Spor yapamıyorum da diğerlerini değerlendiriyorum spor yapıyorum aslında da şu sıralar zaman yaratamıyorum kendime resmenDün 2 saat yaprak sardım kv ye eve gittiğimde halim yoktu ki bu akşam ne olacak belli değil cumartesi epilasyon için dışarıda olacağım rahat 2-3 saat yürüyeceğim mesela pazar annemlere gidebilirim pazartesi kardeşimin doğum günü evde yemek misafir faslı gel de spor zamanı bul
1 aydır gelemedi o gaz ama bakalım herhalde vücut yorgun istemiyor spor evelsigün 77 squat yaptım uzun aradan sonra bugün 2.gün hala dizlerimin üstüne oturamıyorum hızlı merdiven inemiyorum çok ağırıyorbazen böyle yoğunluk olabiliyo canım ama olsun ara verince spor daha çekici hale geliyo spor aşkın canlanır bi gazla başlarsın en kısa zamanda inşallah
Sen baya bi ham lasmissin demekk ki,havalar accik isinsa enerji ve istek gelir,zaten bizi bu havalar mahvetti.1 aydır gelemedi o gaz ama bakalım herhalde vücut yorgun istemiyor spor evelsigün 77 squat yaptım uzun aradan sonra bugün 2.gün hala dizlerimin üstüne oturamıyorum hızlı merdiven inemiyorum çok ağırıyor
Evet aydan mı havalardan mı kolumu kaldırasım yok büyük bahaneSen baya bi ham lasmissin demekk ki,havalar accik isinsa enerji ve istek gelir,zaten bizi bu havalar mahvetti.(Bahane çok)
Evet aydan mı havalardan mı kolumu kaldırasım yok büyük bahane
Bende üşeniyorum sanırım tembelleştim iyiceYaaa havalar beni kahrediyo. Resmen sabahlari surunuyorum. Bugun 1,5 saat cardio+1 saat pilates var ama kim gitcek yaa useniyorumFirat vardir karikatur bilir misin? Onun useniyyeaaan deyisine bayilirim ben su an tam o durumdayim
Süpersin begümcüm yola devammmkızlarrr
yeni hedef günümüz 7 mart
8 şubatta kilo bildiriminizi yaparken lütfen yeni hedefinizi belirtiniz
@damlasr
inciiitanesi
@Naz
elma_sekerim01
@tatlitambak
sbeden
@Akbulutj
@kitara_84
mavimli
K Kafkanistan
@eeeeliiif
Y YESIMBOZ
esraas
@THEY
@bayanbaloncuk
@zambak86
@hayriye111
@wingless
@ozenti
@ozgul0214
@beyaz lotus
@kitap_asigi
@CallanPinckney
@GOK1974
@deniz3344
@denizdilan
@DisiAnka
@minerva1988
@maya_79
nehirnil111
@pembetoz
Tamam Canımcım :) :)kızlarrr
yeni hedef günümüz 7 mart
8 şubatta kilo bildiriminizi yaparken lütfen yeni hedefinizi belirtiniz
@damlasr
inciiitanesi
@Naz
elma_sekerim01
@tatlitambak
sbeden
@Akbulutj
@kitara_84
mavimli
K Kafkanistan
@eeeeliiif
Y YESIMBOZ
esraas
@THEY
@bayanbaloncuk
@zambak86
@hayriye111
@wingless
@ozenti
@ozgul0214
@beyaz lotus
@kitap_asigi
@CallanPinckney
@GOK1974
@deniz3344
@denizdilan
@DisiAnka
@minerva1988
@maya_79
nehirnil111
@pembetoz
8 şubatta bildirirsin canımbegum75
Ben eve gidip bi tartilayim da oyle hedef soyleyim. Iki haftadir yiyorum sirf annelerde. Tartilamadim da hic haberim yok
Iyi akşamlar kızlarrr
Kahvaltı
2 yumurta ve 1 dilim peynirden omlet
2 dilim ince tahıllı ekmek
Öğle
Yarım dilim börek
4 dilim bitter
Akşam
Mevsim salatası
Knor tarhana çorbası
1 dilim ekmek kepek
803 kcalnehirnil111
45 dk yürüyüş yaptım
inş cnm çok saolesraas canım başımız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin
Geride kalanlara da sabır ihsan eylesin inşaallah.
amin inşallah çok teşekkür ederimbaşınız sağolsun. Rabbim ailesine sabır versin. ne acıdır ki doğum gününde vefat etmiş. en mutlu günü ailenin en acı günü olmuş. Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.
amin inşallah teyzem perişan her gn yanındayız ama evlat acısı ne demek daha evlenip çocuğum olmadı ama o çığlık atıp bağırıken ne demek olduğunu anladımCanım yeni gördüm inan çok üzüldüm başın sağolsun allah geride kalanların sabrını verir inşallah.. Mekanı cennet olsn kuzenim demişsn sanırım senin böyle için yanıyo annesi napıyodur kimbilir çok yazık yaa allah sıralı ölüm versin
malesefesraas başınız sağolsun canım , Allah sıralı ölüm versin zamansız gitmek daha da acı, Allahtan rahmet diliyorum sevdiklerine de sabır, çok zor.
Kız hepimiz aynı durumdayizben bu yavaş gidişle 8 şubat hedefimi 7 marta yazacağım@begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?