♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evde özel yemek hazırlamak istiyorum sabah kahvaltısından akşam yemeğine keyif yapalım dışarı çıkmayalım diyorum ee evdeyken cips çerez film keyfisi de yapılır bilemiyorum nasıl kurtulacağım

yaaa evet cipsi,çerezi evdeyken kurtuluş yok en iyisi dışarı at sende kendini
şahsen hergün evde ben çalışıyorum aşçı gibi 14 ündede hazıra konayım azcık, o kadarda hakkımız ya çok yorgunum zaten günlerdir, belki moral olur iyi gelir :))

Evde özel yemek hazırlamak istiyorum sabah kahvaltısından akşam yemeğine keyif yapalım dışarı çıkmayalım diyorum ee evdeyken cips çerez film keyfisi de yapılır bilemiyorum nasıl kurtulacağım

ayy ne güzel benim ne böyle bir planım var ne de böyle bir derdim :) biz hiç kutlamayızz

Dışarıda gezme olayını da düşündüm aslında ama bilemedim merak ettiğim bir yerde vardı aslında ama yine yorulacağım hiç bir hafta sonu evde dinlenemiyorum
ayy ne güzel benim ne böyle bir planım var ne de böyle bir derdim :) biz hiç kutlamayızz

14 Şubat'a özel değil aslında ama içimden de geldi niyeyse yoksa hediyeyle falan kutlamayı sevmem özel günlerimizi kutlarız sadece 14 Şubat genel bir şey

Aynen yaa hic sevmeyiz sevgililer gunu. Esimin icinden gelip hediye alip sirf adi yuzunden o gun vermedigini bilirim

ayy ben çok sevrim bu günleri, hediye beklemem ama sırf dışarda yemek yemek için fırsat gözüyle bakıyorum arada iyi oluyo beee

ayy ben çok sevrim bu günleri, hediye beklemem ama sırf dışarda yemek yemek için fırsat gözüyle bakıyorum arada iyi oluyo beee

Ahahah o anlamda evet olabilir Gonlunce yiyip icebilecegin bi gun galiba Ama herkes disarda vicik vicik,fiyatlar 3 kati.. ne bileyim yahu firsatcilik gibi oldum olasi bu sebeplerden dolayi haz etmiyorum.

Ahahah o anlamda evet olabilir Gonlunce yiyip icebilecegin bi gun galiba Ama herkes disarda vicik vicik,fiyatlar 3 kati.. ne bileyim yahu firsatcilik gibi oldum olasi bu sebeplerden dolayi haz etmiyorum.
yoo bizim burda lokanta fiyatları hep aynı ekstra o güne özel zam yapıldığını görmedim ama büyük şehirlerde fırsatçılık yapılabilir

Bekliyoruz canım resmini fıstık olacağız fıstıkBende bu akşam başlamak istiyorum sence leslie yeterli olur mu sıkılaşmam da gerek pilatesi ek olarak yapmalıyım yine
bence ek olarak pilatesi de yap canım
764 kcal almışım
33 gr karbonhidrat
70 gr protein
protein günü oldu bugün benim ,yarın da gelsin spor ,şurda 4 günüm kaldı verdiğim kar'dır ..

bence ek olarak pilatesi de yap canım
764 kcal almışım
33 gr karbonhidrat
70 gr protein
protein günü oldu bugün benim ,yarın da gelsin spor ,şurda 4 günüm kaldı verdiğim kar'dır ..

Öyle yapayım canım çok iyi gidiyorsun sende Bende iş yerinde doğum günü vardı ince dilim pasta yedim şimdi bıktım bu partilerden sürpriz doğum günlerinden yemesen kırılıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…