- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
İyiymiş var yaaa öyle hesap yapmasak veremiyoruz haklısınYok tatlim yumurta sarisi 1 tane yetiyo. 2 hfta yaptigim programda gunde 3 yumurta yiyodum ama su anda o kadar yogun sporum olmadigi icin sarinin 1 i gecmemesi daha uygun. Sarilari ayirip kayinvalideme veriyorum. Evlerimiz yakin oldugundan esim goturuyo o da borek pogaca yaparken kullaniyo
sbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın kızlaaar;
08 ŞUBAT 2016: 56.00
09 ŞUBAT 2016: 55.30
10 ŞUBAT 2016: 56.10
Akşam yine çok yedim yaa 2 karnıyarığın patlıcanı+1 dilim ekmek+1 kase yulaflı puding+1 kase normal kızım yemedi dökmiyim dedim vee tabii ki de mısır az da olsa
canım sen evde her zaman tartıldığını baz al, basküller 1-1,5 kiloya kadar farklı tartabiliyo aldırış etme, birde kıyafet, yeme içme wc durumu hepsi etkiliyo tabiKızlar çok fena moralim bozuk benim yaaa
Benim evde kilom ortalama 72 72.5 filandı
Kayınvalidemin evinde tartıldım 74.5 çıktım
Şimdi ne yapacağım ben şaşırdım hangisine güveneceğim
Benimki normal Kv deminki dijital
dün akşam etli ekmek, üzerine sac arası donurmalı ohh yaradı :)) denz diyetten çok uzağız bacımsbeden @DisiAnka @charmant nehirnil111 @GOK1974 H Heart of Gold minerva1988 @CallanPinckney
Günaydın kızlaaar;
08 ŞUBAT 2016: 56.00
09 ŞUBAT 2016: 55.30
10 ŞUBAT 2016: 56.10
Akşam yine çok yedim yaa 2 karnıyarığın patlıcanı+1 dilim ekmek+1 kase yulaflı puding+1 kase normal kızım yemedi dökmiyim dedim vee tabii ki de mısır az da olsa
Bekliyoruz canım resmini fıstık olacağız fıstıkAynen nehircim gıdım gıdım gidiyor ya şu spor ne kadar güzel birşey ya, yarın başlıyorum yuppii sonra bi 79 olayım resim atcam size
Havuçta şeker var canım beni genelde kesmiyor arada havuç tarator yapıp yiyorum ama pek önermiyorlar diye biliyorum
Evet öyle buyuzden 2 adetten fazla tuketmeyin diye okudum beni kesiyor valla
Not ettim kızlar sağolunElma şekerim bende spora başlayacağım bu şekilde veremiyorum çıkan kiloyu gram gram uğraşmak çok zor bir aşağı bir yukarı Mavimli canım kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısı Balık kalorili de olsa çok çok sağlıklı
bence havalardan, soguklar ve güneşin kısıtlı olması motivasyonumuzu ve metabolizma hızımızı düşürüyor, biraz sabretmemiz lazım, tabi bu arada diyeti ve sporu bırakmadan
bende dün akşam işten gelip işimi bitirdiğimde saat 10 du, sıtlarım kollarım öyle bir ağrıyoki gece bile uyutmadı ağrılar daha 2 gün yoğun işim var ve spor yapamadım vicdanım çok huzursuz
ooo yeşim hanım aplam menü süper afiyet olsunbende evde dereotlu yoğurt hazırladım getirdim işe ara öğünde yicem
nehirnil111 cim dünkü kalorimde 1154 kalori
Günaydın canısı güzelmiş yumurtan bak atma 2. yumurtanın sarısını
Gunaydin kizzllaaarrrr
Geçen haftanın 1.cisi K Kafkanistan 3 gün boyunca 1.ci olarak haftanın 1.cisi olmayı başardı
Haftanın 2.cisimiraycan84 canım diğer günlerin yok belki de sen 1.cisin ama sanırım bıraktın yarışmayı göremiyorum seni çünkü
Diğer günler Ben vemavimli 1.ci olmuşuz hadi kızlar sıra sizde
elma_sekerim01 H Heart of Gold begum75
Yok yok ben sizi yazmak istiyorum 1 haftada olsa seni ve begüşü çok istiyorum 1.cisin 2.cisin diyebiz iyiyiz böyle dimi begüm :)begum75
biz iyiyiz böyle dimi begüm :)begum75
Yok yok ben sizi yazmak istiyorum 1 haftada olsa seni ve begüşü çok istiyorum 1.cisin 2.cisin diye
bencede böyle çok iyiyiz keşke daha çok kalori alıp daha iyi olabilsek
nehirim nilim gerçekten 1000 in altı kalori bana göre değil,zaten naparsam yapıyım 2 lokmada 1000 kalori oluveriyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?