- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
956 kcalnehirnil111
Adet ağrılarım başladı sabah kalkınca bi bakcam yine hasta olmuşum poff
Keşke tam tersi olsaa
INŞALLAH canımİnşallah en hayırlı vakitte
ben de bekliyorum keşke adet olmasam ve sağlıkla bir bebek doğursam artık.956 kcalnehirnil111
Adet ağrılarım başladı sabah kalkınca bi bakcam yine hasta olmuşum poff
Keşke tam tersi olsaa
İnşallahhh canım tez vakitte arka arkaya güzel haberleri verelim , aminnnnben de bekliyorum keşke adet olmasam ve sağlıkla bir bebek doğursam artık.
İnşallah canım.İnşallahhh canım tez vakitte arka arkaya güzel haberleri verelim , aminnnn
Bende poşet çay olarak içiyorum canım kendim demledim ağır geldi içemedim..
valla farkettim acayip hızlandırdı kalbimi öğlen namazını zor kıldım tuhaf bişeydi normal bir yorgunluk hissi değil güçlüydm farklı sabah 2 bardak içersen belki beni anlarsınIlk defa duydum korkutcan beni de:) 2 bardak içtim bugün dinçlik verdi sanki yada dinç hissettiğim bigündeyim
canım o poşet çayların kağıtları zararlı tv de doktordan dinledim.yırtılmaması için madde ekleniyormuş o kağıtlara.evde demlediğine alışırsın az miktar demlersen. off çok geçmiş olsun üzülme. bu hafta yerinde say bişey olmaz. almada yineBende poşet çay olarak içiyorum canım kendim demledim ağır geldi içemedim..
Bu arada nezaman yediklerime dikkat etsem bi aksilik çıkar 3gündür çok fena hastayım bronşit olmuşum çocuklarımda hasta of ya aslında yemedim ama vücûd hasta olunca savunmaya geçiyo bence 1gram bile verdirmiyo 8şubat hedefim de yalan oldu of yaa yine başaramadım...
Canım 123 cmlik kalca baseni nasil erittin acaba ogrenebilir miyim :))Benim 123 cm lik o kalça basen eridiyse seninkiler havada karada gider.
Beraber başarcaz bunu tatlım
Sağol canım inşallahcanım o poşet çayların kağıtları zararlı tv de doktordan dinledim.yırtılmaması için madde ekleniyormuş o kağıtlara.evde demlediğine alışırsın az miktar demlersen. off çok geçmiş olsun üzülme. bu hafta yerinde say bişey olmaz. almada yine
Günaydın sana da mutlu pazarlar :)Kızlar günaydın, herkese hayırlı mutlu guzel pazarlar
Yarın önemli bir gün o yüzden kendimi spora ve işe vererek bol bol enerji yakmayı planliyorum ve basarabilirsem yarin bomba mi patlatiyorum
sağol cnm benmm çok teşekkür ederim
yarın ne var kiiii ??? merak ettimKızlar günaydın, herkese hayırlı mutlu guzel pazarlar
Yarın önemli bir gün o yüzden kendimi spora ve işe vererek bol bol enerji yakmayı planliyorum ve basarabilirsem yarin bomba mi patlatiyorum
bıraktığım gibisin maşallah :)sbeden GonulSenligim @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 @minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
03 ŞUBAT 2016: 54.60
04 ŞUBAT 2016: 54.50
Yaaa akşam 9 da pirinç pilavı ve nohut yemeseydim daha az çıkacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?