♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hay maşallah canım ne yaptın sen öyle anlatsana

yemedim canım ya akşamları sadece 1 kase yoğurt ve kahve ile geçti kahvede benim iştahımı kapatıyor tabi 4 litrede su içiyorum hafta sonu biraz kaçamak oldu o kadar spor da pek yapamıyorum
ama bende şaşırdım açıkçası bu kadar tartıda eksi görünce :)

halacocuksun um senin fotonu ne zaman göreceğiz bizce yeteri kadar zayıfsın merak ediyoruz senide :))

yarın ne var kiiii ??? merak ettim

@DisiAnka cım hoşgeldin, nasılsın, iyimisin? nerelerdeydin bunca zaman?
8 şubat küçük hedef tarihimiz, şöyleki artık asıl kilo hedefimize ulaşmak için aylık küçük hedefler koyuyoruz kendimize, gıdım gıdım asıl hedefe ulaşmaya çalışıyoruz, bir dahaki tarihimiz 7 mart, sende bugün kilo bildirimini yaparken 7 mart hedefini yazmayı unutma

Kız hepiniz 50 küsürmüşsünüz anlaşılan Allah sizi ne etmeyw
En zor sayılar 50 küsürler vücut inatçı vermekte zor
956 kcal nehirnil111
Adet ağrılarım başladı sabah kalkınca bi bakcam yine hasta olmuşum poff
Keşke tam tersi olsaa

nehirnil111 1039 kal 101 protein 53 karbonhidrat bugün protein günü oldu yanlışlıkla

benim 1250 kalori nehirnil111 evde eşimle olunca kalori anca bu kadar kısılıyor

nehirnil111
Can'ım dünkü kalorim sana ulaştı mı
568 di dün

selam kızlar
750 kcal nehirnil111
ya ben adet oldum yarın kesin ama kesin + çıkcam ,sağlık olsun napalım

nehirnil111 944 kal 56 protein 75 karbonhidrat

Not aldım kızlar çok sağolun elma_sekerim01 olsun canım sonraki hafta farkla geçersin bir şeycik olmaz

sbeden canım tartılamadım sabah aceleden bir de çok tartılmakta istemedim abartı yemediğim sürece vücut savunma kısmına geçti hafta sonu ödem atıcı çorbayı suları falanda içemedim bugünden itibaren başlıyorum bu hafta bana moral olsun bildirmeyeyim olur mu hedefimi tutturamadığım kesin öyle geçebilirsin karnım davul gibi zaten

su321 sucuğum :)), C cranial gerçekten zayıf bir arkadaşımız onun tek sorunu zayıf bacakta tam basen bölgesindeki çıkıntısı, tamamen tek bir nokta sorunu var kilosu gayet iyi

ama olmadı bu nehir 1 aydır bugünü bekliyoruz, almış olsanda vermiş olsanda bizim için sorun yok ama bildirim yapmayınca üzülüyoruz

ama olmadı bu nehir 1 aydır bugünü bekliyoruz, almış olsanda vermiş olsanda bizim için sorun yok ama bildirim yapmayınca üzülüyoruz
Begüş ama moralimi daha da çökertmek istemedim yuvarlama bir şey yazacaksak pazar sabahını baz alalım o zaman zaten dün rutindi çok verdiğim ya da aldığım bir şey olmadı 53.4 geliyordum şaka gibi vücudum kaldı böyle spor yapamıyorum çok yoğunum ya bu akşam da kardeşimin doğum günü bize gelecekler pasta kesilecek lazanya yapacağım hadi kısa kısa yedim hepsinden ama yine spor kaldı vücudum o kadar yorgun ve halsiz ki hafta sonu bile dinlenemedim isyann diye bağırasım var

canım benim üzülme hedefe vardın sayılır varış çizgisini gördün zaten, sen uzun zamandır çok yoğunsun şu günleri atlat sonra güzelce dinlen tabi bu sürede kilo alma yeter, ondan sonra bi başlarsın spora kısa sürede ulaşırsın hedefe, takma bu kadar kafaya

zaten 50 li kilolardasın vücutta yağ kalmadı gibi bişey vücudun bence onlarıda kaybetmekten korkuyo ve korumaya alıyo kendini ama 52 yi göreceksin üzülme azcık sabır et

Evet canım sonrasını çok seviyorum zaten :)

canım belki hatırlarsın benimde bebeğim olmuyor bu ay doktora gitmedim artık 1 senedir bıkmıştım ben bu ayın 24 gibi adet olucam burda araştırırken inofolic diye bir ilaç okudum işe yarayan çok insan var eğer doktora gidersen sor doktoruna eğer sana uygunsa kullan istersen
bende adet olunca alıcam inşallah gerek kalmaz banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…