- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
yemedim canım ya akşamları sadece 1 kase yoğurt ve kahve ile geçti kahvede benim iştahımı kapatıyor tabi 4 litrede su içiyorum hafta sonu biraz kaçamak oldu o kadar spor da pek yapamıyorum
ama bende şaşırdım açıkçası bu kadar tartıda eksi görünce :)
Bende yükselteceğim artık hedeflerimisbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988 @CallanPinckney
01 ŞUBAT 2016: 56.00
08 ŞUBAT 2016: 56.20
begum75 canım 07 MART Hedefim 58 dermişim
halacocuksun um senin fotonu ne zaman göreceğiz bizce yeteri kadar zayıfsın merak ediyoruz senide :))
Teşekkürler canım haftaya belki koyarım sen böyle dedin ya şimdiesim gelince koyayım en iyisi
kızlar ben yine baskülün azizliğine uğradım sabah ilk çıktım 63,8 görünce çok şaşırdım sonra bidaha bidaha çıktım bu seferde 64 gösterdi, bi kere daha böyle olmuştu, ben garantiye alayım kilomu 64 kabul ediyorum
hayretle ve şaşkınlıkla hedefime ulaştım ilk kez, ama tabikide regl im bitti ben zaten hep her regl bitiminde kilo verebiliyorum ara dönemde rap rap yerimde sayıyorum
sbeden cim kilom 64,0
7 mart hedefim 62,7
Oha kilo vermişim o resme çok güldüm ya ilâhi. Süpersin begüm az ve öz gitsin tamamen gitsin inşallah azminide alkışlıyorum gerçekten
canım koptum hedefi yüksek tutmak lazım :) biz acaba kilo alma grubuna mı gitseksbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 @kitara_84 minerva1988 @CallanPinckney
01 ŞUBAT 2016: 56.00
08 ŞUBAT 2016: 56.20
begum75 canım 07 MART Hedefim 58 dermişim
canım 7 mart hedefinide yazarmısınsbeden 53 kilom başlangıç noktamdayım :)
yeni gördüm canim manken gibisin
bende görünce pek bi güldüm moral olsun diye ekledim işte :)
asıl ben senin azmini alkışlıyorumsende maşallah patır patır ışık hızıyla gidiyo bende kaplumbağa hızıyla ama şunada katılıyorum kesinlikle az gitsin öz gitsin yağdan gitsin vede geri gelmesin
gıcık seniBendekiler bana 1 buçuk yılda geldi belki ondan hızlı gidiyordur yani 52 kilo benim için çok fazlaydi 1 buçuk yıl önce bekarkene
Hatta ben çok yerdim bide balık etli arkadaşım vardı oda çok aşırı az yerdi bana göre garibim çaktırmadan diyet yapıyomuş meğersem bende saf anlamazdım canım doyuyormusun sen bununla sunuda ye bak düşüp bayilican diye ısrar ederdim ama valla bilseydim destek olurdum anlamadım hic
Birde büyük konuşmuştum yarin obur gün tombis olursam asla kilo veremem bu güzel yemeklerden vazgecemem diye
Şimdi düşündümde ne gıcık tipmisim
ayyy hadi inşallah hayırlısıyla inersinde sonra bebişinde olur, o zaman 7 martta son kez fotonu atarsın bize değil mi
ayyy hadi inşallah hayırlısıyla inersinde sonra bebişinde olur, o zaman 7 martta son kez fotonu atarsın bize değil mi
gıcık seni
aslında 1,5 yılda kısa sayılmaz bence ama demek senin kilolar yerleşmemiş ondan çabuk gidiyo anlaşıldı
ee arkadaşına ne oldu merak ettim zayıfladımı bari
Üniversite hayati boyunca ve 2 yıl is hayati boyunca zayiflayamadi...
Ama ben onu en son 100 kilo iken yani doguma girmeden 1 gün önce gördüm ve beli felan aşırı incelmiş çok zayiflamis dedim kız ne güzel olmuşsun seni evlendirelim bu formunu koru dedim simdi talibi var yakında evlenecek inşallah yakında buluşacağız özledim onu bakalim ne durumda .. hatta bu hafta içinde buluşup ona sultan tatlısı yapicam burdan birisi tarif vermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?