- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bugün ki çok az değil mi canım lahana mı yaptın yine
Fırında sebzenin çok zararı yok canım yağda kızarmış gibi değiller yemelisiniz bence abartı olmadığı sürece nefsini de köreltmiş olursunKızlar fırında yapılmış patates kızartması var annem az yağla yapıyor ve canim çok istiyor ben 10 çorbas kaşığı kadarını 80 kalori civarinda buldum dogrumudur bu kadar aşkıdır bu aralar nefsimle çok mücadele ediyorum ablamlar saolsun evi hic boş bırakmıyorlar kendi evimdeyken hem az yer hemde yemek aklıma gelmezdi burda profiterol ya pasta tarçınlı kekler yaprak sarmaları hepsinden tadımlık alıyorum ama bir gün patlicam ondan korkuyorum
Bencede sonradan saldırmaktan iyidir çok tesekkur ederim az kalsın evdeki profotiroller ve sarmalar bitecektiFırında sebzenin çok zararı yok canım yağda kızarmış gibi değiller yemelisiniz bence abartı olmadığı sürece nefsini de köreltmiş olursun
Bencede sonradan saldırmaktan iyidir çok tesekkur ederim az kalsın evdeki profotiroller ve sarmalar bitecekti
evde profiterol ve sarmamı varBencede sonradan saldırmaktan iyidir çok tesekkur ederim az kalsın evdeki profotiroller ve sarmalar bitecekti
Sağol canım not aldım şimdinehirnil111 salı gününün bildirimini unutmuşum değil mi? 950 kalori canım.
Hayir dadlummm ben terketmedim seniiiiPazartesi gününün 1.cisi 850 kaloriylemavimli canımcım tebrik ediyorum
Salı gününün 1.cisi resmen ölüm diyetine giren@deniz3344 357 kaloriyle tebrik ediyorum
@begum75 @kitara_84 @Kafkanistanhalacocuksun @elma_sekerim01 ve ben silkelenelim Git gide sayımız mı azalıyor ne herkes terketti bizi
evde profiterol ve sarmamı varbenim buzdolabında tek tip yemek var valla bişey yememek için
Biliyorum kuzum sen durumlardan gelemiyorsunHayir dadlummm ben terketmedim seniiii
canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
evet bir anda fenalaştı bir anda hastaneye kaldırdık zature iyice fenalaştı bir gecede vefat etti nasıl acı anlatammBiliyorum kuzum sen durumlardan gelemiyorsun
Allahım yüreğime bir yumru oturdu resmenCanım başım sağolsun ne denir hangi söz analtır bilemedim ki çok üzüldüm inan Rabbim sizlere sabır versin dayanma gücü versin mekanı cennet olsun inşallah dua edin dua edelim bol bol içiniz ferahlasın acılarınız azalsın Neden öldü ani bir ölüm mü oldu hemde doğum gününde ne büyük bir acı Rabbim
Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Kaza falan mıydı canm? kuzenim deyince gençti diye düşündüm.canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
aynenYa canım benim çok acı insan hic kendine ve yakınlarına uğramayacak sanıyor ölümü degilmi hayat çok.kısa birbirini kırmaya üzmeye değemez
Tam yetiştim o vakityalnız kışkırtmak değil yanlış anlama ama ben yemiştim en azından ufakta olsa
24 yaşına girdiği gün öldüBaşınız sağolsun, Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun. Kaza falan mıydı canm? kuzenim deyince gençti diye düşündüm.
çok üzüldüm inan. Allah ailesine sizlere sabır versin.24 yaşına girdiği gün öldü
amin inşallah inşallah en çokta teyzeme onun çığlıkları hala kulağımdan gitmiyoçok üzüldüm inan. Allah ailesine sizlere sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?