Suuuuu çok beğendm bu msjını çok enerjikmiş hanımım kız bende öle fit olsam bende enerjik olurum atlar adamlar yenemez beniGü nay dııınnnn canlarım
Nasılsınız keyifler nasıl
Ben pek bi enerjik uyandım bugün yaa
canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
Evet hele ben kalınlaşmış biri olarak daha çok dikkat etmeliyim
tikat et :))) tehlikeli sularda yüzüyosunKızlar fırında yapılmış patates kızartması var annem az yağla yapıyor ve canim çok istiyor ben 10 çorbas kaşığı kadarını 80 kalori civarinda buldum dogrumudur bu kadar aşkıdır bu aralar nefsimle çok mücadele ediyorum ablamlar saolsun evi hic boş bırakmıyorlar kendi evimdeyken hem az yer hemde yemek aklıma gelmezdi burda profiterol ya pasta tarçınlı kekler yaprak sarmaları hepsinden tadımlık alıyorum ama bir gün patlicam ondan korkuyorum
canım nasıl acıyo anltamam kızlar kuzenim vefat etti hemde doğum gününde((( elimden hiç bişey gelmemsi ve böle oturup acının dinmesini beklemek ne kadar acı içim sızlıyo içimm acıyoo kardeşim ya bennm o nasıl olur diyorum herşey insanlar için ama ölüm bu kadar yakında hisetmekk nasıl içimi acıttıyoo
Canım seninki daha iyi ben annemde kaliyorum kendi evimde olsam daha hızlı kilo veririm hemde daha sağlıklı şeyler yapardım ahh ahh Kocacim gelse artik hergun bi stresle bekliyorum ona bi şey olacakmı diye ...fazla düşününce de sütüm kesiliyor bu yüzden onun tatile çıktığını kendime ikna etmistim ama artik yalan oldu bu ikna lar... haberlerden ötürü... Allahım günah yazmasın ama ben onsuz yasayamam ona bi şey olursa ayni dakikada bende ölürüm inşallah ... offf aileme bebeğime gülücük dagiticam diye burda buda patladı iyimi ... her konuda patladım
Sen devam et canım böyle dediğin gibi sonrası çok iyi oluyor ben gerçi geçen ay sonrasında hüzün yaşadım kaldı resmen kilolar 2 ayda 1 kere regl olursam öyle olurIyi akşamlar kızlar
Benim bugünkü kalorim 950kcal
Karbonhidrat 64gr
Protein 38 gr
nehirnil111 canım doğru söylüyorsun geçen ay adet zamanı artı çıkmıştım sonraki hafta 2 kilo gibi gitmişti sonrasını çok seviyorum adetin
Not ettim canım sağol1115 kalnehirnil111
Hayırl
Hayırlısı olsun be Can'ım ben düşmüşüm şükür ki
Eşim olmasa 570 filan almıştım da o yerken dayanamadım :)
Benimle yemek yemiyorsun deyince kıyamadım
Neyse hayırlısı bakalım bugün ne olacak :)
Ufacık tefecik içi dolu turşucuknehirnil111 ben dün kalori rekoru kırdım sanırım. kalan yaş pastayı yedik yedik işte öyle oldu dünkü kalorim 1686
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
03 ŞUBAT 2016: 54.60
04 ŞUBAT 2016: 54.50
05 ŞUBAT 2016: 54.80
Dün çok şey yememe rağmen gece uyuyamamamdan sebep kilom yine artıda 2 gündür sabahlar 1 saat yürüyorum
yine hafta sonu geldi kararlıyım bu hafta leslie falan bir şeyler yapıcam ve de az yiycem
Begüş nerede kalorilerin çarşamba perşembe cumahayırlısıyla tez vakitte gelir inşallah eşinde, kavuşurşunuz biran önce,
eşin polis mi?
Begüş nerede kalorilerin çarşamba perşembe cuma
Gözümün önündesin hep görmeyeyim misöyledim ama yaaa hep beni görüyosun sende
çarşamba 1152 kalori 101,35 k.hidrat
perşembe 742 kalori 98,67 k.hidrat
demek ki neymiş önemli olan kalori değil k. hidratmış dün o kadar az yememe rağmen k.hidrat patlaması yaratmışım
Gözümün önündesin hep görmeyeyim mi
Güzel kalorilerin dün ne yedin hep karbonhidratı mı dayadın kendineDün ki karbonhidratım 68 proteinim 27 yağım 35 Ben bugün protein almaya çalışıyorum sabah 1 haşlanmış yumurta yarım parça beyaz peynir yedim
Olsun canım bazen öyle tuhaf günler olabiliyor bugün yeni bir gün bugüne bakalım artık dün bende kv de karma karışık bir şeyler yedim mıhlama yanına karışık salata gibi meselaya dün işyerinde kabus gibi bir gündü öğlen 12 den akşam 4 e kadar hiç yerimde değildim,ne yedim ne gittim akşam otururup yazmaya başlayınca çıktı ortaya sonrada tablo böyle tuhaf bişey oldu işte
Sana da tatlımHerkese gunaydin tatli ve fit hatunlaar :)
Suuuuu çok beğendm bu msjını çok enerjikmiş hanımım kız bende öle fit olsam bende enerjik olurum atlar adamlar yenemez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?