- 9 Kasım 2015
- 95
- 313
- 8
- 32
günaydınlar
bugünki kilom : 92,3
fark :2,400
7 mart hedefim : 87 inşallah
Hay maşallah canım ne yaptın sen öyle anlatsana
Kızlar neden durgun buralar yaelma_sekerim01 senin fotonu ne zaman göreceğiz birde tartil belki supriz olur eksi görürsün ben adet olacağım zamanda salatalık ve yeşilçay bol tuketirim ki ödem gitsin kilona yansımasın ve yansimazda zaten yani şimdiye kadar yansimadi
selam kızlar ben geldim :)
şehir dışındaydım internetim yoktu söylemiştim gitmeden ama yine hatırlatayım. unutmadınız beni inşallah
kilo alaraktan geldim yalnız. kaç kiloyuum bilmiyorum yarın tartılıp yazıcam . acil vermem lazım aldıklarımı yerleşmeden.
yarın ne var kiiii ??? merak ettim
En zor sayılar 50 küsürler vücut inatçı vermekte zorKız hepiniz 50 küsürmüşsünüz anlaşılan Allah sizi ne etmeyw
956 kcalnehirnil111
Adet ağrılarım başladı sabah kalkınca bi bakcam yine hasta olmuşum poff
Keşke tam tersi olsaa
selam kızlar
750 kcalnehirnil111
ya ben adet oldum yarın kesin ama kesin + çıkcam ,sağlık olsun napalım
nehirnil111 944 kal 56 protein 75 karbonhidrat
nehirnil111 900 kalori canım
Denicem en son onu da salı bi doktora gideyim bakalımSoğan suyuuuuu
Ben çok seviyorum yürümeyi en az 1.5 saat yürüyorum tempolu şekilde.
Tabi kilo durumunuz falan nasıl bilmiyorum eğer çoksa ayaklarınıza dizlerinize baskı yapabileceği için 30 dakika ile başlayıp yavaş yavaş arttırın.
sbeden canım tartılamadım sabah aceleden bir de çok tartılmakta istemedim abartı yemediğim sürece vücut savunma kısmına geçti hafta sonu ödem atıcı çorbayı suları falanda içemedim bugünden itibaren başlıyorum bu hafta bana moral olsun bildirmeyeyim olur mu hedefimi tutturamadığım kesin öyle geçebilirsin karnım davul gibi zaten
Kızlar malum adetliyim tabiki +çıktım çok şişim zaten belliydi 81.7
olsun çok abartı bi fazlalık yok canım, 7 mart hedefini de altına hemencik eklermisinKızlar malum adetliyim tabiki +çıktım çok şişim zaten belliydi 81.7
Begüş ama moralimi daha da çökertmek istemedim yuvarlama bir şey yazacaksak pazar sabahını baz alalım o zaman zaten dün rutindi çok verdiğim ya da aldığım bir şey olmadı 53.4 geliyordum şaka gibi vücudum kaldı böyle spor yapamıyorum çok yoğunum ya bu akşam da kardeşimin doğum günü bize gelecekler pasta kesilecek lazanya yapacağım hadi kısa kısa yedim hepsinden ama yine spor kaldı vücudum o kadar yorgun ve halsiz ki hafta sonu bile dinlenemedim isyann diye bağırasım varama olmadı bu nehir 1 aydır bugünü bekliyoruz, almış olsanda vermiş olsanda bizim için sorun yok ama bildirim yapmayınca üzülüyoruz
Evet canım sonrasını çok seviyorum zaten :)adet bitince muhteşem oluyor hemen gidiyor kilolar
Ekledim şekerimolsun çok abartı bi fazlalık yok canım, 7 mart hedefini de altına hemencik eklermisin
canım benim üzülme hedefe vardın sayılır varış çizgisini gördün zaten, sen uzun zamandır çok yoğunsun şu günleri atlat sonra güzelce dinlen tabi bu sürede kilo alma yeter, ondan sonra bi başlarsın spora kısa sürede ulaşırsın hedefe, takma bu kadar kafayaBegüş ama moralimi daha da çökertmek istemedim yuvarlama bir şey yazacaksak pazar sabahını baz alalım o zaman zaten dün rutindi çok verdiğim ya da aldığım bir şey olmadı 53.4 geliyordum şaka gibi vücudum kaldı böyle spor yapamıyorum çok yoğunum ya bu akşam da kardeşimin doğum günü bize gelecekler pasta kesilecek lazanya yapacağım hadi kısa kısa yedim hepsinden ama yine spor kaldı vücudum o kadar yorgun ve halsiz ki hafta sonu bile dinlenemedim isyann diye bağırasım var
Evet canım sonrasını çok seviyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?