♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende poşet çay olarak içiyorum canım kendim demledim ağır geldi içemedim..
Bu arada nezaman yediklerime dikkat etsem bi aksilik çıkar 3gündür çok fena hastayım bronşit olmuşum çocuklarımda hasta of ya aslında yemedim ama vücûd hasta olunca savunmaya geçiyo bence 1gram bile verdirmiyo 8şubat hedefim de yalan oldu of yaa yine başaramadım...

Ilk defa duydum korkutcan beni de:) 2 bardak içtim bugün dinçlik verdi sanki yada dinç hissettiğim bigündeyim
valla farkettim acayip hızlandırdı kalbimi öğlen namazını zor kıldım tuhaf bişeydi normal bir yorgunluk hissi değil güçlüydm farklı sabah 2 bardak içersen belki beni anlarsın . BİDE YANLIŞ DEMLEME BENİM GİBİ. ve hoşumada gitti eğer anladığım şey doğruysa çok hızlandırıyor dolaşımı. bundan sonra öğlen sonu içerim

canım o poşet çayların kağıtları zararlı tv de doktordan dinledim.yırtılmaması için madde ekleniyormuş o kağıtlara.evde demlediğine alışırsın az miktar demlersen. off çok geçmiş olsun üzülme. bu hafta yerinde say bişey olmaz. almada yine

Sağol canım inşallah

Kızlar günaydın, herkese hayırlı mutlu guzel pazarlar

Yarın önemli bir gün o yüzden kendimi spora ve işe vererek bol bol enerji yakmayı planliyorum ve basarabilirsem yarin bomba mi patlatiyorum
Günaydın sana da mutlu pazarlar :)

biz kahvaltiyi yeni yaptık. daha yemem.
hadi bakalım yarin ola hayrola

selam kızlar ben geldim :)
şehir dışındaydım internetim yoktu söylemiştim gitmeden ama yine hatırlatayım. unutmadınız beni inşallah
kilo alaraktan geldim yalnız. kaç kiloyuum bilmiyorum yarın tartılıp yazıcam . acil vermem lazım aldıklarımı yerleşmeden.

Kızlar günaydın, herkese hayırlı mutlu guzel pazarlar

Yarın önemli bir gün o yüzden kendimi spora ve işe vererek bol bol enerji yakmayı planliyorum ve basarabilirsem yarin bomba mi patlatiyorum
yarın ne var kiiii ??? merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…