♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dün menü yazamamıştım kızlar yazayım şimdi.
04.02.2016
Sabah 1 çörek biraz da ayva reçeli
Arada 1 eti cin
Akşam 1 er servis kaşığı et sote pilav cacık
Yemekten sonra da 2 elmalı kurabiye 5,6 tane de kestane
Sporum da
en az 2 saat yürüdüm

nehirnil111 canım kusura bakma. sen birinci olmuşsun . bi daha tlf dan yapmayacam düzenlemeyi. hep hata yapıyor tlf . yeni verilerle eski verileri karıştırıyor.bilgisayari acinca farkettim.
-1.100 kayıptasin.
Allahtan o günü alıyoruz şuanda kaybetmiştim çünküSorun değil canım bir kaç gün sevineyim

Allahtan o günü alıyoruz şuanda kaybetmiştim çünküSorun değil canım bir kaç gün sevineyim

nasıl gidiyo protein li beslenmeye başladın mı??
bende hala kaplunbağa hızında gidiyorum, 600 gram pazartesiye kadar gidemeyecek galiba bi türlü tutturamadım şu hedefleri

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir - 128 kalori
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon karnabahar + brokoli kızartması + yarım kase yoğurt - 280 kalori

Kalorim 408 ilginç kızartmaları bile bu güzelliklerin fazla kalori değil ama tok tuttu

nasıl gidiyo protein li beslenmeye başladın mı??
bende hala kaplunbağa hızında gidiyorum, 600 gram pazartesiye kadar gidemeyecek galiba bi türlü tutturamadım şu hedefleri
Sabah güzel başladım iş yerinde ne varsa devam ediyorum akşama kv ye gitmezsek eğer misafirleri gelecekti çünkü görmeye çağıracaktı eğer gitmezsek lahana çorbamı onca günden sonra yapmayı planlıyorum Bende küsüratlıda olsa 52 rakamını görmek istiyorum artık korkar oldum 53 den

inşallah görürsün canım sende çok çabalıyosun hedefine ulaştın sayılır aslında ama tam o rakamı görmek büyük bi mutluluk olur heralde

Begüş ben ayda 1 kilo anca verebiliyorum artık sanırım o da zoraki normalde haftada 1 kilo verirdim begum75
bacım yağ oranın çok azaldı ondandır,hedefin de aynı olur yaklaştın sen zaten
ben bu kadar yağ oranına rağmen ayda 1 kilo verebiliyorum, üzülme, sen yine iyisin

Son düzenleme:
bacım yağ oranın çok azaldı ondandır,hedefin de aynı olur yaklaştın sen zaten
ben bu kadar yağ oranına rağmen ayda 1 kilo verebiliyorum, üzülme, sen yine iyisin
Metabolizma ile ilgili kuzum benimde zayıfladı vallahi hiç çalışmıyor yediklerimi tutuyor hatta

begum75 ya ama ulaşamıyorum ki, aynı kaldım korumada olsam inan koruyamazdım.

canım biyerlerde eksik/yanlış yapıyoruz, senin metabolizmanda benim gibi çok yavaş
oralarda diyetisyen varsa bi danış istersen,
7 mart hedefimizi daha ulaşılabilir koyalım ki üzülmeyelim diyorum şahsen benim 63 olcak mesela o bile çok ama dahada az koyarsam gülerler bana

Metabolizma ile ilgili kuzum benimde zayıfladı vallahi hiç çalışmıyor yediklerimi tutuyor hatta

sana katılıyorum, metabolizma sürekli kendini bir alt moda çekiyo yavaşlıyo, bunun için sık sık ve protein ağırlıklı yemeliyiz gibime geliyo, tabi düzenli sporda şart,birde baharat ve acılı yemekte hızlandırıyodu

Spor yapamıyorum da diğerlerini değerlendiriyorum spor yapıyorum aslında da şu sıralar zaman yaratamıyorum kendime resmenDün 2 saat yaprak sardım kv ye eve gittiğimde halim yoktu ki bu akşam ne olacak belli değil cumartesi epilasyon için dışarıda olacağım rahat 2-3 saat yürüyeceğim mesela pazar annemlere gidebilirim pazartesi kardeşimin doğum günü evde yemek misafir faslı gel de spor zamanı bul

daha önce gitmiştim burada 2 tane var gitmeye değmez bence. yok ben de 1 kg koyacam hedefimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…