Ahh ah o aşk yok mu aşk hala pır pır kalbim her görüşmemizde heyecanlanırım
Kız ben sana kendi yaptığımı anlatayım da bu çocuk iyi ki dayanıyo sana dersin.
Ünideyiz yeni sevgili olduk daha.
Yemekteyiz sınıfından bi kız aradı sinemaya gidelim diyo, kızı da tanıyorum o da beni tanıyo.
Ben daha devamını dinlemeden masaya bir vurdum devrildi her şey millet ne olduğunu anlamadı:))
Meğer onun da arkadaşı varmış sinemaya gidelim dördümüz sonra okey oynarız diyormuş
Vay arkadas neymissin sen yeaa
Allahtan senin gibi boksör falan değil
Tabi o zamanlar daha 19 yaşındayımVay arkadas neymissin sen yeaa
İyi ki değilim hakkaten:))Allahtan senin gibi boksör falan değil
Yook kiiz gorsen nasil naif, nasil sakin, nasil sabirli ve tatlis bi insanimAma esim bazen oyle dusunmuyor o ayri
ama sen yine de mevzu var dersen geliriz ablaaam
seni biliyorum canım :)bende elimden geldiğince bildiriyorum bir kaç kere anca olmuştur. senin emeağin var
eyvallah ablam demen yeter sağolasın
fotoğrafından belli zaten canım tatlışsın aynı zamanda naif, düşünceli, sakin sabırlısın dırda
Akşam öyle yapayım dur canım lahana çorbası da yapacağım zaten ödemimi atayımTamam onu işte bitki çaylarını neyde kaynatıyorsan bir bardak suyun içine koy kaynat indirince limon sık iç.
Bu hem ödem için hem de kamusal alanda çalışan biz bayanlar için şart.
İdrar yolu enfeksiyonunu da önlüyor.
kuzum yanlış yapıyosun, sen iyice metabolizmanı yavaşlatıyosun böyle yaparak,
sabah iyi yiycen ki fabrika calışmaya başlasın sen besin almazsan bu fabrika nasıl çalışcak o yüzden kahvaltı çok önemli, bence sütünü iç ama o yulafa hiç bulaşma en azından bir süre çünkü yanlış hatırlamıyosam oda k.hidrattı, sen sütünü iç, ceviz ye, yumurta ye, bide süzme peynir ye
ara öğünde türk kahvesi daha iyidir hatta diyetisyen bana süt/meyva/2 ceviz demişti ama bunlar bana çok dersen ben mesela sütü çay bardağıyla (100 ml lik) elmayı yarım, cevizide bazen yiyiyorum açlık durumuma göre
bak bide az kalorili beslenmende enerjini düşürür, kaslarının güçlenmesine engel olur
o 2 si 3 ü birarada kahvelerin kalorisi az ama içerisinde kremamı ne varmış ondan sebep içmeyin diye duymuştum (zaten kahveyle aramda yok)
bence çorbanı yinede yap, sonuçta içinde faydalı sebzeler var, ölçülerini küçülterek yap 3 günde birer kase bitecek şekilde ayarlayabilirsen mesela iyi olur
oyy daha nice güzel günlere:) demek ki adamlardan umut kesmemk gerekiyo :)Günaydın Kızlar;
dün yaşanan bir şeyi paylaşayım sizinle :) dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü. eşim hiçbir zaman hatırlamaz kutlamaz hediye falan almazdı. neyse kızımızı kreşten aldık eve geldik. kapıyı ben açtım elimde poşet olunca ışığı açmadan direk mutfağa girdim. paketleri bıraktım döndüm yerde gül buketi :) çok şaşırdım o sırada da kızımla eşim de holdeler. kızım çiçeği görünce ağladı. aldık notunu okuduk 5.yılımız bitti 5 tane gül almış. kızım ağlayınca ben de ağladım. eşim en son nikahdayken çiçek almıştı bana pek öyle düşünceleri yoktur. analı kızlı mutluluktan ağlıyoruz :) eşim daha bitmedi dedi. bir sürprizim daha var dedi. kızım sordu nerede nerede diye. dolapta dedi. benim kafa uçmuş giysi dolabına doğru gidiyordum ki buzdolabıymış meğersem. yaş pasta almış. kızım ne mutlu oldu ama d.günü kutlucaz diye. velhasıl yemeğimizi yedik pastamızı yedik kutladık. yaş pastamı yerken çok mutluydum hiç düşünmedim kalorisini. eşim 5 sene sonra ilk kez hatırladı ve hediye aldı.
