içiyorum şuan :)
Ohh yarasın canım aktardan mı aldın markette ki o tenekelerde olandan değil değil mi
afiyet olsun canım yeşilçay bende almıştım 2 ay önce öylece duruyor kavanozda bari bende içeyim aklıma geldikçe..içiyorum şuan :)
Sağol tatlım..vaayy süpersin canım, afiyet olsun, yarasın
Sağol şekerimOhh yarasın canım aktardan mı aldın markette ki o tenekelerde olandan değil değil mi
Haklısın canım çok iyi yapmışsın bende öyle bir yer bulabilsem keşkeSağol şekerimburda sürekli açık üstü Çadırlarla kapalı çarşı var. peynirinden baharatina balgindan bakliyatina böyle bir yerden aldim özenli güzel dukkanlar var profosyoneller. açık posete koyup tartiyorlar. söyle genel bir tabir varya. paketlerden uzak urun diye. en iyisi ilkl takilmak insan daha güzel hissediyor
Sağol canim benimde cam kavonozda bir senedir duruyor :) yeni düzenli kullanmaya başladım. Çünkü bu kdar faydasini bilmiyordum. ama sanki ictikten sonra bi kalp yorgunlugu hissediyorum nefessiz gibi kalıyorumafiyet olsun canım yeşilçay bende almıştım 2 ay önce öylece duruyor kavanozda bari bende içeyim aklıma geldikçe..
Sağol tatlım..
bi kaç yerde bişey okudum..kişiler yazmış işte bende 7 kilo ödem çıktı 3 kilo ödem çıktı filan. ödemin bekirtilerinden biride sabah kalkinca yüzde şişkinlik bende de oluyor ama iki kilo versem bir süre şişlik olmuyor. belki bende de vardir bi 2 3 kilo ödem diyorum.. bunu atmak içinde mısır Püsküllü ve kiraz sapı filan oneriliyor.yesilcayda ödem atmaya yardimci biliyorum. bu doğru mu acaba. bilgin var mi canim
simdi bir bucuk bardak içtim. kalbim daraldı nefessiz kalmis gibi hissediyorum. boguyor bisey beni. malesef 20 dakka kaldi kavonozda suyu dinlendirip 5 dakkada suzer icerim artik sagol tatlım iyi ki sormusumbildiğim kadarıyla içerisindeki kafeinden dolayı idrar söktürücüdür, haliyle buda ödem atılmasına yardımcı olur.
yeşilçayı demlerken 2 dk. az 6 dk dan fazla bekletmeden iç birde kaynar suyu çayın üzerine direk dökme suyu önce 3-4 dakika beklet ondan sonra çayın üstüne döküpte demle
canım senin romatizmal rahatsızlığın vardı sanırım, istersen doktoruna bi danış, aşırı fazla tüketme ve kendini kontrol et içince ne hissediyorum kaç dakika sonra başyıp bitiyo, gerçekten yeşilçayamı bağlı gibi bunları iyi analiz et ve doktoruna danış benceSağol canim benimde cam kavonozda bir senedir duruyor :) yeni düzenli kullanmaya başladım. Çünkü bu kdar faydasini bilmiyordum. ama sanki ictikten sonra bi kalp yorgunlugu hissediyorum nefessiz gibi kalıyorum
romatizma nadir bacakta agri yapıyor cocukluktan var ciddi bisey yokm ağrılarim bel fiigindandi canim. bu caydan oldu çünkü sabah sadece haslanmis yumurta zeytin yedim. aslinsa bu çaylari öğlen sonu tüketmek daha uygun. Çünkü sabah metabolizma yeterince hizli olurmus sanirim bu daha hizlandirdi. enerji veriyorya :)canım senin romatizmal rahatsızlığın vardı sanırım, istersen doktoruna bi danış, aşırı fazla tüketme ve kendini kontrol et içince ne hissediyorum kaç dakika sonra başyıp bitiyo, gerçekten yeşilçayamı bağlı gibi bunları iyi analiz et ve doktoruna danış bence
romatizma nadir bacakta agri yapıyor cocukluktan var ciddi bisey yokm ağrılarim bel fiigindandi canim. bu caydan oldu çünkü sabah sadece haslanmis yumurta zeytin yedim. aslinsa bu çaylari öğlen sonu tüketmek daha uygun. Çünkü sabah metabolizma yeterince hizli olurmus sanirim bu daha hizlandirdi. enerji veriyorya :)
yok canım ilac almiyorum. sagol etkileşim dikkat edilmesi gereken bişeyolabilir canım, dikkat et kendine ilaç falan alıyosanda peşpeşe alma en az 2-3 saat ara ver, etkileşim olmasın
Kız hepiniz 50 küsürmüşsünüz anlaşılan Allah sizi ne etmeywKız bende 53 kiloyum hala devam ediyorum boyuma göre fazla mesela orantıyla alakalı yani canım boy kilo ve vücudundaki yağları eritmek maksat
ben değilim ama 58 olmak için çabalıyorum daha :))Kız hepiniz 50 küsürmüşsünüz anlaşılan Allah sizi ne etmeyw
Ilk defa duydum korkutcan beni de:) 2 bardak içtim bugün dinçlik verdi sanki yada dinç hissettiğim bigündeyimSağol canim benimde cam kavonozda bir senedir duruyor :) yeni düzenli kullanmaya başladım. Çünkü bu kdar faydasini bilmiyordum. ama sanki ictikten sonra bi kalp yorgunlugu hissediyorum nefessiz gibi kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?