- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Doğru hesaplıyorsunuz değil mi sizler neden günlük yediklerinizi yazmıyorsunuz o şekilde daha iyi oluyor zararlı yediklerin varsa anlıyorsun yazmaya utanıyorsunnehirim nilim gerçekten 1000 in altı kalori bana göre değil,zaten naparsam yapıyım 2 lokmada 1000 kalori oluveriyo anlamıyorum
Doğru hesaplıyorsunuz değil mi sizler neden günlük yediklerinizi yazmıyorsunuz o şekilde daha iyi oluyor zararlı yediklerin varsa anlıyorsun yazmaya utanıyorsun
bende aynen yani çok zor 1000 in altı. alırsam da başım ağrıyor zaten güçsüzleşiyorum hemen
üşeniyorum ben yaahesap doğru merak etme
senin maşallahın var her daim yazıyosun ben kalori hesabı yaparken bile sıkılıyorum neydi kaç gram yediydim oohoooooÜşenme kuzu ya kilonun başı üşenmekten geliyor ben tembelim mesela ondan
aynen öle bende öle oldum zaten :) akşam fenalardaydımm yaniAyy cok iyi yaa ben hamamdan saunadan sonra resmen hosaf oluyorumAgzim bi yerde burnum bi yerde... Giden kilolar icin tebrik ederiiim :)
esra tebrik ederim sonunda yağların çözüldü, martta beni geçersin artık
seni geçmek ne mümkün süprizlerle dolu bi metabolizman var senşn hç sanmıyorum :)
yarın atıyım bugünkü kıyafetim çok paspal@begüm bize bu halinin fotsunu atsana kız :)
ama ben şimdi istiyorum akşam at bana :) tamam bende atarım sözyarın atıyım bugünkü kıyafetim çok paspalhatta şöyle yapalım 7 martta hedefe ulaşayım daha fit olarak o zaman atayım ama sende atcan tamam mı
sbeden ne zamandir soylucem söyleyemedim pek önemli değil ama yinede önemli ya .
Hani anasayfada boyların yaninda asil hedefler yazıyor ya benimki 48 ama orda 60 yazıyor ona bir ara el ativersen
:))) naparsınız bizdede durumlar böyle :)yavrucum süprislerle dolu olan sizsiniz bi anda iniyonuz sonra çıkıyonuz, benim gayet istikrarlı ya yerinde sayıyo yada gıdım gıdım iniyo
ama ben şimdi istiyorum akşam at bana :) tamam bende atarım söz
tamam anlaştıkk :)akşam oğluma çektireyim yarın sabah atarım o zaman tamam mı :))
insallah canım sağolasın. zaten şüphe var şu ara . 1 hafta sonra test alacamBen evlenip cocuk yapasiya ooo:)))
İnşaallah hayirlisiyla zayiflayip bebis yaparsin canimcim.
regl oldum bugün canım
insallah canım sağolasın. zaten şüphe var şu ara . 1 hafta sonra test alacam
inaallah hemen olur bebegin hayirlisiyla. ben hamile degilimdir insallahsbeden biz kismetse martta baslamayi dusunuyoruz bebek icin. O zamana kadar ne kadar kalici kilo verirsem kardir diyorum bende :) Onumuzdeki 4 gunu esimle protein gunu ilan ettik. Maksat vucut sasirsin. Sabah kahvaltim sosisli iki yumurta oglen izgara tavuk+yogurt ara ogun yogurt aksamda balik ya da kirmizi et. Tuvalet sorunu olmazsa miiss gibi olacak regl oncesi ama bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?