o yüzdennehirnil111 dünkü kalorim 1277 dün öğlen de regl oldum. yaş pastada tam oldu üstüne :)
Onun kıskançlığını anlamalısın o zamanAhh ah o aşk yok mu aşk hala pır pır kalbim her görüşmemizde heyecanlanırım
Kız ben sana kendi yaptığımı anlatayım da bu çocuk iyi ki dayanıyo sana dersin.
Ünideyiz yeni sevgili olduk daha.
Yemekteyiz sınıfından bi kız aradı sinemaya gidelim diyo, kızı da tanıyorum o da beni tanıyo.
Ben daha devamını dinlemeden masaya bir vurdum devrildi her şey millet ne olduğunu anlamadı:))
Meğer onun da arkadaşı varmış sinemaya gidelim dördümüz sonra okey oynarız diyormuş
oyy daha nice güzel günlere:) demek ki adamlardan umut kesmemk gerekiyo :)
Sabah; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + Yarım tabak hindi etli mantar sote + 200 ml ayran
Evet hele ben kalınlaşmış biri olarak daha çok dikkat etmeliyimayy evet ya ben korkudan hala kalın kalın giyiniyorum, geçenlerde bi pantolonumu denedim hala çok sıkıyo, tayt olmuş resmen bi üzüldüm,kıyafetlere giremeyince anlıyo insan durumunu yoksa hep iyi sanıyorum kendimi, daha çok yolum var, şu kıyafetler incelmeden ne kadar verirsek o kadar kardır
afiyet olsun nehir. yürüyüşe gidemedim önemli bir konu vardı. kaçırdım fırsatı
ben de ton balığı yedim ( 100 gr) , 2 sivri biber, 1 domates, 1 bardak ayran. şimdi çay içiyorum.
Tebrikler canım ben de kasımı bekliyim o zaman bizim de 5 bitecekGünaydın Kızlar;
dün yaşanan bir şeyi paylaşayım sizinle :) dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü. eşim hiçbir zaman hatırlamaz kutlamaz hediye falan almazdı. neyse kızımızı kreşten aldık eve geldik. kapıyı ben açtım elimde poşet olunca ışığı açmadan direk mutfağa girdim. paketleri bıraktım döndüm yerde gül buketi :) çok şaşırdım o sırada da kızımla eşim de holdeler. kızım çiçeği görünce ağladı. aldık notunu okuduk 5.yılımız bitti 5 tane gül almış. kızım ağlayınca ben de ağladım. eşim en son nikahdayken çiçek almıştı bana pek öyle düşünceleri yoktur. analı kızlı mutluluktan ağlıyoruz :) eşim daha bitmedi dedi. bir sürprizim daha var dedi. kızım sordu nerede nerede diye. dolapta dedi. benim kafa uçmuş giysi dolabına doğru gidiyordum ki buzdolabıymış meğersem. yaş pasta almış. kızım ne mutlu oldu ama d.günü kutlucaz diye. velhasıl yemeğimizi yedik pastamızı yedik kutladık. yaş pastamı yerken çok mutluydum hiç düşünmedim kalorisini. eşim 5 sene sonra ilk kez hatırladı ve hediye aldı.
o yüzdennehirnil111 dünkü kalorim 1277 dün öğlen de regl oldum. yaş pastada tam oldu üstüne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?