♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın Kızlar

şaka gibi oldum ben yine 73.6
08 şubat :73.6 ay gram oynamaz mı regl imde bitti dün. herzamanki öğünlerimi yedim. ama değişiklik yok

7 mart için 70 diyorum bu sefer
Regl dün bitmiş şişin inmesi 2-3 gün rahat buluyor bende canım moral bozmak yok yeneceğiz o pis kiloları

Günaydın Kızlar

şaka gibi oldum ben yine 73.6
08 şubat :73.6 ay gram oynamaz mı regl imde bitti dün. herzamanki öğünlerimi yedim. ama değişiklik yok

7 mart için 70 diyorum bu sefer

karşılıklı inatlaşma aşamasındasın sakın vazgeçme,sabret kazanan sen olacaksın canım
ben ilk diyete başladığımda her gün 1 saate yakın spor yapmıştım, ağzıma tatlının t sini sürmedim 1 ay boyunca ama 100 gram dahi verememiştim ama sonra bir çözüldü patır patır gitmişti o yüzden sabret sende direcini kırmak üzeresin bence

Çok iyisin canım tebrik ederim durmak yok devam yarın eminim o 63 sayısını göreceksin belli etmiş kendini

6 aylık bir direnç :) rekoru kıracağım kesin

helal sana begüm :) sen kendini çözdün bu iş tamam

Regl dün bitmiş şişin inmesi 2-3 gün rahat buluyor bende canım moral bozmak yok yeneceğiz o pis kiloları

ya yeneceğiz, ya yiyeceğiz

6 aylık bir direnç :) rekoru kıracağım kesin

çok yerleştirmişsin kiloları demekki, rahatları keyifleri yerinde :)))
olsun sen vazgeçme, metabolizmanı hızlandır, spora devam, acılı ye, bol sıvı tüket, protein ağırlıklı ye biliyosun artık bunları uygulamaya devam bence, ümidini hiç kaybetme

aynen çok yerleşti ve uzun zaman bu kilolardaydım. sorma begüm bir acı yiyorum bu aralar :) bir de çikolatalı şeyler çok yedim 4 5 gündür. regl in etkisi de oldu tabi. bugün öğlen yürüyecem karlı ama napayım dikkat ederim.

Sabahları yürüyorum ama yeterli olmuyor tabii bugün 50 dakika yürüdüm mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…