♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyiymiş var yaaa öyle hesap yapmasak veremiyoruz haklısın

Toparlarsın canım moralini bozma bende atmayayım diyorum yiyorum hep bu vicdanımızdan oluyor ne olursa

canım sen evde her zaman tartıldığını baz al, basküller 1-1,5 kiloya kadar farklı tartabiliyo aldırış etme, birde kıyafet, yeme içme wc durumu hepsi etkiliyo tabi

dün akşam etli ekmek, üzerine sac arası donurmalı ohh yaradı :)) denz diyetten çok uzağız bacım

Aynen nehircim gıdım gıdım gidiyor ya şu spor ne kadar güzel birşey ya, yarın başlıyorum yuppii sonra bi 79 olayım resim atcam size

Not ettim kızlar sağolunElma şekerim bende spora başlayacağım bu şekilde veremiyorum çıkan kiloyu gram gram uğraşmak çok zor bir aşağı bir yukarıMavimli canım kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısıBalık kalorili de olsa çok çok sağlıklı[/QUOTE]

Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:40 - Yarım kase domates çorbası + 1 büyük köfte(kadınbudu boylarında) + 1 kase yeşil salata
Ara; 15:30 - 1 kupa yeşil çay
Akşam; 19:00 - Yarım kase kırmızı mercimek çorbası + 1 dilim lazanya + 3 çtl havuç tarator + 60 gram yoğurtlu kereviz salatası + 1 ad.lahana sarması
Ara;20:00 - 1 porsiyon kuruyemiş 28 gr falan

Kalorim 997

begum75 H Heart of Gold elma_sekerim01 halacocuksun mavimli K Kafkanistan

Aynen nehircim gıdım gıdım gidiyor ya şu spor ne kadar güzel birşey ya, yarın başlıyorum yuppii sonra bi 79 olayım resim atcam size
Bekliyoruz canım resmini fıstık olacağız fıstıkBende bu akşam başlamak istiyorum sence leslie yeterli olur mu sıkılaşmam da gerek pilatesi ek olarak yapmalıyım yine

Sagolasin datlummm :) Bakalim 4 gun protein gunu :) Oglende firinda tavuk+yogurt var.
Ayy yogurtta bayilirim dereotuna birazda salatalik dogra tam yunan usulu cacik Afiyetler olsun sana da ablaam :)

bencede böyle çok iyiyiz keşke daha çok kalori alıp daha iyi olabilsek

nehirim nilim gerçekten 1000 in altı kalori bana göre değil,zaten naparsam yapıyım 2 lokmada 1000 kalori oluveriyo anlamıyorum

bende aynen yani çok zor 1000 in altı. alırsam da başım ağrıyor zaten güçsüzleşiyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…