Hımmm bi yerden ısırıyo gözüm seni ama tam çıkaramadım bakselam kızlar ben geldim :)
şehir dışındaydım internetim yoktu söylemiştim gitmeden ama yine hatırlatayım. unutmadınız beni inşallah
kilo alaraktan geldim yalnız. kaç kiloyuum bilmiyorum yarın tartılıp yazıcam . acil vermem lazım aldıklarımı yerleşmeden.
En etkili yol tabi iyi bi beslenmeden sonra yürüyüş canım kar kış yağmur sıcak demeden yürüdüm ben.Canım 123 cmlik kalca baseni nasil erittin acaba ogrenebilir miyim :))
ben hatırlatırım kendimiHımmm bi yerden ısırıyo gözüm seni ama tam çıkaramadım bak
sadexe yuruyusle mi kac saat yurudunuzEn etkili yol tabi iyi bi beslenmeden sonra yürüyüş canım kar kış yağmur sıcak demeden yürüdüm ben.
valla ben suyu kaynattıktan sonra 1 tutam yeşilçay atıp 10 dk beklettim içtim gayet güzel gitti sıcak sıcak ,dur bakalım zamanla belli olur,yaa ben yarın tartılmasam olmaz mı morelim bozulcak adet oldum şimdi yarın +larda olcam amaaaadet bitince hemen sporlarıma başlıcam özledim 2 haftadır spor yapmıyorum bebiş var diye korkmuştum ama yokmuş maalesef hayırlısıvalla farkettim acayip hızlandırdı kalbimi öğlen namazını zor kıldım tuhaf bişeydi normal bir yorgunluk hissi değil güçlüydm farklı sabah 2 bardak içersen belki beni anlarsın. BİDE YANLIŞ DEMLEME BENİM GİBİ. ve hoşumada gitti eğer anladığım şey doğruysa çok hızlandırıyor dolaşımı. bundan sonra öğlen sonu içerim
Bende iki litre suya 2 paket hibiskus 2 paket Yeşilçay atıp kaynatıp akşama kadar içiyorum daha doğrusu öğle olmadan bitiyor :)valla ben suyu kaynattıktan sonra 1 tutam yeşilçay atıp 10 dk beklettim içtim gayet güzel gitti sıcak sıcak ,dur bakalım zamanla belli olur,yaa ben yarın tartılmasam olmaz mı morelim bozulcak adet oldum şimdi yarın +larda olcam amaaaadet bitince hemen sporlarıma başlıcam özledim 2 haftadır spor yapmıyorum bebiş var diye korkmuştum ama yokmuş maalesef hayırlısı
yok canım benim aylardır adet zamanıma denk geldi tartı günü heep + çıktım ama sonraki hafta bayağı fark oldu bu hafta yine +çıkcam eminim çünki bavul gibi şiştim resmen karnım taş gibi,bu haftayı dikkate almıcam ,bi 79 olayım koyarım foto inşallahhKızlar neden durgun buralar yaelma_sekerim01 senin fotonu ne zaman göreceğiz birde tartil belki supriz olur eksi görürsün ben adet olacağım zamanda salatalık ve yeşilçay bol tuketirim ki ödem gitsin kilona yansımasın ve yansimazda zaten yani şimdiye kadar yansimadi
yok canım benim aylardır adet zamanıma denk geldi tartı günü heep + çıktım ama sonraki hafta bayağı fark oldu bu hafta yine +çıkcam eminim çünki bavul gibi şiştim resmen karnım taş gibi,bu haftayı dikkate almıcam ,bi 79 olayım koyarım foto inşallahh
hadi bakalım inşallah canımBende yüzüm haric koymak istiyorum ama birazdaha zayıflayım da
canim bende içermiyordum nasil oldu bilmem icebilmeye başladım yapraklari az at icine ve Çayı 5 dakika (2 dakika dinlenmis su ile ) demle. .sicak içmek kolay oluyorYaasbeden canım ben yeşil çay içemiyorum tövbe yarabbim iğreniyorum ya.
Çok da faydalıymış aslında okudum paylaşımını nasıl yapsam ki
hosgeldin canim.. bende tamamen bıraktın sandim. dün sildim adini. gelirse nasilsa yazariz diye. yarin boy kilo hedefte yazselam kızlar ben geldim :)
şehir dışındaydım internetim yoktu söylemiştim gitmeden ama yine hatırlatayım. unutmadınız beni inşallah
kilo alaraktan geldim yalnız. kaç kiloyuum bilmiyorum yarın tartılıp yazıcam . acil vermem lazım aldıklarımı yerleşmeden.
10 dakika cok. daha az demle :) bebisinde gelecegi vakit bellidir nasip bakalım.valla ben suyu kaynattıktan sonra 1 tutam yeşilçay atıp 10 dk beklettim içtim gayet güzel gitti sıcak sıcak ,dur bakalım zamanla belli olur,yaa ben yarın tartılmasam olmaz mı morelim bozulcak adet oldum şimdi yarın +larda olcam amaaaadet bitince hemen sporlarıma başlıcam özledim 2 haftadır spor yapmıyorum bebiş var diye korkmuştum ama yokmuş maalesef hayırlısı
Bi denemeye başlıyım bakalım inşaallah içebilirim.canim bende içermiyordum nasil oldu bilmem icebilmeye başladım yapraklari az at icine ve Çayı 5 dakika (2 dakika dinlenmis su ile ) demle. .sicak içmek kolay oluyor
Ben çok seviyorum yürümeyi en az 1.5 saat yürüyorum tempolu şekilde.sadexe yuruyusle mi kac saat yurudunuz
kilom cok fazla degil de baldirlarim cok kalin ve basenlerim var yuruyusle incelir mi sizceBen çok seviyorum yürümeyi en az 1.5 saat yürüyorum tempolu şekilde.
Tabi kilo durumunuz falan nasıl bilmiyorum eğer çoksa ayaklarınıza dizlerinize baskı yapabileceği için 30 dakika ile başlayıp yavaş yavaş arttırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?