♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayır canım ben soğan suyunu kistim oldukça yaptım benim kistlerim olmuştu serophenden sonra bi o zaman 5 ay kullandım kestim sonra iğne falN tedavisi olduğunda çikolata kistim oldu iki tane bide o zaman içtim üç ay içtim 3. Ay folikle beraber içtim o ay oldu soğansuyu için 2 su bardağı suyu cezveye koy kaynasın bir ortaboy kurusoğanı soy dörde böl kaynayan suya at beş dakika orta ateşte kaynat altını ve ağzını kapat iki dakika dinlenince ağzını aç biraz soğuyunca iç ama çok ılık değil sıcağa yakın olsn

Peki canım adetin 7.günü 15 gün süre ile tarif ettiğin gibi yapıcam ama ardından hemen kanama yapıyormuş bi tek korkum o oldu benim 27 si ne geliyor bitişi fakat adet 10 Mart ya erken adet yaparsa dengim şaşcak diye korkuyorum

Kızlar alm bugün doktora gittim 4 kilo yağdan vermişim 2.5 kilo kastan almışım birazda suolmş dedi doktor ve bu kaç haftanın yorgunluğunu altmak için hamama gittim ölüyorum ölüyorum her yerim ağrıyo ama nasıl iyi geldi anlatamam kaç gnüdür teyzemde kalıyodum yer yokru hep yerde yatıyodum her yerim tutulmştu ama bugün azda olaa sevindim kilom 66 olmş görünürde 1 kilo ama kastan aldığım için yağdan dört kilo verdiğim için çok mutlu oldum . Geriye dokuz kilo yağ kaldı verdim mi yaşadım sbeden kilom 66 7 mart hedefim 62 :))

Hayır canım benim arkadaşım birebr saraçoğluna sormuştu soğan kürünü en az üç ay yapmalısın demiş ayrıca ilk ay adete 15 gün kala diğer aylar ise adete 10 gün kala yapılacak demiş bende öyle yspmıştım... Ayrıca adetini düzene sokacak saptırmaz korkma

Not aldım kızlar sağolunBeyaz lotus canım reglden dolayı bir şey olmaz arada gerekli

Sabah; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - 1 kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + yarım kaseden az yoğurt (kadayıf vardı ama yemedim yiyemedim

Ara; 15:00 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Akşam; 20:30 - Yarım kase var yok kırmızı mercimek çorbası + Yarım dilim lazanya + 2 çtl havuç tarator + 4 çtl yoğurtlu kereviz salatası + yarım dilim çilekli yaş pasta (bu sefer yaş pastaya kıydım kardeşimin doğum günü yememek olmaz)
Ara; 22:00 - 10 ad.antepfıstığı + 2 fındık + 4 kaju (okey oynarken güzel gitti)

Kalori 875 (korktuğum gibi çıkmadı kalorim az az yiyince

begum75 H Heart of Gold mavimli K Kafkanistan elma_sekerim01 @beyaz lotus

Ayy cok iyi yaa ben hamamdan saunadan sonra resmen hosaf oluyorum Agzim bi yerde burnum bi yerde... Giden kilolar icin tebrik ederiiim :)

Verirsin verirsin benim dün ki kilom 56.20 ydi bugün 55.30 hızlı alınca hızlı gidiyor

Sağol canım sitesinde 7.gün 15 gün süre ile diyor öyle yapıcam bakalım adetim dakiktir zaten ama erken getirir diye endişe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…