canım hiç poşetteki yeşilçaydan içmedim, işyerimize dökme yeşil çay alınıyor ve demleniyor.Acaba hazır poşet cay kullanmamizdanmi kaynaklanıyor .. arkadasimda bi yeşil cay içtim kendiminkine su içiyormuşum dedim resmen
canım hiç poşetteki yeşilçaydan içmedim, işyerimize dökme yeşil çay alınıyor ve demleniyor.
kendimden örnek vereyim son iki yıldır 53-54 üm rakamla ilgili bi derdim yok. ama vücut yapım bacaklarım ince kalça basen yk ama göbek var. göbeğim olmaması içinde 49-50 kilo olmam lazım. diyat yapıyo muyum sıkı bi şekilde hayır kendimi tutuyorum ve olursa da kilo vermek istiyorumKızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
Not ettim canım sağolnehirnil111 1100 kalori.
Harika görünüyor canım1143 kalnehirnil111 Bugün fırında tavuk yaptım ama çok lezzetli hemde çok düşük kalorili bütün tepsi ancak 750. Veya 800 kalori oluyor hemde bol acılı ama tuz yok
Ben poşet içiyordum bıraktım şimdi marketten alıp kendim demleyeceğim hafta sonu yapmak istiyorum bugün bulursam alayım bari
nehirnil111 bugünki kalorim 562 :)
Bak sen hadi bakalım bekliyorum şekerimnehirnil111 ne yapsam ne yapsam diye düşünürken bil bakalim ne buldum seni hedefim haline getirmiş bulunmaktayım öncelikle senin kilona yaklaşıp sonra geçicem haberin olsun . Bu yüzde. Sende benden kaçmaya bak
Kız bende 53 kiloyum hala devam ediyorum boyuma göre fazla mesela orantıyla alakalı yani canım boy kilo ve vücudundaki yağları eritmek maksatKızlaaarrr bi soru 50 küsür kilo olan bi insan neden diyet yapar?????
nehircim protein ağırlıklı beslenmeye devam et, akşam yoğurt yemen süperSabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parça beyaz peynir
Ara; 08:55 - 2 kupa melisa çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon karnabahar + brokoli kızartması + yarım kase yoğurt
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 4 ad.kuru üzüm
Akşam; 19:15 - 1,5 kase kazdağı çorbası(knorr) + yarım kase yoğurt + yarım kasenin yarısı makarna
Ara; 21:00 - 2 ufak muz
Kalorim 797
begum75 @kitara_84 @deniz3344 mavimli halacocuksun elma_sekerim01 K Kafkanistan
inşallah canım. zaten anlamak pek mümkün olmaz . kanser hücreleri hedef almasi filan süper. belki icmesen daha stredki sıkıntılı olabilirdin. bana lazim bu çay artık favorim :)sbeden cim, yeşil çayı yıllardır içiyorum anlaşılır derecede faydasını hissetmedim ama inşallah gizlice fayda sağlamıştır bana :))
canim kağıt posetlere yirtilmamasi için zararlı bir madde ekliyorlarmis. onerilmiyor. ben açık aliyorum .Acaba hazır poşet cay kullanmamizdanmi kaynaklanıyor .. arkadasimda bi yeşil cay içtim kendiminkine su içiyormuşum dedim resmen
Bende o haberi dinledim canımnehircim protein ağırlıklı beslenmeye devam et, akşam yoğurt yemen süperbide meyvanın yanında çay bardağıylada olsa süt içersen yada yoğurt yersen daha iyi olur, diyetisyen öyle demişti
dün akşam bir televizyon kanalında obezite doktoru çıktı diyoki biz yediğimiz için değil yediklerimizi sindiremediğimiz için kilo alıyoruz, bunun için probiyotik yemeliyiz dedi, ben zaten ev yoğurdu yapıyorum ama artık hergün düzenli yemeye karar verdim bile marketten probiyotik yoğurtlardan alıcam hergün olmasada haftada 2-3 gün ara ara düşünüyorum
sende bu konuyu bi araştır istersen
canim kağıt posetlere yirtilmamasi için zararlı bir madde ekliyorlarmis. onerilmiyor. ben açık aliyorum .Not ettim canım sağol
Harika görünüyor canım
Ben poşet içiyordum bıraktım şimdi marketten alıp kendim demleyeceğim hafta sonu yapmak istiyorum bugün bulursam alayım bariTeşekkürler paylaşım için canım
Kız aç mı gezdin ne yaptın
Evet canım ben bıraktım zaten çünkü bana göre poşet çaylar aynı etkiyi de göstermiyor evdekileri bitirdim artık kendim alıp demleyeceğim yeşilçayı sonrada zencefilli limonlu çaydan yapmak istiyorum daha sağlıklı gerçekten vücudumuza iyi bakmalıyızcanim kağıt posetlere yirtilmamasi için zararlı bir madde ekliyorlarmis. onerilmiyor. ben açık aliyorum .
nehir yeşil çay marketlerde çay reyonunda karton yada metal kutu içinde de satılıyo, arada değişikli olsun diye hemde fiyat karşılaştırmak açısından market ve aktarı karşılaştırabilirsinEvet canım ben bıraktım zaten çünkü bana göre poşet çaylar aynı etkiyi de göstermiyor evdekileri bitirdim artık kendim alıp demleyeceğim yeşilçayı sonrada zencefilli limonlu çaydan yapmak istiyorum daha sağlıklı gerçekten vücudumuza iyi bakmalıyız
Onu da gördüm evet canım ama aktardaki ıhlamur gibi alıp demlenenler daha iyi değil midir sence ?nehir yeşil çay marketlerde çay reyonunda karton yada metal kutu içinde de satılıyo, arada değişikli olsun diye hemde fiyat karşılaştırmak açısından market ve aktarı karşılaştırabilirsin
bilemiyorum ki farkı varmıdır sonuçta ikiside dökme, bazen aktardan aldığımda dibinde daha çok toz halde çay oluyodu markettekinde daha az , aslında 2 sinden de alıp lezzet/tat testi yapmak lazım :)Onu da gördüm evet canım ama aktardaki ıhlamur gibi alıp demlenenler daha iyi değil midir sence ?
O zaman ikisinden de deneyelim sonucu buraya yazarız kuzum bugün denk gelirsem marketten alırım aktardakini sonradan denerim marketti 4-5 TL gibi bir şeydi sanırım 100 gramıbilemiyorum ki farkı varmıdır sonuçta ikiside dökme, bazen aktardan aldığımda dibinde daha çok toz halde çay oluyodu markettekinde daha az , aslında 2 sinden de alıp lezzet/tat testi yapmak lazım :)
Evet canım ben bıraktım zaten çünkü bana göre poşet çaylar aynı etkiyi de göstermiyor evdekileri bitirdim artık kendim alıp demleyeceğim yeşilçayı sonrada zencefilli limonlu çaydan yapmak istiyorum daha sağlıklı gerçekten vücudumuza iyi bakmalıyız
içiyorum şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?