♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım benim, inan hep aynı durumdayız, sabah kalk işe git eve gel iş güç yemek bulaşık, inan benimde 10,30 dan önce bitmiyo sporum, bazen 11 i bile buluyo ama napalım başka vaktimiz yok mecburuz akşam yapmaya

birde senin vücudun sanırım gerçekten çok yorgunki spor gözünde büyümüş ve zor geliyo, sen gerçekten bikaç gün dinlen kendini hiç yorma, hem bu arada hem vucüdun dinlenir hemde sporu özlemiş olursun ve daha motiveli başlarsın

lahana ve tüm sebzeler genelde benim bildiğim k.hidrat ağırlıklı oluyo, sen protein olarak sabahları süt, yumurta,süzme peynir ye öğlen zaten işyerindesin ne çıkarsa bahtına, akşamda ton balığı,köfte, tavuk,yoğurt,barbunya fasulye, salata gibi şeyler ye evdeki düzeninede uyarsa bugün perşembe bugünden itibaren başla istersen 8 şubata nasıl etki edecek bakalım

Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeyseSoğuk su içeyim olmadı artık o ara öğünde canım bir şey istiyor bende nescafe içiyorum sade türk kahvesi mi içsemKaç haftadır zaten hep 1000lerdeyim pek veremiyordum bir kaç gündür az almaya çalışıyorum

İyisin canım sonuçta vermişsin bana baksana

Nescafe hızlandırıcı derlerdi tutuyor mu diyorsun aylardır her gün içiyorum ama nerdeyseSoğuk su içeyim olmadı artık o ara öğünde canım bir şey istiyor bende nescafe içiyorum sade türk kahvesi mi içsemKaç haftadır zaten hep 1000lerdeyim pek veremiyordum bir kaç gündür az almaya çalışıyorum

İyisin canım sonuçta vermişsin bana baksana

Evet haklısın canım ben ödem oldu diye o çorbayı yapayım demiştim ne yapsam şimdi akşama yumurta falan haşlayayım olmadı yarın balık aldırayım eşimeSütüm bitmişti yarın sabahtan başlayayım yulafla içmeye yine bu sabah sinirden limonlu su içtim sadece

Evet yaaa güneş çıktı sonunda enerji geldi zayıflama isteği geldi demek ki insanlar hep bu yüzden ilk baharda diyete başlıyor
Tabii ceketler de çıkınca zayıflama gerekliliği öne çıkıyor

Seni her zaman alkışlıyorum

Gü nay dııınnnn canlarım
Nasılsınız keyifler nasıl
Ben pek bi enerjik uyandım bugün yaa

günaydın canım iyiyim ben de enerjiğim. yarım saattir güneş yüzüme vuruyor çok mutlu oldum :)

H Heart of Gold nice nice mutlu huzurlu sevgili saygılı yıllara inşaallah.
Yuvanızdan aşk hiç eksik olmasın

teşekkürler su'cum Amin İnşallah

Evet yaaa güneş çıktı sonunda enerji geldi zayıflama isteği geldi demek ki insanlar hep bu yüzden ilk baharda diyete başlıyor

evet :) ince giyinmeye başladık pörtledi her yer :)

günaydın canım iyiyim ben de enerjiğim. yarım saattir güneş yüzüme vuruyor çok mutlu oldum :)

teşekkürler su'cum Amin İnşallah

evet :) ince giyinmeye başladık pörtledi her yer :)
Valla zaman ne hızlı yaa hele ki okullarda ikinci dönem her zaman daha çabuk geçer.
Bizim buraya bahar geldi de ben gene karın buzun içine gitcem:))

Sana hak vermiyorum çünkü benim eşim de öyle annemlerle konuştuğumu bildiği halde niye uzatıyosun, bir yere gidince oturacağın yere karar vermeler biriyle konuşurken kaş göz işaretleri ama yapacak bir şey yok belki İzmirli birini bulsaydın böyle olmazdı

kuzum yanlış yapıyosun, sen iyice metabolizmanı yavaşlatıyosun böyle yaparak,
sabah iyi yiycen ki fabrika calışmaya başlasın sen besin almazsan bu fabrika nasıl çalışcak o yüzden kahvaltı çok önemli, bence sütünü iç ama o yulafa hiç bulaşma en azından bir süre çünkü yanlış hatırlamıyosam oda k.hidrattı, sen sütünü iç, ceviz ye, yumurta ye, bide süzme peynir ye

ara öğünde türk kahvesi daha iyidir hatta diyetisyen bana süt/meyva/2 ceviz demişti ama bunlar bana çok dersen ben mesela sütü çay bardağıyla (100 ml lik) elmayı yarım, cevizide bazen yiyiyorum açlık durumuma göre

bak bide az kalorili beslenmende enerjini düşürür, kaslarının güçlenmesine engel olur

o 2 si 3 ü birarada kahvelerin kalorisi az ama içerisinde kremamı ne varmış ondan sebep içmeyin diye duymuştum (zaten kahveyle aramda yok)

bence çorbanı yinede yap, sonuçta içinde faydalı sebzeler var, ölçülerini küçülterek yap 3 günde birer kase bitecek şekilde ayarlayabilirsen mesela iyi olur

ayy evet ya ben korkudan hala kalın kalın giyiniyorum, geçenlerde bi pantolonumu denedim hala çok sıkıyo, tayt olmuş resmen bi üzüldüm,kıyafetlere giremeyince anlıyo insan durumunu yoksa hep iyi sanıyorum kendimi, daha çok yolum var, şu kıyafetler incelmeden ne kadar verirsek o kadar kardır

Hahahah cok iyi yaa Vallahi haklisin canim sifir beklenti sonsuz mutluluk

Kahvaltımı yaptım da gelivedim gari.
Bugün ben dışarı atcam kendimi.
Yemeğe arkadaşım gelecek gerçi ama anneme yıkcam yemek işini:))

Ahh ah o aşk yok mu aşk hala pır pır kalbim her görüşmemizde heyecanlanırım
Kız ben sana kendi yaptığımı anlatayım da bu çocuk iyi ki dayanıyo sana dersin.
Ünideyiz yeni sevgili olduk daha.
Yemekteyiz sınıfından bi kız aradı sinemaya gidelim diyo, kızı da tanıyorum o da beni tanıyo.
Ben daha devamını dinlemeden masaya bir vurdum devrildi her şey millet ne olduğunu anlamadı:))
Meğer onun da arkadaşı varmış sinemaya gidelim dördümüz sonra okey oynarız diyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…