♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben yemiyorum :) çekmecem bomboş. acıktım ama yiyecek hiçbir şey yok. inanamıyorum ama yok. nerden baksan 2 saat var daha yemek yememe. su içiyorum bol bol :)
Bende su içiyorum 1,5 litre oldu arada yeşilçayda demledim içtim ohh ama akşam yemekler kaçamayacak benden karnım gurulduyor

Bende su içiyorum 1,5 litre oldu arada yeşilçayda demledim içtim ohh ama akşam yemekler kaçamayacak benden karnım gurulduyor

ben de su içtim 1,5 a yakın oldu...akşama yayla çorbam ve tavuk var :) çorbamı dün yaptım ama tavuk pişecek daha puff biri yapsa da ben yesem sadece

ben de su içtim 1,5 a yakın oldu...akşama yayla çorbam ve tavuk var :) çorbamı dün yaptım ama tavuk pişecek daha puff biri yapsa da ben yesem sadece
Oldukça sağlıklı menün benimki cıss Dün annem kırmızı mercimek çorbası yaptıdoğum gününe lazanya yaptım bir de kereviz salatam havuç taratorum var onları yerim lahana sarmasından da her gün 2 şer tane yiyip bitirmeyi planlıyorum 1 haftaya biter herhalde

ben yemiyorum :) çekmecem bomboş. acıktım ama yiyecek hiçbir şey yok. inanamıyorum ama yok. nerden baksan 2 saat var daha yemek yememe. su içiyorum bol bol :)
Benimde çekmece bomboş bi ceviz var acikinca işe bile konsantre olamıyorum

Kız 1 haftada bozulmaz mı o tikat et , senin menüde güzel heee

Kız 1 haftada bozulmaz mı o tikat et , senin menüde güzel heee
Bilmiyorum ki anneme götür dedim götürmedi olmadı ben geri götüreceğim onlara ya da yarın akşam yemek yemeyeceğim sarmaları yiyip çıkaracağım aradan yoğurtla Nelerle uğraşıyorum görNasıl nefis yapmışım nasıl güzel olmuş lazanya görsen yemez yanında yatarsınAnnemin çorbası da aşçılara taş çıkartır vallahi eşim bayılarak içiyor ciddi anlamda bayılıyor resmen

Yaaa demi birisi yemekleri yapsa ne guzel olurdu, bende bugun duruma göre yayla çorbası yapicam

dün kızım istedi beyaz çorba yap diye. iki ayağım bir pabuça soktu. bir de mutfakta başımda dikildi. hadi anne hazırr değil mi daha diye. çok seviyor sürekli istiyor :) eksik olmaz yayla çorbası bizde.

seninki de çok güzel. çorba kereviz havuç daha ne olsun. sarma o kadar dayanır mı ki

Benimde çekmece bomboş bi ceviz var acikinca işe bile konsantre olamıyorum

ben de acıktım. öğlen yürüdüm geldim. ıspanak yoğurt yedim. bitiverdi hemencik

Dayanmaz sanırım yarın benim akşam yemeğim olur kendileri artık eşime başka bir şey yaparım o yemiyor

Kız MAŞALLAH deseneeee

Maşallahh ben zaten kendime nazar değdiririm ondan

ben de geçen gün kızımı seviyordum. eşime dedim ki bir bak babası ne tatlı diye işte daha bir sürü şey dedim. yavrucağımız gitti kafayı kapıya çarptı alnı şişti morardı. hep benim yüzümden oldu anne babanın nazarı daha çok değermiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…