♥haftalık kilo verme yarışması♥

1143 kal nehirnil111 Bugün fırında tavuk yaptım ama çok lezzetli hemde çok düşük kalorili bütün tepsi ancak 750. Veya 800 kalori oluyor hemde bol acılı ama tuz yok

Eklentiler

• P_20160205_191644_1_p.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49

Afiyetolsun süper görünüyor tarifini verirmisin

Tabiki veririm benim biraz uydurmasyon ama soyleyim

680 gram tavuk göğsü önce çok az suda haşladım sonra suyunu süzdüm ilk suyu pis olur diye.... sonra tavukları küp küp doğradım yine 1 bardaktan az su koydum baya bir haslandi o orda... bende bu arada bi yemek kaşığı salça 1 cay kaşığı kadar tereyağını karistirdim içine bol kırmızi biber azıcık kekik bol kara biber attım biraz da su .... borcamin üzerine serdigim yağlı kağıda 1 adet soğanı biraz irice doğrayıp koydum 2 adet domates ve 1 adet biberide dogradim sonra üzerine salçalı sosumu döktüm alakasız ama.üzerine biraz süt gezdirdim .... sonra haşlanmış tavuklarimi kalan suyuyla birlikte borcamin içine döktüm karistirdim... son kez üzerine kırmızı biber ve karabiber döktüm.... ve son vuruş yine alaksiz ama hani burgu peynirler varya onlardan bi tane alıp kesip üzerine serptim ve fırını en son dereceye ayarlayıp pisirdim kaç dk durdu hatırlamıyorum

Son düzenleme:
sbeden cim, yeşil çayı yıllardır içiyorum anlaşılır derecede faydasını hissetmedim ama inşallah gizlice fayda sağlamıştır bana :))

Acaba hazır poşet cay kullanmamizdanmi kaynaklanıyor .. arkadasimda bi yeşil cay içtim kendiminkine su içiyormuşum dedim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…