- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Rabbim korumuş canım geçmiş olsunben degeçen gün kızımı seviyordum. eşime dedim ki bir bak babası ne tatlı diye işte daha bir sürü şey dedim. yavrucağımız gitti kafayı kapıya çarptı alnı şişti morardı. hep benim yüzümden oldu anne babanın nazarı daha çok değermiş zaten.
Ben evlenip cocuk yapasiya ooo:)))ahh ahhhh inşallah hemen zayiflayif bebek istiyorum. simdi cocuk yapsam cocuk 15 yaş olsa eşim 51 olacak .
Kiyamam yaa insaallah geçmiştir tatlim gecmis olsun.Bebek uyutuyorum birazdan kahvaltı yapacağım yavrum ağlamayan bebekti genelde çığlık atıyordu neyse herkes uslu deyip duruyor bugün öyle agladiki gaz sancısı oluyor bari yediklerime kimyon atayim hic böyle aglamamisti hala arada ağlıyor birde çok gülen bir bebek ama dun gece hic gülmedi sabah gaz çıkarınca ve kakasini. Yapınca gülmeye başladı canım kızım yao ağlayinca içim gidiyor . Sen napıyorsun günaydın
regl oldum bugün canımidrarda hemen belli olmaz ki canim biraz daha bekle.
Havuçta şeker var canım beni genelde kesmiyor arada havuç tarator yapıp yiyorum ama pek önermiyorlar diye biliyorumKızlar ben belki çok yedim ondan tokum ama
Neyse bu benim yeni stratejim tutarsa eğer sağlıklıysa ye kasma stratejisi
Gelelim esas meseleye yorumlara baktım herkes aç kızlar havuç... havuç yedim ac hissetmiyorum kendimi yemeklerden önce yenilebilir bence kalorisi düşük hemde lezzetli tabi ..yarim avuç badem veya 4 adet cevi z yarim avuç üzüm bu tür şeyleri cekmecelerinize koyabilirsiniz bence.. hem metobolizma çalışır hem ac kalmazsiniz
795 kcalnehirnil111
adet biter bitmez sporuma başlıcam ,sporsuz verim alamıyorum ,kilo da vermek çok zor oluyor .
1282 kalnehirnil111
nehirnil111 bugün regl olunca keyifsizlikten yedim bi güzel. 2000 kalori falan almışımdır öyle yaz en iyisi sen.
Bu arada 1000 kalori yaz sen daha azdır eminim de bulamadım kaç kalori olduğunu yediğim balıkların
Can'ım kalorim
nehirnil111 yemektrydik Kv de de balık ve salata yedim akşam ama yediğim balığın ne adını biliyorum ne kalorisini
günaydın arkadaşlar moralim biraz bozuk motivasyonum düştü
metobolizmam resmen durdu ne yapmam lazım tartıda 6 gündür gram oynamıyor geçen cuma sabah tartılmıştım bu sabah tartıldım yine aynı ne yapmam lazım aynı besleniyorum ama artırmalımıyım acaba
Kizlaar 2 yumurtali bol dereotlu 1 sosisli 1,5 yulaf kepekli omlet ve tarcinli ihlamurla gunaydinn :)
Günaydın canısı güzelmiş yumurtan bak atma 2. yumurtanın sarısınıKizlaar 2 yumurtali bol dereotlu 1 sosisli 1,5 yulaf kepekli omlet ve tarcinli ihlamurla gunaydinn :)
Yaz canım Pazartesi öyleydi zaten56.2 yaziyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?