♥haftalık kilo verme yarışması♥

inşallah üstüne görmedir canım içini ferah tut benide bilgilendir eğer bu ilacı sorarsan canım
Canım infolic folik asit yani vitamin ilacı gibi sormana gerek yok bebek isteyen herkes önceden içmeye başlıyo zaten türevleride var mesela folibol bende kullandım 5 yıl içinde sadece bir ay kullandım ve o ay hamile kaldm hemde 96 ile bilmem sebep o yada soğan suyu infolic doğal olanı ama bana ablam doktor olduğu için foliboli tavsiye etti daha etkili üstelik sağlık bakanlığının ilacı diye ayrıca infolicde d vitamini de bulunuyo ama folibol sadece folik ssit karar senin

canim benim Allah moral versin sana
oğlun kac aylik olmuştu unuttum. mecbur kaldiysan katlanacan ama keske calismama ara verme sansin olsaydi. yarim kilo yarim kilodur 98 e veda ettin artik. bu hafta insallah 1 kilo verirsn
Oğlum 10 aylık canım bu kadar büyüttüğüme şükür yoksa daha erken başlıyodum ara vermemse imkansız yani bugün hayatımın en zor günüydü oğlum üzüm gözleriyle bakakaldı arkamdan

Oğlum 10 aylık canım bu kadar büyüttüğüme şükür yoksa daha erken başlıyodum ara vermemse imkansız yani bugün hayatımın en zor günüydü oğlum üzüm gözleriyle bakakaldı arkamdan
oyy kıyamam Allaha emanet olsun,bazı şeyler için mecburuz canım kendini üzme yaz tatilinde bol bol vakit geçirirsin oğluşunla

canım benim eşimde ve de bende hiç bir sorun yok tahlillere göre ama 13 aydır bebeğimiz olmuyor bu ay artık adet olursam kullanmayı düşünüyorum adetin 3 . günü başlanıyormuş sanırım ablan kadın doğum doktoru mu canım

nehirnil111 760 kcal
D damlasr bana soğan suyu tarifini verirmisin?o ay mı işe yaradı sende?
inciiitanesi Az önce doktorumu aradım 3 ay ilaç bitince gel demişti ben aman kist olur mu diye gitcektim yine düşündüm aradım 3.ayda ilacı içmek istemediğimi soğan suyu yapcağımı söyledim sen bilirsin dedi 2 ay fayda göremedim ilaçtan hormon yüklemeye gerek yok dedim folbiol,folibol,folik plus inofolic bunlar hep folik asit miş aynıymış bazılarında +vitamin varmış o kadar hamile kalmadan önce içersen kolaylaştırırmış söylememişti bana sorrunca söylüyor ama ben zaten 5tllik foliboldan içiyorum ama düzensiz içiyordum düzenli başlayım bari yani martta gidicem sonuca bağlıcakmış kesin hsg isticek ,çektirip kurtulayım martta.

Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım

teşekkür ederim canım o zaman bende bu ay adet olunca başlarım çektir hsg kafan rahatlasın
bende çektirdim en azından temiz olduğunu gördüm rahatladım inşallah rabbim bizede nasip eder bu güzel duyguyu

bu arada menümü paylaşayım
SABAH
1 adet yumurta ekmek arası

ARA
avuç içi kadar beyaz leblebi

ÖĞLE
1 tabak nohut yemeği
2 kaşık mercimek çorba
4 tane küçük turşu

ARA
2 adet eti form bisküvi

AKŞAM
1 kase çorba
salata

ve yoğurt kürü yapacam inşallah

4 litre su

kızlar benim regli gecikince test yaptım evde negatif çıktı. nasıl da hamileyim diye ümitlenmiştim ama küçük bir kistim var o yüzden mi gecikti acaba reglim? normalde dakiktir kendisi

kızlar benim regli gecikince test yaptım evde negatif çıktı. nasıl da hamileyim diye ümitlenmiştim ama küçük bir kistim var o yüzden mi gecikti acaba reglim? normalde dakiktir kendisi
belki testte çıkmadı canım ovulasyon varsa yapsana iki koyu çizgi çıkarsa hamilesin ayy inşallah:)

Canım ben habire test yapıyordum boyle yaptım yine olumsuz çöpe attım ertesi gün çöpte dikkatimi çekti boyle aşırı hayali bi çizgi var ama esim göremedi varla yok arası bi şeydi sonuç hamile çıktım birde basta söylemedim ama belki ise yarar diye söylüyorum ben belime yastık koyup 20 dk bekliyordum . Birde 2 kere gebe kaldım ilki malesef yaşamadı... ikisindede daha adet vaktim gelmeden aşırı bi bel agrisi duydum

Ben hedefime ulastigimdan ötürü birde adet olucam heralde dudaklarım şişti karnım ağrıyor ama hala gelemedi... Çikolata kriizm tuttu istesem yetmezdim ama dedim ki hedefinede ulaştın alsana. Ödül ve öğlen bir sürü şey yedim karnım şişti yinede yedim sonuç
1777 kal nehirnil111 sporda yapmayacağım bugün dinlenme günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…