İncelir tabiki sizin ölçüleri bilmiyorum ama benim üst bacağım 70 ti şimdi 52kilom cok fazla degil de baldirlarim cok kalin ve basenlerim var yuruyusle incelir mi sizce
masallah supersiniz :)İncelir tabiki sizin ölçüleri bilmiyorum ama benim üst bacağım 70 ti şimdi 52
Sizin boy kilo kaç bi şeyler yapıyo musunuzmasallah supersiniz :)
boyun 1.70 kilo 65 ust bolge normal ama bacaklar kalin ve basen var yürüyüşü oturtmaya çalışıyorum bacaklarim incelir umuduyla henuz 1 hafta dolmadi. bi de bolgesel basen Hereketleri yapiyorum biktim su basenlerden duzgun bacaklar istiyorum artikSizin boy kilo kaç bi şeyler yapıyo musunuz
Aaa çok yakınmışız senle.boyun 1.70 kilo 65 ust bolge normal ama bacaklar kalin ve basen var yürüyüşü oturtmaya çalışıyorum bacaklarim incelir umuduyla henuz 1 hafta dolmadi. bi de bolgesel basen Hereketleri yapiyorum biktim su basenlerden duzgun bacaklar istiyorum artik
Canım baktim da göremedim coook merak ettimAaa çok yakınmışız senle.
Bende 172 yim.
benim foto vardı daha 3,4 gün önce koydum bak istersen
eski halimde var hem:))Canım baktim da göremedim coook merak ettim
oooo maşallah sana cok tebrik ediyorum napmissin öyle. azmine hayran kaldim canim defalarca anlatmissindir ama ben cok merak ettim neler yaptin böyle bacaklar kollar incecik olmuss oyle bacaklarim olsa keskeeee
Eminim ki senin de incedir ama sana kalın geliyordur bazen öyle oluyo insana çünkü.oooo maşallah sana cok tebrik ediyorum napmissin öyle. azmine hayran kaldim canim defalarca anlatmissindir ama ben cok merak ettim neler yaptin böyle bacaklar kollar incecik olmuss oyle bacaklarim olsa keskeeee
cok güzel canim insallah daim olur :)Eminim ki senin de incedir ama sana kalın geliyordur bazen öyle oluyo insana çünkü.
İki öğün beslendim uzun günlerde iki ana bir ara öğün yaptım.
Et balık tavuk sebze yumurta süt yoğurt bunlar sınırsızdı. Ama gerçekten sınırsız yiyebiliyorsan 1 tavuk ye yani o derece.
Ama tatlı kızartma makarna pilav hamur işi tadımlık dahi yemedim.
Bunun yanında haftada bir günüm bana aitti.
İstersem gecenin 12 sinde künefe iskender yiyim çatalayana kadar yedim o gün ertesi gün yine sıkı diyetime devam ettim.
Bunun sayesinde duraklamam olmadı hiç.
Spor ise ben çok kilolu olduğum için ilk 3 ay yapamadım hemen tıkanıyordum sonra yürüyüşlere başladım sonra leslie ekledim ve en sonda sıkılaşmak için pilates yaptım.
Şimdi hala sporu bırakmadım.
Böyle yani canım
Başarırsın inşaallah spor her şeyin ilacıcok güzel canim insallah daim olur :)
yok benim gerçekten kalin bacaklarim birbirine degiyor agiz tadiyla şort giyebildigimi hatirlamiyorum... insallah basarcam ben de ama
İnşallah tatlim mahrum kalma o güzelliktenBi denemeye başlıyım bakalım inşaallah içebilirim.
Allahım yaaaa ben hep söylüyorum ben sizin kilolarda olsam dünyayı karpuz tutar gibi elime alur katır kutur yerim yaaa delimşsiniz siz elli kiloyla ne kadar kötü görünebilirsinizkiii tabi gene tercih meselesi sizde haklısınız gerçekten tamahsızız galibaa
kızlar soğan suyu içiiiiiinnnnİnşallah canım.
Soğan suyuuuuuİnşallahhh canım tez vakitte arka arkaya güzel haberleri verelim , aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?