- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Bugün adımsayarım da çalışıyordu 6339 adım olmuş 9,7 km 859 kal yazıyor kilometre neyse de bu kalori kısmı bana inandırıcı gelmedi ama süre olarak tam 1 saatçok iyisin süpersinsabah sabah o kadar yürümek herkesin harcı değil, aslında sporun gayet iyi ama uzun zamandır yürüyemiyodun sanırım, bu düzeni devam ettirirsen, eksileri görmeye başlarsın bence
2. yumurtanın sarısını attın mı canım onu da yeseydin
Evet bu şekilde tam iyi.hih iyi j
hih bu ayarda tut kilonu kuzum :) bende -400 bu hafta 77.800
Bugün adımsayarım da çalışıyordu 6339 adım olmuş 9,7 km 859 kal yazıyor kilometre neyse de bu kalori kısmı bana inandırıcı gelmedi ama süre olarak tam 1 saat
Selamun aleykum kizlar
Napiyonuz nasilsiniz
Kızlar alm bugün doktora gittim 4 kilo yağdan vermişim 2.5 kilo kastan almışım birazda suolmş dedi doktor ve bu kaç haftanın yorgunluğunu altmak için hamama gittim ölüyorum ölüyorum her yerim ağrıyo ama nasıl iyi geldi anlatamam kaç gnüdür teyzemde kalıyodum yer yokru hep yerde yatıyodum her yerim tutulmştu ama bugün azda olaa sevindim kilom 66 olmş görünürde 1 kilo ama kastan aldığım için yağdan dört kilo verdiğim için çok mutlu oldum . Geriye dokuz kilo yağ kaldı verdim mi yaşadımsbeden kilom 66 7 mart hedefim 62 :))
Ben geldim sonunda evime. Nasilsiniz?
Dun biraz rahatsizdim yazamadim buraya.
Kilom 69.3 olmus malesef
Mart icin Hedefimi soyleyim. 64.0
Dün doğum günüydü işte kuzum kardeşimin bugünde kalan lazanyayı bitiririm başladım ama protein var onlarda da kıznehirnil111 kalorilerim
cuma:942
cumartesi:1288
pazar:1500
pazartesi:1195
orta yolum pek yok inişli çıkışlı
senin bittimi aktiviteler doğumgünleri vs.
protein ağırlıklı pek yapamıyosun anladığım kadarıyla, mecbur akışa bırakıyosun, havalar ısınsada enerci depolasak sporu yoğunlaştırsak kışın ne zor yaa
Oğlum 10 aylık canım bu kadar büyüttüğüme şükür yoksa daha erken başlıyodum ara vermemse imkansız yani bugün hayatımın en zor günüydü oğlum üzüm gözleriyle bakakaldı arkamdan
idrarda hemen belli olmaz ki canim biraz daha bekle.kızlar benim regli gecikince test yaptım evde negatif çıktı. nasıl da hamileyim diye ümitlenmiştimama küçük bir kistim var o yüzden mi gecikti acaba reglim? normalde dakiktir kendisi
musait oldukça gelip ilgileniyorum tatlım. cocuk var işlerim oluyor vsCanım beni niye eklemedin listeye iki kere söyledim bideee 97,5 diyebenim 8 mart hedefim 94 olsun bari
56.2 yaziyrmVerirsin verirsin benim dün ki kilom 56.20 ydi bugün 55.30 hızlı alınca hızlı gidiyor
Benim tartım dijital değil canım malasef küsürat yazamam...haftaya bu şekilde gelme ve küsüratları yaz.yaz geldi bu yaz da mı hüsran olsun . bu hafta bahaneler vardı haftaya en az 85.800 olursan sevinirim. ben bu hafta 400 gram verdim 77 e indim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?