hedefine ulaşamasanda pes etmek yok canım
Yok kız sadece 1 top alır o şimdiye kadar hep tokum dedi bana üniversitede o yemeyince benimde icimden gelmezdi yani karsinda iştahla yemek yemek keyifsiz oldukça ... Çok iradeli masallah artik az kalorili şeyler yaparım yanina bendeyedirip de şişmanlatacan mı kız
tamam canım zaten kilonda yok pek :)sbeden canım tartılamadım sabah aceleden bir de çok tartılmakta istemedim abartı yemediğim sürece vücut savunma kısmına geçti hafta sonu ödem atıcı çorbayı suları falanda içemedim bugünden itibaren başlıyorum bu hafta bana moral olsun bildirmeyeyim olur mu hedefimi tutturamadığım kesin öyle geçebilirsin karnım davul gibi zaten
kesinlikleeama olmadı bu nehir 1 aydır bugünü bekliyoruz, almış olsanda vermiş olsanda bizim için sorun yok ama bildirim yapmayınca üzülüyoruz
olsun üzülme arkadaşlar bildirimlerini aksatmaz ben buna inanıyorumkesinliklee
Sağol canımtamam canım zaten kilonda yok pek :)
halacocuksun
8 Şubat hedefi 60 kg idi
hedefe ulaşıldı.
güncel kilosu 58.400
7 Mart hedefi 55 kg olmak
Tebrikler
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim light peynir den omlet
1 dilim tam tahıl ekmek
20 gr bitter ve 2 ceviz
Öğle sadece bitki çayı yada kahve içerim
Akşam a da kısır yaptım:)
tamam canım ekliyorum unutmuşum haber verdiğini hatırlayamdm . hoşgeldİnsbeden
boy 1,63
kg 69
hedef 55
7 mart hedef 65
canım tatile çıkmıştım 2 haftalık söylemiştim olmicam diye geri döndüm ama ekleyebilirmisin
hoş bulduk canım. baya olmayınca haklısın sen de :)hosgeldin canim.. bende tamamen bıraktın sandim. dün sildim adini. gelirse nasilsa yazariz diye. yarin boy kilo hedefte yaz
iyiyim canım benim şehir dışındaydım internetim yoktu giremedim hiç.tartım da yoktu tartılamadım haliyle kiloma kilo katıp geldim :) kısa süre hedef güzel bi fikir olmuş . ben de belirttim 7 mart hedefimi :)GonulSenligim cım hoşgeldin, nasılsın, iyimisin? nerelerdeydin bunca zaman?
8 şubat küçük hedef tarihimiz, şöyleki artık asıl kilo hedefimize ulaşmak için aylık küçük hedefler koyuyoruz kendimize, gıdım gıdım asıl hedefe ulaşmaya çalışıyoruz, bir dahaki tarihimiz 7 mart, sende bugün kilo bildirimini yaparken 7 mart hedefini yazmayı unutma
kısss kilo alıp geldiim beeennnTeşekkür ederim canım merak ettim seni nerelerdesin
54 mü oldu 56.20 miGünaydın arkadaşlar;
01 ŞUBAT 2016: 56.00
02 ŞUBAT 2016: 55.70
03 ŞUBAT 2016: 54.60
04 ŞUBAT 2016: 54.50
05 ŞUBAT 2016: 54.80
08 ŞUBAT 2016: 56.20 20-20 Arttıkça arttı 52 olan kilom 54 oldu sonunda
haftaya bu şekilde gelme ve küsüratları yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?