♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok iyisin süpersin sabah sabah o kadar yürümek herkesin harcı değil, aslında sporun gayet iyi ama uzun zamandır yürüyemiyodun sanırım, bu düzeni devam ettirirsen, eksileri görmeye başlarsın bence
Bugün adımsayarım da çalışıyordu 6339 adım olmuş 9,7 km 859 kal yazıyor kilometre neyse de bu kalori kısmı bana inandırıcı gelmedi ama süre olarak tam 1 saat

2. yumurtanın sarısını attın mı canım onu da yeseydin

Yok tatlim yumurta sarisi 1 tane yetiyo. 2 hfta yaptigim programda gunde 3 yumurta yiyodum ama su anda o kadar yogun sporum olmadigi icin sarinin 1 i gecmemesi daha uygun. Sarilari ayirip kayinvalideme veriyorum. Evlerimiz yakin oldugundan esim goturuyo o da borek pogaca yaparken kullaniyo

Ben geldim sonunda evime. Nasilsiniz?

Dun biraz rahatsizdim yazamadim buraya.

Kilom 69.3 olmus malesef

Mart icin Hedefimi soyleyim. 64.0

Bugün adımsayarım da çalışıyordu 6339 adım olmuş 9,7 km 859 kal yazıyor kilometre neyse de bu kalori kısmı bana inandırıcı gelmedi ama süre olarak tam 1 saat

Benim adimsayarim da 7.8 km 297 kal aralarda koşuyorum genelde tempolu yürüyorum 1 saat 15 dk felan sürüyor ... Kalori kısmı abartı gibi.. birde 10.000 adım

Selamun aleykum kizlar
Napiyonuz nasilsiniz

Bebek uyutuyorum birazdan kahvaltı yapacağım yavrum ağlamayan bebekti genelde çığlık atıyordu neyse herkes uslu deyip duruyor bugün öyle agladiki gaz sancısı oluyor bari yediklerime kimyon atayim hic böyle aglamamisti hala arada ağlıyor birde çok gülen bir bebek ama dun gece hic gülmedi sabah gaz çıkarınca ve kakasini. Yapınca gülmeye başladı canım kızım ya o ağlayinca içim gidiyor . Sen napıyorsun günaydın

esra tebrik ederim sonunda yağların çözüldü, martta beni geçersin artık

nehirnil111 kalorilerim
cuma:942
cumartesi:1288
pazar:1500
pazartesi:1195

orta yolum pek yok inişli çıkışlı

senin bittimi aktiviteler doğumgünleri vs.
protein ağırlıklı pek yapamıyosun anladığım kadarıyla, mecbur akışa bırakıyosun, havalar ısınsada enerci depolasak sporu yoğunlaştırsak kışın ne zor yaa

Dün doğum günüydü işte kuzum kardeşimin bugünde kalan lazanyayı bitiririm başladım ama protein var onlarda da kız Spor spor bu çok önemli bir yoğunlaşsak hepsi çözülecek bende vallahi

kızlar benim regli gecikince test yaptım evde negatif çıktı. nasıl da hamileyim diye ümitlenmiştim ama küçük bir kistim var o yüzden mi gecikti acaba reglim? normalde dakiktir kendisi
idrarda hemen belli olmaz ki canim biraz daha bekle.

haftaya bu şekilde gelme ve küsüratları yaz. yaz geldi bu yaz da mı hüsran olsun . bu hafta bahaneler vardı haftaya en az 85.800 olursan sevinirim. ben bu hafta 400 gram verdim 77 e indim
Benim tartım dijital değil canım malasef küsürat yazamam...
Bana diyene bak hadi haftaya 75 olcan sende tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…