♥haftalık kilo verme yarışması♥

yedirip de şişmanlatacan mı kız
Yok kız sadece 1 top alır o şimdiye kadar hep tokum dedi bana üniversitede o yemeyince benimde icimden gelmezdi yani karsinda iştahla yemek yemek keyifsiz oldukça ... Çok iradeli masallah artik az kalorili şeyler yaparım yanina bende

tamam canım zaten kilonda yok pek :)

halacocuksun
8 Şubat hedefi 60 kg idi
hedefe ulaşıldı.
güncel kilosu 58.400
7 Mart hedefi 55 kg olmak
Tebrikler

Çok Teşekkür ederim bu topik iyiki karşıma çıkmış o sayede keşfettim buraları yoksa yapamazdim

Yakın zamanda şirkette 3 kişinin doğum günü var üst üste kardeşiminde bugün resmen bana savaş açmış gibiler Bu sabah demleme yeşil çay içmeye başladımKızlar bu arada midemde bir sıkıntı var yemek saatlerim geçince ya da acıkınca batmaya ağrımaya başlıyor neden olabilir iyice yemeyince geçmiyor

hosgeldin canim.. bende tamamen bıraktın sandim. dün sildim adini. gelirse nasilsa yazariz diye. yarin boy kilo hedefte yaz
hoş bulduk canım. baya olmayınca haklısın sen de :)
güncel kilom : 57,5
boy:1.55
hedef kilo : 47
7 mart hedefim de : 54 olsun

iyiyim canım benim şehir dışındaydım internetim yoktu giremedim hiç.tartım da yoktu tartılamadım haliyle kiloma kilo katıp geldim :) kısa süre hedef güzel bi fikir olmuş . ben de belirttim 7 mart hedefimi :)

Teşekkür ederim canım merak ettim seni nerelerdesin
kısss kilo alıp geldiim beeennn 57,5 oldum . 1 ayda aldım 3 kilo. yeni alınmış kiloyu hızlı veririm diye umudum var ama bakalım görcez .

Sabah; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kaseden az yoğurt (kadayıf vardı ama yemedim yiyemedim akşam ki yarım dilim yaş pastadan çıkarıcam acısını)

Şuanda kalorim 336

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…