♥haftalık kilo verme yarışması♥

bazen böyle yoğunluk olabiliyo canım ama olsun ara verince spor daha çekici hale geliyo spor aşkın canlanır bi gazla başlarsın en kısa zamanda inşallah

bazen böyle yoğunluk olabiliyo canım ama olsun ara verince spor daha çekici hale geliyo spor aşkın canlanır bi gazla başlarsın en kısa zamanda inşallah
1 aydır gelemedi o gaz ama bakalım herhalde vücut yorgun istemiyor spor evelsigün 77 squat yaptım uzun aradan sonra bugün 2.gün hala dizlerimin üstüne oturamıyorum hızlı merdiven inemiyorum çok ağırıyor

1 aydır gelemedi o gaz ama bakalım herhalde vücut yorgun istemiyor spor evelsigün 77 squat yaptım uzun aradan sonra bugün 2.gün hala dizlerimin üstüne oturamıyorum hızlı merdiven inemiyorum çok ağırıyor
Sen baya bi ham lasmissin demekk ki,havalar accik isinsa enerji ve istek gelir,zaten bizi bu havalar mahvetti. (Bahane çok)

Evet aydan mı havalardan mı kolumu kaldırasım yok büyük bahane

Yaaa havalar beni kahrediyo. Resmen sabahlari surunuyorum. Bugun 1,5 saat cardio+1 saat pilates var ama kim gitcek yaa useniyorum Firat vardir karikatur bilir misin? Onun useniyyeaaan deyisine bayilirim ben su an tam o durumdayim

Yaaa havalar beni kahrediyo. Resmen sabahlari surunuyorum. Bugun 1,5 saat cardio+1 saat pilates var ama kim gitcek yaa useniyorum Firat vardir karikatur bilir misin? Onun useniyyeaaan deyisine bayilirim ben su an tam o durumdayim
Bende üşeniyorum sanırım tembelleştim iyiceHavadan kuzum neyse idare edeceğiz sende git benim gibi olma

merhaba bende menümü vereyim
SABAH
1 yumurta ekmek arası

ARA
2 tane form bisküvi

ÖĞLE
3 tane köfte
1 kase tarhana çorba

ARA
1 portakal küçük

AKŞAM
5 yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su

amin inşallah teyzem perişan her gn yanındayız ama evlat acısı ne demek daha evlenip çocuğum olmadı ama o çığlık atıp bağırıken ne demek olduğunu anladım Allah geride kalanlara sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…