♥haftalık kilo verme yarışması♥

Rabbim korumuş canım geçmiş olsunEvet içten sevildiğinden sanırım değiyor ne yapalım insan da söylüyor duramıyor

Kızlar ben belki çok yedim ondan tokum ama
Neyse bu benim yeni stratejim tutarsa eğer sağlıklıysa ye kasma stratejisi

Gelelim esas meseleye yorumlara baktım herkes aç kızlar havuç... havuç yedim ac hissetmiyorum kendimi yemeklerden önce yenilebilir bence kalorisi düşük hemde lezzetli tabi ..yarim avuç badem veya 4 adet cevi z yarim avuç üzüm bu tür şeyleri cekmecelerinize koyabilirsiniz bence.. hem metobolizma çalışır hem ac kalmazsiniz

Hayirli akşamlar kizlar
Misafirim vardi oglen yemege onlar gittiler 4te sonra uyudum biraz.
Menum şöyle
Sabah 1 çörek 3 zeytin 1 yumurta
Akşam yarimsar tabak kuru fasulye pilav ve 4 kanat
Simdide 1 bardak kolayla biraz cips yedim.
Sporum da
1 saat yürüyüş

Kiyamam yaa insaallah geçmiştir tatlim gecmis olsun.

sbeden biz kismetse martta baslamayi dusunuyoruz bebek icin. O zamana kadar ne kadar kalici kilo verirsem kardir diyorum bende :) Onumuzdeki 4 gunu esimle protein gunu ilan ettik. Maksat vucut sasirsin. Sabah kahvaltim sosisli iki yumurta oglen izgara tavuk+yogurt ara ogun yogurt aksamda balik ya da kirmizi et. Tuvalet sorunu olmazsa miiss gibi olacak regl oncesi ama bakalim :)

Kızlar çok fena moralim bozuk benim yaaa
Benim evde kilom ortalama 72 72.5 filandı
Kayınvalidemin evinde tartıldım 74.5 çıktım
Şimdi ne yapacağım ben şaşırdım hangisine güveneceğim
Benimki normal Kv deminki dijital

Bu arada 1000 kalori yaz sen daha azdır eminim de bulamadım kaç kalori olduğunu yediğim balıkların
Can'ım kalorim
nehirnil111 yemektrydik Kv de de balık ve salata yedim akşam ama yediğim balığın ne adını biliyorum ne kalorisini

Havuçta şeker var canım beni genelde kesmiyor arada havuç tarator yapıp yiyorum ama pek önermiyorlar diye biliyorum
795 kcal nehirnil111
adet biter bitmez sporuma başlıcam ,sporsuz verim alamıyorum ,kilo da vermek çok zor oluyor .

nehirnil111 bugün regl olunca keyifsizlikten yedim bi güzel. 2000 kalori falan almışımdır öyle yaz en iyisi sen.

Not ettim kızlar sağolunElma şekerim bende spora başlayacağım bu şekilde veremiyorum çıkan kiloyu gram gram uğraşmak çok zor bir aşağı bir yukarıMavimli canım kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısıBalık kalorili de olsa çok çok sağlıklı

günaydın arkadaşlar moralim biraz bozuk motivasyonum düştü

metobolizmam resmen durdu ne yapmam lazım tartıda 6 gündür gram oynamıyor geçen cuma sabah tartılmıştım bu sabah tartıldım yine aynı ne yapmam lazım aynı besleniyorum ama artırmalımıyım acaba

bence havalardan, soguklar ve güneşin kısıtlı olması motivasyonumuzu ve metabolizma hızımızı düşürüyor, biraz sabretmemiz lazım, tabi bu arada diyeti ve sporu bırakmadan

bende dün akşam işten gelip işimi bitirdiğimde saat 10 du, sıtlarım kollarım öyle bir ağrıyoki gece bile uyutmadı ağrılar daha 2 gün yoğun işim var ve spor yapamadım vicdanım çok huzursuz

Kizlaar 2 yumurtali bol dereotlu 1 sosisli 1,5 yulaf kepekli omlet ve tarcinli ihlamurla gunaydinn :)

ooo yeşim hanım aplam menü süper afiyet olsunbende evde dereotlu yoğurt hazırladım getirdim işe ara öğünde yicem

nehirnil111 cim dünkü kalorimde 1154 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…