım birazLahana protein mi onu yapacağım akşama tabi kolumu kaldıracak gücü bulabilirsem
Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeysecanım bence de kaloriyi düşürme. yani en azından 1000 sınırı koy. bir de nescafenin vücuttaki suyu tuttuğu söyleniyor. o yüzden ben çok aralarda içiyorum ve sadece sütle kahvesini az koyaraktan. ben nescafe tüketmene bağlıyorum.
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold @minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeysecanım bence de kaloriyi düşürme. yani en azından 1000 sınırı koy. bir de nescafenin vücuttaki suyu tuttuğu söyleniyor. o yüzden ben çok aralarda içiyorum ve sadece sütle kahvesini az koyaraktan. ben nescafe tüketmene bağlıyorum.
Günaydın arkadaşlar;
canım benim, inan hep aynı durumdayız, sabah kalk işe git eve gel iş güç yemek bulaşık, inan benimde 10,30 dan önce bitmiyo sporum, bazen 11 i bile buluyo ama napalım başka vaktimiz yok mecburuz akşam yapmaya
birde senin vücudun sanırım gerçekten çok yorgunki spor gözünde büyümüş ve zor geliyo, sen gerçekten bikaç gün dinlen kendini hiç yorma, hem bu arada hem vucüdun dinlenir hemde sporu özlemiş olursun ve daha motiveli başlarsın
lahana ve tüm sebzeler genelde benim bildiğim k.hidrat ağırlıklı oluyo, sen protein olarak sabahları süt, yumurta,süzme peynir ye öğlen zaten işyerindesin ne çıkarsa bahtına, akşamda ton balığı,köfte, tavuk,yoğurt,barbunya fasulye, salata gibi şeyler ye evdeki düzeninede uyarsa bugün perşembe bugünden itibaren başla istersen 8 şubata nasıl etki edecek bakalım
Evet yaaa güneş çıktı sonunda enerji geldi zayıflama isteği geldi demek ki insanlar hep bu yüzden ilk baharda diyete başlıyoryürüyüşten geldim kızlar. hava nasıl sıcak çıkardım ceketi ohhh güneş bir ısıttı. neredeyse 10 günden fazladır güneş yoktu. benim enerji düşüklüğüm ondanmış. güneş lazımmış bana sonuçta yaz bebesiyim :) köfte salata ayran vardı yedim çok güzel oldu bugün.
Seni her zaman alkışlıyorumTeşekkür ederim bebişim...
Evet tatlım bütün ve kabuklu olarak atıyorum önce güzelce yıkıyorum tabi.
Öyle güzel oluyor ki.
Yaa tamam tamam itiraf etcem.
İçine koyacağım ketçap mayonez kaşar mısır çok kalorili olduğu için koymadım
Teşekkür ederim denizim mucuksss sanaSeni her zaman alkışlıyorum
Gü nay dııınnnn canlarım
Nasılsınız keyifler nasıl
Ben pek bi enerjik uyandım bugün yaa
Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeyseSoğuk su içeyim olmadı artık o ara öğünde canım bir şey istiyor bende nescafe içiyorum sade türk kahvesi mi içsem Kaç haftadır zaten hep 1000lerdeyim pek veremiyordum bir kaç gündür az almaya çalışıyorum
tabii yine sıvı alıyorsun ama nescafe yerine türk kahvesini dene bakalım nasıl olacak-*
İyisin canım sonuçta vermişsin bana baksana
H Heart of Gold nice nice mutlu huzurlu sevgili saygılı yıllara inşaallah.
Yuvanızdan aşk hiç eksik olmasın
Evet yaaa güneş çıktı sonunda enerji geldi zayıflama isteği geldi demek ki insanlar hep bu yüzden ilk baharda diyete başlıyor
Tabii ceketler de çıkınca zayıflama gerekliliği öne çıkıyor
Valla zaman ne hızlı yaa hele ki okullarda ikinci dönem her zaman daha çabuk geçer.günaydın canım iyiyim ben de enerjiğim. yarım saattir güneş yüzüme vuruyor çok mutlu oldum :)
teşekkürler su'cum Amin İnşallah
evet :) ince giyinmeye başladık pörtledi her yer :)
Benim maydanozlar doğranmış şekilde buzlukta hepKızlar eğer ödem sorununuz varsa maydonoz birebir. Hemen robottan falan geçirmeden suyun içinde kaynatın için hatta limon da sıkabilirsiniz içine birebir valla
Tamam onu işte bitki çaylarını neyde kaynatıyorsan bir bardak suyun içine koy kaynat indirince limon sık iç.Benim maydanozlar doğranmış şekilde buzlukta hep
Sana hak vermiyorum çünkü benim eşim de öyle annemlerle konuştuğumu bildiği halde niye uzatıyosun, bir yere gidince oturacağın yere karar vermeler biriyle konuşurken kaş göz işaretleri ama yapacak bir şey yok belki İzmirli birini bulsaydın böyle olmazdıBak şimdik hemen bi sorunumu paylaşıyorum
Ya kıskançlık iyi hoş da her şeyin de bi sınırı var kardeşim.
Arkadaşımla konuşuyodum 30 dakika konuştuk kimle konuşuyodum niye hemen kapatmadım diye tartıştık biraz
Dünde zaten buluştuğumuzda karşı tarafta erkek var yok bu taraftaki sana bakıyo diye fırıldak gibi masanın bi orasına geçtim bi burasına
Ohh be anlattım rahatladım biraz.
Bana hek verin kızlar yoksa sizle de tartışırım
Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeyseSoğuk su içeyim olmadı artık o ara öğünde canım bir şey istiyor bende nescafe içiyorum sade türk kahvesi mi içsem Kaç haftadır zaten hep 1000lerdeyim pek veremiyordum bir kaç gündür az almaya çalışıyorum
İyisin canım sonuçta vermişsin bana baksana
Evet haklısın canım ben ödem oldu diye o çorbayı yapayım demiştim ne yapsam şimdi akşama yumurta falan haşlayayım olmadı yarın balık aldırayım eşimeSütüm bitmişti yarın sabahtan başlayayım yulafla içmeye yine bu sabah sinirden limonlu su içtim sadece
Evet yaaa güneş çıktı sonunda enerji geldi zayıflama isteği geldi demek ki insanlar hep bu yüzden ilk baharda diyete başlıyor
Tabii ceketler de çıkınca zayıflama gerekliliği öne çıkıyor
canım benim teşekkürler :) Amin cümlemizin huzuru bozulmasın. ben hiç beklemediğim için çok şaşırdım. diyor ki bir de, hadi hadi söyle aklından geçirmedin mi unuttu yine aramadı hatırlamadı diye. facebook ta bile bildirim geldi diyorbeklentim çok düşük olunca sürpriz daha güzel oldu
Ahh ah o aşk yok mu aşk hala pır pır kalbim her görüşmemizde heyecanlanırımSana hak vermiyorum çünkü benim eşim de öyle annemlerle konuştuğumu bildiği halde niye uzatıyosun, bir yere gidince oturacağın yere karar vermeler biriyle konuşurken kaş göz işaretleri ama yapacak bir şey yok belki İzmirli birini bulsaydın böyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?