inşallah hayırlısı olsun tatlım
hayırlısı olsun canım, topikçek bebeşli olcak herkes
Koklaştık seviştik harikaydı küsmedi hiç hemen geldi boynumu öpüyo ama burnu tutulmuş biraz keyifsiz sürekli tıkanık hep serum suyu sıkıyorum ama geçmiyo bi türlüaksam nasildi kavusmaniz .
Allah bagislasin kucukmüs baya :)6. Aya girdik inşallah bende ilerde bebek düşünürüm su an katiyen düşünmesem de o yuzden aşırı fit olmamız lazım
usutmustur belki. nasilda özledin tabi. :)Koklaştık seviştik harikaydı küsmedi hiç hemen geldi boynumu öpüyo ama burnu tutulmuş biraz keyifsiz sürekli tıkanık hep serum suyu sıkıyorum ama geçmiyo bi türlü
yürüyüş zaten kurtarıcı en iyi spor. Kışın bende eve tikiliyorum. yakinsa disarida yürümeye başlayacağım.kilo alip vermekte zararliymis. doktor demisti. kilo alip vereceginize sismansaniz bile sabit kalin daha iyi demisti. senden cok umutluyum artik..ben hamile olabilirim şüphem var. eger değilsem bende zayifliyorum zatenGeçen sene 85le başlamıştım 80 olup geri 90a çıktım bu al verler bitiriyor beni aslında bu kadar almamın sebebi eve tıkılmam kızımı servise verdim bu sene geçen sene yürüyerek götürüp geliyordum o yüzden hem vermem kolaydı hemde korumam şimdi oğluşumla hep evde oturuyorum....
canim yaa süper 4 kilo yag ne demek . devlette bir diyetisyene mi gidiyorsun. hepsi böyle güzel ilgileniyor muKızlar alm bugün doktora gittim 4 kilo yağdan vermişim 2.5 kilo kastan almışım birazda suolmş dedi doktor ve bu kaç haftanın yorgunluğunu altmak için hamama gittim ölüyorum ölüyorum her yerim ağrıyo ama nasıl iyi geldi anlatamam kaç gnüdür teyzemde kalıyodum yer yokru hep yerde yatıyodum her yerim tutulmştu ama bugün azda olaa sevindim kilom 66 olmş görünürde 1 kilo ama kastan aldığım için yağdan dört kilo verdiğim için çok mutlu oldum . Geriye dokuz kilo yağ kaldı verdim mi yaşadımsbeden kilom 66 7 mart hedefim 62 :))
Özlemezmiyim kucağımdan indirmedim akşam hiç her an geri gidecekmişim gibi doyamadım hatta sıkıldı bi ara itti beni :) ya varya hergün şükrediyorum allaha sanki hediyeymiş gibi biz kime ne iyilik yaptıkta bize bu çocuğu verdin rabbim diyorum yaa allahım tüm isteyenlere versin inşallah banada bi tane daha versin 8 ay sonrausutmustur belki. nasilda özledin tabi. :)
Canım haftada 2'5 kilo veriyosun daha metaboliMan dört nalamı koşsn istiyosun bak ben ne rahatım anca 300 500 gram gidiyo gerçi ben bu ara sıkmıyorum sende brkle az arayı açıyosnarkadaşlar kullandığınız metobolizma hızlandırıcı çaylar var mı
:) yok be canım tabi kiloları bir anda almadık ama geçen hafta 2,4 verdim bu hafta vermeyerek dengelenecek zatenCanım haftada 2'5 kilo veriyosun daha metaboliMan dört nalamı koşsn istiyosun bak ben ne rahatım anca 300 500 gram gidiyo gerçi ben bu ara sıkmıyorum sende brkle az arayı açıyosn
Hafta birincileri
Grup 90inciiitanesi -2.400
Grup 80 yok
Grup 70 K Kafkanistan -1.800
Grup 60 @beyaz lotus -1.200
Grup 50minerva1988 -100 gramcık :)
tebrikler kızlar
Yok canım benim spora vaktim yok okuldan gelip oğlumu alıyorum yemekdi işti derkn akşam oluyo zaten yoruluyorum ayrıca işe başlayalı saldımda iyice bu hafta + çıkar kesin:) yok be canım tabi kiloları bir anda almadık ama geçen hafta 2,4 verdim bu hafta vermeyerek dengelenecek zaten
sen neler yapıyorsun spor var mı
teşekkürler
Yok canım benim spora vaktim yok okuldan gelip oğlumu alıyorum yemekdi işti derkn akşam oluyo zaten yoruluyorum ayrıca işe başlayalı saldımda iyice bu hafta + çıkar kesin
Ye ye boşver rahat geçir haftasonunuhayırlısı benimde bu hafta sonu cumadan abimle eşi gelecek pazar dönecekler kacamaklarım olur mutlaka gece atıştırmalar felan
Anladım canım herkesin farklı ben azıcık deliyim zaten severim bu tarz işlerisenin maşallahın var her daim yazıyosun ben kalori hesabı yaparken bile sıkılıyorum neydi kaç gram yediydim oohooooobide buraya yazarsam düzenli devam ettiremem sıkılırım ama sen yaz okuması zevkli oluyo
Ye ye boşver rahat geçir haftasonunu
özelde gidiyorum ama hepsi ilgileniyo kuzum aynen doktorda şok oldu :)canim yaa süper 4 kilo yag ne demek . devlette bir diyetisyene mi gidiyorsun. hepsi böyle güzel ilgileniyor mu
inaallah hemen olur bebegin hayirlisiyla. ben hamile degilimdir insallah. fiziğin cok güzel. Hamilelikte gereksiz bir lokma dahi yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?