İnşallah canım o rahat olsunda ben üzüleyim tek...oyy kıyamam Allaha emanet olsun,bazı şeyler için mecburuz canım kendini üzme yaz tatilinde bol bol vakit geçirirsin oğluşunla
Hayır canım ben soğan suyunu kistim oldukça yaptım benim kistlerim olmuştu serophenden sonra bi o zaman 5 ay kullandım kestim sonra iğne falN tedavisi olduğunda çikolata kistim oldu iki tane bide o zaman içtim üç ay içtim 3. Ay folikle beraber içtim o ay oldu soğansuyu için 2 su bardağı suyu cezveye koy kaynasın bir ortaboy kurusoğanı soy dörde böl kaynayan suya at beş dakika orta ateşte kaynat altını ve ağzını kapat iki dakika dinlenince ağzını aç biraz soğuyunca iç ama çok ılık değil sıcağa yakın olsnnehirnil111 760 kcal
D damlasr bana soğan suyu tarifini verirmisin?o ay mı işe yaradı sende?
@KARAKIZ34 Az önce doktorumu aradım 3 ay ilaç bitince gel demişti ben aman kist olur mu diye gitcektim yine düşündüm aradım 3.ayda ilacı içmek istemediğimi soğan suyu yapcağımı söyledim sen bilirsin dedi 2 ay fayda göremedim ilaçtan hormon yüklemeye gerek yok dedim folbiol,folibol,folik plus inofolic bunlar hep folik asit miş aynıymış bazılarında +vitamin varmış o kadar hamile kalmadan önce içersen kolaylaştırırmış söylememişti bana sorrunca söylüyor ama ben zaten 5tllik foliboldan içiyorum ama düzensiz içiyordum düzenli başlayım bari yani martta gidicem sonuca bağlıcakmış kesin hsg isticek ,çektirip kurtulayım martta.
Peki canım adetin 7.günü 15 gün süre ile tarif ettiğin gibi yapıcam ama ardından hemen kanama yapıyormuş bi tek korkum o oldu benim 27 si ne geliyor bitişi fakat adet 10 Mart ya erken adet yaparsa dengim şaşcak diye korkuyorumHayır canım ben soğan suyunu kistim oldukça yaptım benim kistlerim olmuştu serophenden sonra bi o zaman 5 ay kullandım kestim sonra iğne falN tedavisi olduğunda çikolata kistim oldu iki tane bide o zaman içtim üç ay içtim 3. Ay folikle beraber içtim o ay oldu soğansuyu için 2 su bardağı suyu cezveye koy kaynasın bir ortaboy kurusoğanı soy dörde böl kaynayan suya at beş dakika orta ateşte kaynat altını ve ağzını kapat iki dakika dinlenince ağzını aç biraz soğuyunca iç ama çok ılık değil sıcağa yakın olsn
Hayır canım benim arkadaşım birebr saraçoğluna sormuştu soğan kürünü en az üç ay yapmalısın demiş ayrıca ilk ay adete 15 gün kala diğer aylar ise adete 10 gün kala yapılacak demiş bende öyle yspmıştım... Ayrıca adetini düzene sokacak saptırmaz korkmaPeki canım adetin 7.günü 15 gün süre ile tarif ettiğin gibi yapıcam ama ardından hemen kanama yapıyormuş bi tek korkum o oldu benim 27 si ne geliyor bitişi fakat adet 10 Mart ya erken adet yaparsa dengim şaşcak diye korkuyorum
Canım beni niye eklemedin listeye iki kere söyledim bideee 97,5 diyegenel uyarı
2 hafta üst üste habersiz bildirim yapmayan silinir
Ben hedefime ulastigimdan ötürü birde adet olucam heralde dudaklarım şişti karnım ağrıyor ama hala gelemedi... Çikolata kriizm tuttu istesem yetmezdim ama dedim ki hedefinede ulaştın alsana. Ödül ve öğlen bir sürü şey yedim karnım şişti yinede yedim sonuç
1777 kalnehirnil111 sporda yapmayacağım bugün dinlenme günüm
Not ettim çilekli pasta
Kızlar alm bugün doktora gittim 4 kilo yağdan vermişim 2.5 kilo kastan almışım birazda suolmş dedi doktor ve bu kaç haftanın yorgunluğunu altmak için hamama gittim ölüyorum ölüyorum her yerim ağrıyo ama nasıl iyi geldi anlatamam kaç gnüdür teyzemde kalıyodum yer yokru hep yerde yatıyodum her yerim tutulmştu ama bugün azda olaa sevindim kilom 66 olmş görünürde 1 kilo ama kastan aldığım için yağdan dört kilo verdiğim için çok mutlu oldum . Geriye dokuz kilo yağ kaldı verdim mi yaşadımsbeden kilom 66 7 mart hedefim 62 :))
54 5454 mü oldu 56.20 mi
Verirsin verirsin benim dün ki kilom 56.20 ydi bugün 55.30 hızlı alınca hızlı gidiyorhoş bulduk canım. baya olmayınca haklısın sen de :)
güncel kilom : 57,5
boy:1.55
hedef kilo : 47
7 mart hedefim de : 54 olsun
iyiyim canım benim şehir dışındaydım internetim yoktu giremedim hiç.tartım da yoktu tartılamadım haliyle kiloma kilo katıp geldim :) kısa süre hedef güzel bi fikir olmuş . ben de belirttim 7 mart hedefimi :)
kısss kilo alıp geldiim beeennn57,5 oldum . 1 ayda aldım 3 kilo. yeni alınmış kiloyu hızlı veririm diye umudum var ama bakalım görcez .
Maaşallah canım sen yine de sabit kalma grubundasıncanım koptum hedefi yüksek tutmak lazım :) biz acaba kilo alma grubuna mı gitsek
2. yumurtanın sarısını attın mı canım onu da yeseydinHerkese gunaydiiiin :)
Sabah kahvaltim: 1 tam+1 yumurta beyazindan bol maydanozlu dereotlu baharatli omlet, 1 dilim etimek ve buyuk bir kupa yesil cayla :)
Sağol canım sitesinde 7.gün 15 gün süre ile diyor öyle yapıcam bakalım adetim dakiktir zaten ama erken getirir diye endişe ettimHayır canım benim arkadaşım birebr saraçoğluna sormuştu soğan kürünü en az üç ay yapmalısın demiş ayrıca ilk ay adete 15 gün kala diğer aylar ise adete 10 gün kala yapılacak demiş bende öyle yspmıştım... Ayrıca adetini düzene sokacak saptırmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?