- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Zatürre anlaşılmamış mı canım normal hastalık mı sanmış çok üzüldüm nasıl büyük bir acı hemdeevet bir anda fenalaştı bir anda hastaneye kaldırdık zature iyice fenalaştı bir gecede vefat etti nasıl acı anlatamm
En azından tarçınlı kekten bir dilim yedim digerlerinden de bi ısırık simdi sakinlestim tabi patates ve 2 adet köfte bi portakal bi elme bi salatalik neyse yinede krizi ucuz atlattım
Zatürre anlaşılmamış mı canım normal hastalık mı sanmış çok üzüldüm nasıl büyük bir acı hemde
hayır öksürünce azından kan gelmiş hemen hastaneye götürdük işte sonra ben salı akşamı gidip gördüğmde inanamadım çığlıklar atıcaktım insan iki günde bu kadar zayıflayamaz inan kafasını görmesem yatakta kimse yok derdimgörünce anladım ama konduramadım sabahta vefat etti zaten
Not aldım canım sağolnehirnil111 bugün 1000 kalori.
canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
amin inşallah inşallahesraas canım Allah rahmet eylesin çok zor bir durum bende ağustos ayında gencecik 3 tane kuzenimi kız kardeşimin düğün günü trafik kazasında kaybettim daha 20 - 21 yaşlarında çok zor bilirim hala atlatamadım rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun
esraas canım gerçekten çok zor bir durum nasıl bir anda sinsice hastalık ilerlemiş bir anda götürmüş Rabbim sabırlar versin size geri kalanların gözünün önünden o haller gitmiyor bilirim dedim yataktaki o zayıf hali çocuk olduğum halde hala benim aklımda
saol cnm saol çok teşekkür ederimCanim insan bu durumda ne yazik ki aciz kaliyor ne bisey yapabiliyor ne birsey diyebiliyor. Allah gani gani rahmet eylesin, basiniz sagolsun
Hayırlısı olsun be Can'ım ben düşmüşüm şükür kiBen daha az aldım ama sanırım
Güzel canım vereceksin inşallah pes etmek yok
Olsun canım kalorilerin falan harika pazartesiye artı çıksan veremesen de üzülme sonraki hafta katlar daha fazlasını verirsin eminim bu gidişle
Beni geçmişsin ben 680ama gel gör bu aldığım kalorinin hepsi bu sabah kilo olmuş ilginç şekilde
Olsun canım bugün dengelersin çok çokta abartı değilSalı gün ki kalorin yok yalnız bende
Ayy canım ne güzel bir şey yapmış eşin niye mutlu huzurlu en başında sağlıklı beraber yıllarınız olsun inşallahBu özel güne 1 dilim pasta da neymiş herşey feda olur nasılsa dengeler sonrasında toparlarsın
Dün akşam halsizlikten yapamadım yoğurtlu kereviz salatası yapıp yedim canım bu akşam yapacağım inşallah dün ki aldığım kalorinin hepsi kilo olarak kalmış sabah tartıldığımda gözlerime inanamadım tekrar tekrar çıktım tartıya aşağıya ne yediğimi de yazacağım görürsün şaka gibi bu sabah 53.7 geldim bir 52 ye iniyorum bir 53 lere çıkıyorum
Canım yeni gördüm inan çok üzüldüm başın sağolsun allah geride kalanların sabrını verir inşallah.. Mekanı cennet olsn kuzenim demişsn sanırım senin böyle için yanıyo annesi napıyodur kimbilir çok yazık yaa allah sıralı ölüm versinamin inşallah inşallah
Eeee ben ne yapayım bizim 5 kalmadı 5'in katını beklesem üç yıl var... Gerçi ben 5 değil 35 yıl beklesem nafile adam çiçek almaktan utanıyo bide tembih etmiş gibi o gün kavga eder hatırlamadığı gibiTebrikler canım ben de kasımı bekliyim o zaman bizim de 5 bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?