♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar fırında yapılmış patates kızartması var annem az yağla yapıyor ve canim çok istiyor ben 10 çorbas kaşığı kadarını 80 kalori civarinda buldum dogrumudur bu kadar aşkıdır bu aralar nefsimle çok mücadele ediyorum ablamlar saolsun evi hic boş bırakmıyorlar kendi evimdeyken hem az yer hemde yemek aklıma gelmezdi burda profiterol ya pasta tarçınlı kekler yaprak sarmaları hepsinden tadımlık alıyorum ama bir gün patlicam ondan korkuyorum

Fırında sebzenin çok zararı yok canım yağda kızarmış gibi değiller yemelisiniz bence abartı olmadığı sürece nefsini de köreltmiş olursun

Fırında sebzenin çok zararı yok canım yağda kızarmış gibi değiller yemelisiniz bence abartı olmadığı sürece nefsini de köreltmiş olursun
Bencede sonradan saldırmaktan iyidir çok tesekkur ederim az kalsın evdeki profotiroller ve sarmalar bitecekti

canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde ((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo

evde profiterol ve sarmamı var benim buzdolabında tek tip yemek var valla bişey yememek için

Canım seninki daha iyi ben annemde kaliyorum kendi evimde olsam daha hızlı kilo veririm hemde daha sağlıklı şeyler yapardım ahh ahh Kocacim gelse artik hergun bi stresle bekliyorum ona bi şey olacakmı diye ...fazla düşününce de sütüm kesiliyor bu yüzden onun tatile çıktığını kendime ikna etmistim ama artik yalan oldu bu ikna lar... haberlerden ötürü... Allahım günah yazmasın ama ben onsuz yasayamam ona bi şey olursa ayni dakikada bende ölürüm inşallah ... offf aileme bebeğime gülücük dagiticam diye burda buda patladı iyimi ... her konuda patladım

Hayir dadlummm ben terketmedim seniiii
Biliyorum kuzum sen durumlardan gelemiyorsun

Allahım yüreğime bir yumru oturdu resmenCanım başım sağolsun ne denir hangi söz analtır bilemedim ki çok üzüldüm inan Rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin mekanı cennet olsun inşallah dua edin dua edelim bol bol içiniz ferahlasın acılarınız azalsınNeden öldü ani bir ölüm mü oldu hemde doğum gününde ne büyük bir acı Rabbim

Ya canım benim çok acı insan hic kendine ve yakınlarına uğramayacak sanıyor ölümü degilmi hayat çok.kısa birbirini kırmaya üzmeye değemez

evet bir anda fenalaştı bir anda hastaneye kaldırdık zature iyice fenalaştı bir gecede vefat etti nasıl acı anlatamm

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Kaza falan mıydı canm? kuzenim deyince gençti diye düşündüm.

Tam yetiştim o vakit yalnız kışkırtmak değil yanlış anlama ama ben yemiştim en azından ufakta olsa

En azından tarçınlı kekten bir dilim yedim digerlerinden de bi ısırık simdi sakinlestim tabi patates ve 2 adet köfte bi portakal bi elme bi salatalik neyse yinede krizi ucuz atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…