♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet bir anda fenalaştı bir anda hastaneye kaldırdık zature iyice fenalaştı bir gecede vefat etti nasıl acı anlatamm
Zatürre anlaşılmamış mı canım normal hastalık mı sanmış çok üzüldüm nasıl büyük bir acı hemde
En azından tarçınlı kekten bir dilim yedim digerlerinden de bi ısırık simdi sakinlestim tabi patates ve 2 adet köfte bi portakal bi elme bi salatalik neyse yinede krizi ucuz atlattım

Güzel atlatmışsın canım tebrik ederim

esraas canım gerçekten çok zor bir durum nasıl bir anda sinsice hastalık ilerlemiş bir anda götürmüş Rabbim sabırlar versin size geri kalanların gözünün önünden o haller gitmiyor bilirim dedim yataktaki o zayıf hali çocuk olduğum halde hala benim aklımda

Canim insan bu durumda ne yazik ki aciz kaliyor ne bisey yapabiliyor ne birsey diyebiliyor. Allah gani gani rahmet eylesin, basiniz sagolsun

kızlar menümü vereyim
SABAH
1 yumurta kepekli ekmek arası

ARA
3 tane limonlu form bisküvi

ÖĞLE
1 bardak ayran
1 posiyon kıymalı patlıcan
1 kepçe mercimek çorba

ARA
3 tane limonlu form bisküvi

AKŞAM
5 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su

esraas canım Allah rahmet eylesin çok zor bir durum bende ağustos ayında gencecik 3 tane kuzenimi kız kardeşimin düğün günü trafik kazasında kaybettim daha 20 - 21 yaşlarında çok zor bilirim hala atlatamadım rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun

canım acıyo

Iyi akşamlar kızlar
Benim bugünkü kalorim 950kcal
Karbonhidrat 64gr
Protein 38 gr
nehirnil111 canım doğru söylüyorsun geçen ay adet zamanı artı çıkmıştım sonraki hafta 2 kilo gibi gitmişti sonrasını çok seviyorum adetin

Hayırl
Hayırlısı olsun be Can'ım ben düşmüşüm şükür ki
Eşim olmasa 570 filan almıştım da o yerken dayanamadım :)
Benimle yemek yemiyorsun deyince kıyamadım
Neyse hayırlısı bakalım bugün ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…