♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım hiç poşetteki yeşilçaydan içmedim, işyerimize dökme yeşil çay alınıyor ve demleniyor.

Anladım canım bana yeşil cayın hissetiğim faydası oldu ama posetcay doğum sonrası ödemeleri attım günde 2 kilo gidiyordu baslarda o derece ama wc.de vakit harciyordum

Kızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
kendimden örnek vereyim son iki yıldır 53-54 üm rakamla ilgili bi derdim yok. ama vücut yapım bacaklarım ince kalça basen yk ama göbek var. göbeğim olmaması içinde 49-50 kilo olmam lazım. diyat yapıyo muyum sıkı bi şekilde hayır kendimi tutuyorum ve olursa da kilo vermek istiyorum

Not ettim canım sağol
1143 kal nehirnil111 Bugün fırında tavuk yaptım ama çok lezzetli hemde çok düşük kalorili bütün tepsi ancak 750. Veya 800 kalori oluyor hemde bol acılı ama tuz yok
Harika görünüyor canım
Ben poşet içiyordum bıraktım şimdi marketten alıp kendim demleyeceğim hafta sonu yapmak istiyorum bugün bulursam alayım bariTeşekkürler paylaşım için canım

Kız aç mı gezdin ne yaptın

nehirnil111 ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bil bakalim ne buldum seni hedefim haline getirmiş bulunmaktayım öncelikle senin kilona yaklaşıp sonra geçicem haberin olsun . Bu yüzde. Sende benden kaçmaya bak

Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon karnabahar + brokoli kızartması + yarım kase yoğurt
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 4 ad.kuru üzüm
Akşam; 19:15 - 1,5 kase kazdağı çorbası(knorr) + yarım kase yoğurt + yarım kasenin yarısı makarna
Ara; 21:00 - 2 ufak muz

Kalorim 797

begum75 @kitara_84 @deniz3344 mavimli halacocuksun elma_sekerim01 K Kafkanistan

Bak sen hadi bakalım bekliyorum şekerimBugün 53.3 geldim vücudum şaşırdı pazartesiden 900 gr fazlayım

nehircim protein ağırlıklı beslenmeye devam et, akşam yoğurt yemen süperbide meyvanın yanında çay bardağıylada olsa süt içersen yada yoğurt yersen daha iyi olur, diyetisyen öyle demişti

dün akşam bir televizyon kanalında obezite doktoru çıktı diyoki biz yediğimiz için değil yediklerimizi sindiremediğimiz için kilo alıyoruz, bunun için probiyotik yemeliyiz dedi, bağırsak florasını düzenliyomuş,ben zaten ev yoğurdu yapıyorum ama artık hergün düzenli yemeye karar verdim bile marketten probiyotik yoğurtlardan alıcam hergün olmasada haftada 2-3 gün ara ara düşünüyorum
sende bu konuyu bi araştır istersen

sbeden cim, yeşil çayı yıllardır içiyorum anlaşılır derecede faydasını hissetmedim ama inşallah gizlice fayda sağlamıştır bana :))
inşallah canım. zaten anlamak pek mümkün olmaz . kanser hücreleri hedef almasi filan süper. belki icmesen daha stredki sıkıntılı olabilirdin. bana lazim bu çay artık favorim :)

Bende o haberi dinledim canımBen aslında muzlu süt hazırlayacaktım böyle püre halinde yapacaktım eşim çikolata sosu dök ver bana dedi o sırada üşendim bende bu akşam kalan muzla için öyle yapacağım ufak bir muzu püre haline getirmeye çalışacağım sütle karıştıracağım nasıl olacak bilmiyorum ilk denemem içine eşim için bal eklerim ama kendim için tarçın eklemeyi düşünüyorumBugün nasipse aktardan yeşilçay alacağım demlemeye başlıyorum her gün sabahları tüketeceğim bakalımPazar günü lahana çorbam hazırlanacak maydanoz suyum yapılacak gitsin ödemler vücut pislikleri

canim kağıt posetlere yirtilmamasi için zararlı bir madde ekliyorlarmis. onerilmiyor. ben açık aliyorum .

canim kağıt posetlere yirtilmamasi için zararlı bir madde ekliyorlarmis. onerilmiyor. ben açık aliyorum .
Evet canım ben bıraktım zaten çünkü bana göre poşet çaylar aynı etkiyi de göstermiyor evdekileri bitirdim artık kendim alıp demleyeceğim yeşilçayı sonrada zencefilli limonlu çaydan yapmak istiyorum daha sağlıklı gerçekten vücudumuza iyi bakmalıyız

nehir yeşil çay marketlerde çay reyonunda karton yada metal kutu içinde de satılıyo, arada değişikli olsun diye hemde fiyat karşılaştırmak açısından market ve aktarı karşılaştırabilirsin

nehir yeşil çay marketlerde çay reyonunda karton yada metal kutu içinde de satılıyo, arada değişikli olsun diye hemde fiyat karşılaştırmak açısından market ve aktarı karşılaştırabilirsin
Onu da gördüm evet canım ama aktardaki ıhlamur gibi alıp demlenenler daha iyi değil midir sence ?

Onu da gördüm evet canım ama aktardaki ıhlamur gibi alıp demlenenler daha iyi değil midir sence ?
bilemiyorum ki farkı varmıdır sonuçta ikiside dökme, bazen aktardan aldığımda dibinde daha çok toz halde çay oluyodu markettekinde daha az , aslında 2 sinden de alıp lezzet/tat testi yapmak lazım :)

bilemiyorum ki farkı varmıdır sonuçta ikiside dökme, bazen aktardan aldığımda dibinde daha çok toz halde çay oluyodu markettekinde daha az , aslında 2 sinden de alıp lezzet/tat testi yapmak lazım :)
O zaman ikisinden de deneyelim sonucu buraya yazarız kuzum bugün denk gelirsem marketten alırım aktardakini sonradan denerim marketti 4-5 TL gibi bir şeydi sanırım 100 gramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…