♥haftalık kilo verme yarışması♥

Senelerdir 55 rakamlarında olduğum için en fazla 53 olmuştum o sebeple aşağısı çok zorluyor farkındayım dediğin gibi protein ödem atıcı şeyler ve bol spor inşallah bu hafta becerebilirimBak rutini yazayım ben mi abartıyorum

Cumartesi sabah işe geldim öğleden sonra önce eşimin işini halletmek için Beşiktaş'a gittik sonra oradan Nişantaşı'na yürüdük epilasyonumu hallettik geri dönerken markete uğradık sonra eve yürüdük cumartesi rahat 3 saat yürüdüm öyle söyleyeyim eve geldiğimde saat 10 du midem batıyordu açlıktan en son 3 de yemiştim çünkü yemek yedik mecburen öyle uyumuşumPazar uyandık kahvaltı hazırladım evi sildim süpürdüm dışarı çıkıp münübüs mesafesine giderek kardeşime pasta siparişi verdik oradan kv lere geçtik eşimin kardeşinin doğum günüydü orada pasta kestik çıktık eve geldik saat 7 olmuş evde yemek yedim bugün yapacağım lazanyanın içini hazırladım kaldırdım en son duş alıp bayılmışım sabah kalkıp klozeti duşa kabini yıkadım kahvaltılıklarımı hazırlayıp bende saç makyaj yapıp çıktım gözlerim şiş ya

Sorayım canım Sağol, adet oldum ama dün öğleden gibi Gala sökülemedim seroohene kist mi yaptı Allah korusun korku girdi içime az bişey gelmiş üstüne görme aklımda değil de başka şeylerden korkuyorum

inşallah üstüne görmedir canım içini ferah tut benide bilgilendir eğer bu ilacı sorarsan canım

canım benim ya belli ne kadar yoğun ve yorgun olduğun, sen bugünkü işlerinide hallet, bikaç gün iyice dinlen spora öyle başla
uzun zaman 55 li kiloda olduğun için yerleşmiş kilolar iyice ohhh rahatları yerinde kıpırdamak istemiyolar belli ama onlarmı yaman sen mi göstercen tabikide onlara hiç üzülme önce yoğunluk ve yorğunluk psikolojini düzelt, dinlen, sonrada spor,az kaldı hedefe ulaşanlar listedinde adın yıldız gibi parlayacak canım

Ayy kuzucum nasıl moral oldun öyle çok sağol inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız inşallahBu hafta benim haftam bizim haftamız olsunSende durumlar nedir

kızlar ben yine baskülün azizliğine uğradım sabah ilk çıktım 63,8 görünce çok şaşırdım sonra bidaha bidaha çıktım bu seferde 64 gösterdi, bi kere daha böyle olmuştu, ben garantiye alayım kilomu 64 kabul ediyorum

hayretle ve şaşkınlıkla hedefime ulaştım ilk kez, ama tabikide regl im bitti ben zaten hep her regl bitiminde kilo verebiliyorum ara dönemde rap rap yerimde sayıyorum

sbeden cim kilom 64,0
7 mart hedefim 62,7

Eklentiler

• oha kilo vermişim.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
  • Resim 033.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 60
  • Resim 034.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın Kızlar

şaka gibi oldum ben yine 73.6 sbeden
08 şubat :73.6 ay gram oynamaz mı regl imde bitti dün. herzamanki öğünlerimi yedim. ama değişiklik yok

7 mart için 70 diyorum bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…