♥haftalık kilo verme yarışması♥

oy oyyy kac aylikti

Benim tartım dijital değil canım malasef küsürat yazamam...
Bana diyene bak hadi haftaya 75 olcan sende tamammı
himm tamam canim.bende diyorum neden küsürat yazmıyor. bi kere benden 10 kilo fazlasin kilo verme kapasiten yüksek olur benimkiler cok yerlesik kilo yavas gidiyor ama gidiyor
bu pazartesi yine 87 deme de ne dersen de

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 büyük köfte(kadınbudu boylarında) + 1 kase yeşil salata

sbeden ne zamandir soylucem söyleyemedim pek önemli değil ama yinede önemli ya .

Hani anasayfada boyların yaninda asil hedefler yazıyor ya benimki 48 ama orda 60 yazıyor ona bir ara el ativersen

sbeden ne zamandir soylucem söyleyemedim pek önemli değil ama yinede önemli ya .

Hani anasayfada boyların yaninda asil hedefler yazıyor ya benimki 48 ama orda 60 yazıyor ona bir ara el ativersen

48 mii kız kupkuru bişey olursun o zaman 48 çok az değil mi, ben 58 hedefimi aşağıya mı çeksem ki herkes çıpçıtır olcak galiba

48 mii kız kupkuru bişey olursun o zaman 48 çok az değil mi, ben 58 hedefimi aşağıya mı çeksem ki herkes çıpçıtır olcak galiba

Cipccitir olucaz . Çek kuzum olsak fenamı ya çok severim ben bence oluruz yani sporla verirsek kuru değil çıtır oluruz

insallah yarismaya 81 le basladin 87 sin
Geçen sene 85le başlamıştım 80 olup geri 90a çıktım bu al verler bitiriyor beni aslında bu kadar almamın sebebi eve tıkılmam kızımı servise verdim bu sene geçen sene yürüyerek götürüp geliyordum o yüzden hem vermem kolaydı hemde korumam şimdi oğluşumla hep evde oturuyorum....

aslında daha ulaşılır hedefler koyarsak motivemizi kaybetmemiş oluruz, büyük hedeflerde ulaşamayınca moralimiz bozulabilir,gönül tabiki ister ama bana çok geldi tabi yinede senin bileceğin birşey
Aslında haklısın ama bu sefer olacak olmazsa 7martta saçımdan çek sürükle beni tabi bu kiloyla beni çekemezsinde

Aslında haklısın ama bu sefer olacak olmazsa 7martta saçımdan çek sürükle beni tabi bu kiloyla beni çekemezsinde

arkadaşlardan yardım isterim dermişim

o zaman yediğini içtiğini,sporunu buraya yazıyosun cümle topik alemi kontrol ediyor yanlışını görürsek karışmayız

arkadaşlardan yardım isterim dermişim

o zaman yediğini içtiğini,sporunu buraya yazıyosun cümle topik alemi kontrol ediyor yanlışını görürsek karışmayız
Tmm canım inşallah yazmaya çalışıcam sende çetin ceviz çıktın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…