ahh ahhhh inşallah hemen zayiflayif bebek istiyorum. simdi cocuk yapsam cocuk 15 yaş olsa eşim 51 olacak .Evet bu şekilde tam iyi.
Yaa var ya sen 70ten asagi bi insen tamamdir ya gerisi patir patir gidecek
oy oyyy kac ayliktiBebek uyutuyorum birazdan kahvaltı yapacağım yavrum ağlamayan bebekti genelde çığlık atıyordu neyse herkes uslu deyip duruyor bugün öyle agladiki gaz sancısı oluyor bari yediklerime kimyon atayim hic böyle aglamamisti hala arada ağlıyor birde çok gülen bir bebek ama dun gece hic gülmedi sabah gaz çıkarınca ve kakasini. Yapınca gülmeye başladı canım kızım yao ağlayinca içim gidiyor . Sen napıyorsun günaydın
himm tamam canim.bende diyorum neden küsürat yazmıyor. bi kere benden 10 kilo fazlasin kilo verme kapasiten yüksek olurBenim tartım dijital değil canım malasef küsürat yazamam...
Bana diyene bak hadi haftaya 75 olcan sende tamammı
insallah yarismaya 81 le basladin 87 sin
oy oyyy kac aylikti
sbeden ne zamandir soylucem söyleyemedim pek önemli değil ama yinede önemli ya .
Hani anasayfada boyların yaninda asil hedefler yazıyor ya benimki 48 ama orda 60 yazıyor ona bir ara el ativersen
48 mii kız kupkuru bişey olursun o zaman 48 çok az değil mi, ben 58 hedefimi aşağıya mı çeksem ki herkes çıpçıtır olcak galiba
Kilom çok ya canım normal ilk ay tabi bide başarabilsem....80 micanım aylık 7 kilo çok değil mi ???
Kilom çok ya canım normal ilk ay tabi bide başarabilsem....
Geçen sene 85le başlamıştım 80 olup geri 90a çıktım bu al verler bitiriyor beni aslında bu kadar almamın sebebi eve tıkılmam kızımı servise verdim bu sene geçen sene yürüyerek götürüp geliyordum o yüzden hem vermem kolaydı hemde korumam şimdi oğluşumla hep evde oturuyorum....insallah yarismaya 81 le basladin 87 sin
Aslında haklısın ama bu sefer olacak olmazsa 7martta saçımdan çek sürükle beni tabi bu kiloyla beni çekemezsindeaslında daha ulaşılır hedefler koyarsak motivemizi kaybetmemiş oluruz, büyük hedeflerde ulaşamayınca moralimiz bozulabilir,gönül tabiki ister ama bana çok gelditabi yinede senin bileceğin birşey
Aslında haklısın ama bu sefer olacak olmazsa 7martta saçımdan çek sürükle beni tabi bu kiloyla beni çekemezsinde
Tmm canım inşallah yazmaya çalışıcam sende çetin ceviz çıktın yaa
arkadaşlardan yardım isterim dermişim
o zaman yediğini içtiğini,sporunu buraya yazıyosun cümle topik alemi kontrol ediyor yanlışını görürsekkarışmayız
Öyleee işine geliyosaTmm canım inşallah yazmaya çalışıcam sende çetin ceviz çıktın yaa
Öyleee işine geliyosa
Madem büyük laf ettin büyük lokma yutturmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?