♥haftalık kilo verme yarışması♥

kuzum hoş geldinnn :))

Arkadaşlar 2 gündür cevizli ve sarimsakli su yapıyorum ondanmidir bilmem iştahım daha kapalı dun 900 lerde kalori söyledim ama aksam sutumu içmedim canim istemedi 800 kusurlerde kaldım ve isin enteresan yanı toktum ben 2 balığı hupletecek kapasitede olan ben bi balığın yarısını yiyebildim keramet ceviz kürümdenimdir bilmem ama durum boyle haberiniz olsun

Uygulamak isteyenlere kür hazırlanışı

2 adet ceviz 1 diş sarimsak aksam bir bardak suya oda sıcaklığında olacak şu.. konulacak sabah icilecek ac karina cevizle yenilenecek sarimsak 4 parcaya bölünüp hap gibi yutulacak

su321 sucuğum :)), @cranial gerçekten zayıf bir arkadaşımız onun tek sorunu zayıf bacakta tam basen bölgesindeki çıkıntısı, tamamen tek bir nokta sorunu var kilosu gayet iyi
zaten boyuna göre kilosu çok güzel maşallah.
Amaaannn basen kalça da oluversin bakınız lopez beyonce kardeshian a

Slm kızlaarr ben bugün okula başladım çok morralim bozuk oğlumu bıraktım bakıcıya bu arada kilo bildirimimi de yapayım 97,5 çıktım yarım kiloyla hedeften uzaklaştım
canim benim Allah moral versin sana
oğlun kac aylik olmuştu unuttum. mecbur kaldiysan katlanacan ama keske calismama ara verme sansin olsaydi. yarim kilo yarim kilodur 98 e veda ettin artik. bu hafta insallah 1 kilo verirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…