♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bide azda olsa spor katsan günde 15 dk bile kim bilir neler olacak .. leslie 1 mil 15 ek ediyor Bu arada

Oha kilo vermişim o resme çok güldüm ya ilâhi . Süpersin begüm az ve öz gitsin tamamen gitsin inşallah azminide alkışlıyorum gerçekten

Oha kilo vermişim o resme çok güldüm ya ilâhi . Süpersin begüm az ve öz gitsin tamamen gitsin inşallah azminide alkışlıyorum gerçekten

bende görünce pek bi güldüm moral olsun diye ekledim işte :)
asıl ben senin azmini alkışlıyorum sende maşallah patır patır ışık hızıyla gidiyo bende kaplumbağa hızıyla ama şunada katılıyorum kesinlikle az gitsin öz gitsin yağdan gitsin vede geri gelmesin

Bendekiler bana 1 buçuk yılda geldi belki ondan hızlı gidiyordur yani 52 kilo benim için çok fazlaydi 1 buçuk yıl önce bekarkene
Hatta ben çok yerdim bide balık etli arkadaşım vardı oda çok aşırı az yerdi bana göre garibim çaktırmadan diyet yapıyomuş meğersem bende saf anlamazdım canım doyuyormusun sen bununla sunuda ye bak düşüp bayilican diye ısrar ederdim ama valla bilseydim destek olurdum anlamadım hic
Birde büyük konuşmuştum yarin obur gün tombis olursam asla kilo veremem bu güzel yemeklerden vazgecemem diye
Şimdi düşündümde ne gıcık tipmisim

gıcık seni
aslında 1,5 yılda kısa sayılmaz bence ama demek senin kilolar yerleşmemiş ondan çabuk gidiyo anlaşıldı
ee arkadaşına ne oldu merak ettim zayıfladımı bari

sbeden Merhaba kizlar. Guncel kilom 66.7 Henuz 65 leri goremesem de bu da benim icin buyuk bir basari :) begum75 7 Mart hedefim 65kg. Kismetse Martta bebek icin calismalar da baslayacak insallah o zamana kadar gorurum 65 i :)
ayyy hadi inşallah hayırlısıyla inersinde sonra bebişinde olur, o zaman 7 martta son kez fotonu atarsın bize değil mi

ayyy hadi inşallah hayırlısıyla inersinde sonra bebişinde olur, o zaman 7 martta son kez fotonu atarsın bize değil mi

Ahahaha hayirlisi insallah tatlim beniiim :) Bakalim hayirli zamanda saglikla olur insallah. Son kez degil kiz merak etme bebis bi olsun da kocaman gobegimle de atarim fotograf 65 e bi duseyim sozum var zaten :)

gıcık seni
aslında 1,5 yılda kısa sayılmaz bence ama demek senin kilolar yerleşmemiş ondan çabuk gidiyo anlaşıldı
ee arkadaşına ne oldu merak ettim zayıfladımı bari

Üniversite hayati boyunca ve 2 yıl is hayati boyunca zayiflayamadi...

Ama ben onu en son 100 kilo iken yani doguma girmeden 1 gün önce gördüm ve beli felan aşırı incelmiş çok zayiflamis dedim kız ne güzel olmuşsun seni evlendirelim bu formunu koru dedim simdi talibi var yakında evlenecek inşallah yakında buluşacağız özledim onu bakalim ne durumda .. hatta bu hafta içinde buluşup ona sultan tatlısı yapicam burdan birisi tarif vermişti

yedirip de şişmanlatacan mı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…