canım hemen altına 7 mart hedefinide eklermisingünaydın kızlar iyi haftalar ben 71.3 çıktımsbeden adet olamadım yoksa daha da çok giderdi benden eminim.
Senelerdir 55 rakamlarında olduğum için en fazla 53 olmuştum o sebeple aşağısı çok zorluyor farkındayım dediğin gibi protein ödem atıcı şeyler ve bol spor inşallah bu hafta becerebilirimcanım benim üzülme hedefe vardın sayılır varış çizgisini gördün zaten, sen uzun zamandır çok yoğunsun şu günleri atlat sonra güzelce dinlen tabi bu sürede kilo alma yeter, ondan sonra bi başlarsın spora kısa sürede ulaşırsın hedefe, takma bu kadar kafaya
zaten 50 li kilolardasın vücutta yağ kalmadı gibi bişey vücudun bence onlarıda kaybetmekten korkuyo ve korumaya alıyo kendini ama 52 yi göreceksin üzülme azcık sabır et
Sorayım canım Sağol, adet oldum ama dün öğleden gibi Gala sökülemedim seroohene kist mi yaptı Allah korusun korku girdi içime az bişey gelmiş üstüne görme aklımda değil de başka şeylerden korkuyorumcanım belki hatırlarsın benimde bebeğim olmuyor bu ay doktora gitmedim artık 1 senedir bıkmıştım ben bu ayın 24 gibi adet olucam burda araştırırken inofolic diye bir ilaç okudum işe yarayan çok insan var eğer doktora gidersen sor doktoruna eğer sana uygunsa kullan istersen
bende adet olunca alıcam inşallah gerek kalmaz banada
Sorayım canım Sağol, adet oldum ama dün öğleden gibi Gala sökülemedim seroohene kist mi yaptı Allah korusun korku girdi içime az bişey gelmiş üstüne görme aklımda değil de başka şeylerden korkuyorum
Senelerdir 55 rakamlarında olduğum için en fazla 53 olmuştum o sebeple aşağısı çok zorluyor farkındayım dediğin gibi protein ödem atıcı şeyler ve bol spor inşallah bu hafta becerebilirimBak rutini yazayım ben mi abartıyorum
Cumartesi sabah işe geldim öğleden sonra önce eşimin işini halletmek için Beşiktaş'a gittik sonra oradan Nişantaşı'na yürüdük epilasyonumu hallettik geri dönerken markete uğradık sonra eve yürüdük cumartesi rahat 3 saat yürüdüm öyle söyleyeyim eve geldiğimde saat 10 du midem batıyordu açlıktan en son 3 de yemiştim çünkü yemek yedik mecburen öyle uyumuşumPazar uyandık kahvaltı hazırladım evi sildim süpürdüm dışarı çıkıp münübüs mesafesine giderek kardeşime pasta siparişi verdik oradan kv lere geçtik eşimin kardeşinin doğum günüydü orada pasta kestik çıktık eve geldik saat 7 olmuş evde yemek yedim bugün yapacağım lazanyanın içini hazırladım kaldırdım en son duş alıp bayılmışım sabah kalkıp klozeti duşa kabini yıkadım kahvaltılıklarımı hazırlayıp bende saç makyaj yapıp çıktım gözlerim şiş ya
Kızlar merhaba
tatile çıkmıştım iki haftalığına geri döndüm verdiğim kg geri alarak
sbeden ismimi silmişsiin canım yeniden eklemen mümkün mü ?
Ayy kuzucum nasıl moral oldun öyle çok sağol inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallahcanım benim ya belli ne kadar yoğun ve yorgun olduğun, sen bugünkü işlerinide hallet, bikaç gün iyice dinlen spora öyle başla
uzun zaman 55 li kiloda olduğun için yerleşmiş kilolar iyice ohhh rahatları yerinde kıpırdamak istemiyolar belli ama onlarmı yaman sen mi göstercen tabikide onlara hiç üzülme önce yoğunluk ve yorğunluk psikolojini düzelt, dinlen, sonrada spor,az kaldı hedefe ulaşanlar listedinde adın yıldız gibi parlayacak canım
İnş canım tamam bilgi veririminşallah üstüne görmedir canım içini ferah tut benide bilgilendir eğer bu ilacı sorarsan canım
sağol canım benimvisnelipastam
boy
kilo
hedef kilo
7 mart hedef kilonu
belirtipsbeden i etiketlersen sana yardımcı olur canım
Aynen canım sende çook zayıfladın zaten sakın Morel bozma , süper gidiyorsun ortada zatenAyy kuzucum nasıl moral oldun öyle çok sağol inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallahBu hafta benim haftam bizim haftamız olsun Sende durumlar nedir
hatırladım tabikidesağol canım benim
hatırladın demi beni kilo arkadaşım
Sağol canımcım sende çok iyisin harika gidiyorsun imreniyorum sende ki azme gerçektenAynen canım sende çook zayıfladın zaten sakın Morel bozma , süper gidiyorsun ortada zaten
yok canım zaten terketmedim ki tatile çıktıımm biraz ara verdim bidaha gitmicem taki hedef kiloma ulaşıp yaz tatiline çıkana kadarhatırladım tabikide
hoşgeldinbu sefer terketme bizi ama
Çok teşekkür ederim canım benimmmSağol canımcım sende çok iyisin harika gidiyorsun imreniyorum sende ki azme gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?