sende örtmenmisin canım?ne örtmenisin örtmenim :))yok canım zaten terketmedim ki tatile çıktıımm biraz ara verdim bidaha gitmicem taki hedef kiloma ulaşıp yaz tatiline çıkana kadar
Regl dün bitmiş şişin inmesi 2-3 gün rahat buluyor bende canım moral bozmak yok yeneceğiz o pis kilolarıGünaydın Kızlar
şaka gibi oldum ben yine 73.6
08 şubat :73.6 ay gram oynamaz mı regl imde bitti dün. herzamanki öğünlerimi yedim. ama değişiklik yok
7 mart için 70 diyorum bu sefer
yok canım deilm devlet memuruyumsende örtmenmisin canım?ne örtmenisin örtmenim :))
Günaydın Kızlar
şaka gibi oldum ben yine 73.6
08 şubat :73.6 ay gram oynamaz mı regl imde bitti dün. herzamanki öğünlerimi yedim. ama değişiklik yok
7 mart için 70 diyorum bu sefer
Çok iyisin canım tebrik ederim durmak yok devam yarın eminim o 63 sayısını göreceksin belli etmiş kendinikızlar ben yine baskülün azizliğine uğradım sabah ilk çıktım 63,8 görünce çok şaşırdım sonra bidaha bidaha çıktım bu seferde 64 gösterdi, bi kere daha böyle olmuştu, ben garantiye alayım kilomu 64 kabul ediyorum
hayretle ve şaşkınlıkla hedefime ulaştım ilk kez, ama tabikide regl im bitti ben zaten hep her regl bitiminde kilo verebiliyorum ara dönemde rap rap yerimde sayıyorum
sbeden cim kilom 64,0
7 mart hedefim 62,7
karşılıklı inatlaşma aşamasındasın sakın vazgeçme,sabret kazanan sen olacaksın canım
ben ilk diyete başladığımda her gün 1 saate yakın spor yapmıştım, ağzıma tatlının t sini sürmedim 1 ay boyunca ama 100 gram dahi verememiştim ama sonra bir çözüldü patır patır gitmişti o yüzden sabret sende direcini kırmak üzeresin bence
Sağol canım not aldım
kızlar ben yine baskülün azizliğine uğradım sabah ilk çıktım 63,8 görünce çok şaşırdım sonra bidaha bidaha çıktım bu seferde 64 gösterdi, bi kere daha böyle olmuştu, ben garantiye alayım kilomu 64 kabul ediyorum
hayretle ve şaşkınlıkla hedefime ulaştım ilk kez, ama tabikide regl im bitti ben zaten hep her regl bitiminde kilo verebiliyorum ara dönemde rap rap yerimde sayıyorum
sbeden cim kilom 64,0
7 mart hedefim 62,7
Regl dün bitmiş şişin inmesi 2-3 gün rahat buluyor bende canım moral bozmak yok yeneceğiz o pis kiloları
6 aylık bir direnç :) rekoru kıracağım kesin
Teşekkür ederim canım merak ettim seni nerelerdesinbıraktığım gibisin maşallah :)
çözdüm çözdüm, inşallah hedefe ulaşana kadar pes etmem C CallanPinckney imde olaydıda göreydi benihelal sana begüm :) sen kendini çözdün bu iş tamam
ya yeneceğiz, ya yiyeceğiz
çok yerleştirmişsin kiloları demekki, rahatları keyifleri yerinde :)))
olsun sen vazgeçme, metabolizmanı hızlandır, spora devam, acılı ye, bol sıvı tüket, protein ağırlıklı ye biliyosun artık bunları uygulamaya devam bence, ümidini hiç kaybetme
Yer onu da bitiririz kalmaz bir şey ortadahelal sana begüm :) sen kendini çözdün bu iş tamam
ya yeneceğiz, ya yiyeceğiz
sbeden @DisiAnka charmant nehirnil111 GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 C CallanPinckney
01 ŞUBAT 2016: 56.00
08 ŞUBAT 2016: 56.20
begum75 canım 07 MART Hedefim 58 dermişim
Sabahları yürüyorum ama yeterli olmuyor tabii bugün 50 dakika yürüdüm meselaaman diyim 58 olma
kız deniz herkes gider mersine..... misali oldun, bence bunun tek suçu soğuk havalar, yavaşlayan metabolizma, bide ip atlayamaman, havalar ısınsa sen çözersin bu işi sonuçta kaç kilolardan indin geldin buraya kolay mı öyle
Sabahları yürüyorum ama yeterli olmuyor tabii bugün 50 dakika yürüdüm mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?