- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bir sakin ki buralar yemeklerimi götürüyorsunuz yoksa gelin bakem
Bende su içiyorum 1,5 litre oldu arada yeşilçayda demledim içtim ohh ama akşam yemekler kaçamayacak benden karnım gurulduyorben yemiyorum :) çekmecem bomboş. acıktım ama yiyecek hiçbir şey yok. inanamıyorum ama yok. nerden baksan 2 saat var daha yemek yememe. su içiyorum bol bol :)
Bende su içiyorum 1,5 litre oldu arada yeşilçayda demledim içtim ohh ama akşam yemekler kaçamayacak benden karnım gurulduyor
Begu yaa beni de parala bacim yoksa olmayacakGectigimiz 2 hafta o kadar yoruldum ki bugun spora gidesim yok Allahtan haftaya kismetse yuzmeye basliyorum
Yakinda adim eli masaliya çıkacak kız
Valla yüzme en zevkli spor işkence gibi bakma zevkle aşk la yüz sipira hatta beni de al
Yaaa demi birisi yemekleri yapsa ne guzel olurdu, bende bugun duruma göre yayla çorbası yapicamben de su içtim 1,5 a yakın oldu...akşama yayla çorbam ve tavuk var :) çorbamı dün yaptım ama tavuk pişecek daha puff biri yapsa da ben yesem sadece
Oldukça sağlıklı menün benimki cıssben de su içtim 1,5 a yakın oldu...akşama yayla çorbam ve tavuk var :) çorbamı dün yaptım ama tavuk pişecek daha puff biri yapsa da ben yesem sadece
Benimde çekmece bomboş bi ceviz var acikinca işe bile konsantre olamıyoruben yemiyorum :) çekmecem bomboş. acıktım ama yiyecek hiçbir şey yok. inanamıyorum ama yok. nerden baksan 2 saat var daha yemek yememe. su içiyorum bol bol :)
Oldukça sağlıklı menün benimki cıssDün annem kırmızı mercimek çorbası yaptı doğum gününe lazanya yaptım bir de kereviz salatam havuç taratorum var onları yerim lahana sarmasından da her gün 2 şer tane yiyip bitirmeyi planlıyorum 1 haftaya biter herhalde
Yaaa yazı özledim benYaa yuzme beni heyecanlandiriyo da salona gidesim kosasim yuruyesim yok inanGel fistikim fisir fisir beraber yuzeriz
Bilmiyorum ki anneme götür dedim götürmedi olmadı ben geri götüreceğim onlara ya da yarın akşam yemek yemeyeceğim sarmaları yiyip çıkaracağım aradan yoğurtlaKız 1 haftada bozulmaz mı o tikat et , senin menüde güzel heee
Yaaa yazı özledim ben
Havuza gelirdimde şimdi havuz tasmasin sen rahat yüz
Ne güzel bende deniz aşığıyım yaz gelsin istiyorum artıkYaa yuzme beni heyecanlandiriyo da salona gidesim kosasim yuruyesim yok inanGel fistikim fisir fisir beraber yuzeriz
Yaaa demi birisi yemekleri yapsa ne guzel olurdu, bende bugun duruma göre yayla çorbası yapicam
Oldukça sağlıklı menün benimki cıssDün annem kırmızı mercimek çorbası yaptı doğum gününe lazanya yaptım bir de kereviz salatam havuç taratorum var onları yerim lahana sarmasından da her gün 2 şer tane yiyip bitirmeyi planlıyorum 1 haftaya biter herhalde
Benimde çekmece bomboş bi ceviz var acikinca işe bile konsantre olamıyorum
Ne güzel bende deniz aşığıyım yaz gelsin istiyorum artık
Dayanmaz sanırım yarın benim akşam yemeğim olur kendileri artık eşime başka bir şey yaparım o yemiyordün kızım istedi beyaz çorba yap diye. iki ayağım bir pabuça soktu. bir de mutfakta başımda dikildi. hadi anne hazırr değil mi daha diye. çok seviyor sürekli istiyor :) eksik olmaz yayla çorbası bizde.
seninki de çok güzel. çorba kereviz havuç daha ne olsun. sarma o kadar dayanır mı ki
ben de acıktım. öğlen yürüdüm geldim. ıspanak yoğurt yedim. bitiverdi hemencik
Bilmiyorum ki anneme götür dedim götürmedi olmadı ben geri götüreceğim onlara ya da yarın akşam yemek yemeyeceğim sarmaları yiyip çıkaracağım aradan yoğurtlaNelerle uğraşıyorum gör Nasıl nefis yapmışım nasıl güzel olmuş lazanya görsen yemez yanında yatarsın Annemin çorbası da aşçılara taş çıkartır vallahi eşim bayılarak içiyor ciddi anlamda bayılıyor resmen
Havuz da güzel tabi ama favorim denizBende yaaa. Simdilik kapali havuzla idare edicem artik
MaşallahhKız MAŞALLAH deseneeee
Maşallahhben zaten kendime nazar değdiririm ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?