♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hımmm bi yerden ısırıyo gözüm seni ama tam çıkaramadım bak

Yaa sbeden canım ben yeşil çay içemiyorum tövbe yarabbim iğreniyorum ya.
Çok da faydalıymış aslında okudum paylaşımını nasıl yapsam ki

D damlasr ben cevap vereyim kuzum.
Çünkü biz insanoğluyuz hep daha fazlasını isteriz yetinmeyiz.
Mesela ben.
Hedefim 69 du sonra 65 falan derken 56 ya indim halbuki ideal ve yakışan kilom 63.
Amaaa yookkk illa 50 li olcam.

valla ben suyu kaynattıktan sonra 1 tutam yeşilçay atıp 10 dk beklettim içtim gayet güzel gitti sıcak sıcak ,dur bakalım zamanla belli olur,yaa ben yarın tartılmasam olmaz mı morelim bozulcak adet oldum şimdi yarın +larda olcam amaaaadet bitince hemen sporlarıma başlıcam özledim 2 haftadır spor yapmıyorum bebiş var diye korkmuştum ama yokmuş maalesef hayırlısı

Bende iki litre suya 2 paket hibiskus 2 paket Yeşilçay atıp kaynatıp akşama kadar içiyorum daha doğrusu öğle olmadan bitiyor :)

Kızlar neden durgun buralar ya elma_sekerim01 senin fotonu ne zaman göreceğiz birde tartil belki supriz olur eksi görürsün ben adet olacağım zamanda salatalık ve yeşilçay bol tuketirim ki ödem gitsin kilona yansımasın ve yansimazda zaten yani şimdiye kadar yansimadi

yok canım benim aylardır adet zamanıma denk geldi tartı günü heep + çıktım ama sonraki hafta bayağı fark oldu bu hafta yine +çıkcam eminim çünki bavul gibi şiştim resmen karnım taş gibi,bu haftayı dikkate almıcam ,bi 79 olayım koyarım foto inşallahh

Bende yüzüm haric koymak istiyorum ama birazdaha zayıflayım da

Yaa sbeden canım ben yeşil çay içemiyorum tövbe yarabbim iğreniyorum ya.
Çok da faydalıymış aslında okudum paylaşımını nasıl yapsam ki
canim bende içermiyordum nasil oldu bilmem icebilmeye başladım yapraklari az at icine ve Çayı 5 dakika (2 dakika dinlenmis su ile ) demle. .sicak içmek kolay oluyor

hosgeldin canim.. bende tamamen bıraktın sandim. dün sildim adini. gelirse nasilsa yazariz diye. yarin boy kilo hedefte yaz

10 dakika cok. daha az demle :) bebisinde gelecegi vakit bellidir nasip bakalım.

kilom cok fazla degil de baldirlarim cok kalin ve basenlerim var yuruyusle incelir mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…