♥haftalık kilo verme yarışması♥

başınız sağolsun. Rabbim ailesine sabır versin. ne acıdır ki doğum gününde vefat etmiş. en mutlu günü ailenin en acı günü olmuş. Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

tikat et :))) tehlikeli sularda yüzüyosun ailen lokantacı/pastaneci falan mı, profiteroller, pastalar, kekler,sarmalar....ohhhhh

canım benim başınız sağolsun, Allah ailesine ve sizlere sabırlar versin, çok üzüldüm

hayırlısıyla tez vakitte gelir inşallah eşinde, kavuşurşunuz biran önce,
eşin polis mi?

Sen devam et canım böyle dediğin gibi sonrası çok iyi oluyor ben gerçi geçen ay sonrasında hüzün yaşadım kaldı resmen kilolar 2 ayda 1 kere regl olursam öyle olur
Not ettim canım sağol

nehirnil111 canım bugün kalorim 954

Olsun canım öyle abartı değil ki niye üzülüyorsun eşinle yemişsin yarasın bir şey olmaz

nehirnil111 ben dün kalori rekoru kırdım sanırım. kalan yaş pastayı yedik yedik işte öyle oldu dünkü kalorim 1686
Ufacık tefecik içi dolu turşucukHafta boyunca en fazla kalori aldığın gün kutlarımDengelersin canımcım birşey olmaz öyle pişmanlık duyma yaşpasta bu yani

Az yediğin için tutuyor olabilir canım vücut pes etme leslie yapmaya başla derim çok seviyorum bende bir zaman bulup yapsam ahh

Sabah; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase mercimek çorbası + Yarım tabak hindi etli mantar sote + 200 ml ayran
Ara; 14:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 minik etinin turtaları(85 kalori)
Akşam; 20:15 - Yarım porsiyon mıhlama + 1 kase yeşil salata + yarım dilim çavdar ekmeği + 1 dilim halk ekmek kepekli sanırım(kvlerdeydik şansıma bunlar çıktı)

2 lt su

Sporlarım; 1 saat yürüyüş + 2,5 saat yaprak sardım sayılır mı

Kalorim 692

begum75 H Heart of Gold miraycan84 mavimli K Kafkanistan elma_sekerim01 @beyaz lotus

Begüş nerede kalorilerin çarşamba perşembe cuma

söyledim ama yaaa hep beni görüyosun sende
çarşamba 1152 kalori 101,35 k.hidrat
perşembe 742 kalori 98,67 k.hidrat

demek ki neymiş önemli olan kalori değil k. hidratmış dün o kadar az yememe rağmen k.hidrat patlaması yaratmışım

Gözümün önündesin hep görmeyeyim mi

Güzel kalorilerin dün ne yedin hep karbonhidratı mı dayadın kendineDün ki karbonhidratım 68 proteinim 27 yağım 35 Ben bugün protein almaya çalışıyorum sabah 1 haşlanmış yumurta yarım parça beyaz peynir yedim

ya dün işyerinde kabus gibi bir gündü öğlen 12 den akşam 4 e kadar hiç yerimde değildim,ne yedim ne gittim akşam otururup yazmaya başlayınca çıktı ortaya sonrada tablo böyle tuhaf bişey oldu işte

ya dün işyerinde kabus gibi bir gündü öğlen 12 den akşam 4 e kadar hiç yerimde değildim,ne yedim ne gittim akşam otururup yazmaya başlayınca çıktı ortaya sonrada tablo böyle tuhaf bişey oldu işte
Olsun canım bazen öyle tuhaf günler olabiliyor bugün yeni bir gün bugüne bakalım artık dün bende kv de karma karışık bir şeyler yedim mıhlama yanına karışık salata gibi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…