yarın adet günüm dayanamadım kaymaklı fıstıklı kadayıf yedim bir porsiyon sormaKız hepimiz aynı durumdayizhepimize gelsin bu
Arada olur Afiyetolsunyarın adet günüm dayanamadım kaymaklı fıstıklı kadayıf yedim bir porsiyon sorma
Afiyetolsun süper görünüyor1143 kalnehirnil111 Bugün fırında tavuk yaptım ama çok lezzetli hemde çok düşük kalorili bütün tepsi ancak 750. Veya 800 kalori oluyor hemde bol acılı ama tuz yok
Yaaaa gece gece canım çektiiii1143 kalnehirnil111 Bugün fırında tavuk yaptım ama çok lezzetli hemde çok düşük kalorili bütün tepsi ancak 750. Veya 800 kalori oluyor hemde bol acılı ama tuz yok
Yihhhuuu iki kilo versek kar yaaa süper yola devamm..... çok vermişim gibi phhhuuuaaakızlarrr
yeni hedef günümüz 7 mart
8 şubatta kilo bildiriminizi yaparken lütfen yeni hedefinizi belirtiniz
D damlasr
@KARAKIZ34
@Naz
elma_sekerim01
@tatlitambak
sbeden
@Akbulutj
@kitara_84
mavimli
K Kafkanistan
@eeeeliiif
@YESIMBOZ
esraas
@THEY
@bayanbaloncuk
@zambak86
@hayriye111
@wingless
@ozenti
@ozgul0214
halacocuksun
@kitap_asigi
@CallanPinckney
@GOK1974
@deniz3344
@denizdilan
@DisiAnka
minerva1988
@maya_79
nehirnil111
@pembetoz
boy kilo orantısi aranabilir canim. yada bir bölge fazla kilolu olabilir. yada zayiflik seviliyordurKızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
Bilmem ki :) ben 40 kilo olup diyet yapmaya insanları da görmüştüm :)Kızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
Afiyetolsun süper görünüyortarifini verirmisin
Yaaaa gece gece canım çektiiii
Kızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
sbeden cim, yeşil çayı yıllardır içiyorum anlaşılır derecede faydasını hissetmedim ama inşallah gizlice fayda sağlamıştır bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?