kızlar tebrik ederim
Hafta birincileri
Grup 90 @KARAKIZ34 -2.400
Grup 80 yok
Grup 70 K Kafkanistan -1.800
Grup 60halacocuksun -1.200
Grup 50 @minerva1988 -100 gramcık :)
tebrikler kızlar
hangi hastahane canım ve ne kadar ödeme yapıyorsun. biraz aydınlatır mısın beniözelde gidiyorum ama hepsi ilgileniyo kuzum aynen doktorda şok oldu :)
aaa evet ya ertesi günde pazartesi hemde yandıkKızlar o değil de bu pazar sevgililer günü tehlikenin farkında mısınız ?
Vayy grup 50 mi oldum senide beklerim canimcim
Yaa nasil guzel temiz kalpli dua buAllah razi olsun canim benim. Allah her isteyene en hayirli zamanda saglikla versin insallah.
Spora devam edecegim duzgun beslenmeye de bakalim insallah gereksiz kilo almam saglikla dogan bi tontigim olur :)
Evde özel yemek hazırlamak istiyorum sabah kahvaltısından akşam yemeğine keyif yapalım dışarı çıkmayalım diyorum ee evdeyken cips çerez film keyfisi de yapılır bilemiyorum nasıl kurtulacağımaaa evet ya ertesi günde pazartesi hemde yandık
Evde özel yemek hazırlamak istiyorum sabah kahvaltısından akşam yemeğine keyif yapalım dışarı çıkmayalım diyorum ee evdeyken cips çerez film keyfisi de yapılır bilemiyorum nasıl kurtulacağım
Evde özel yemek hazırlamak istiyorum sabah kahvaltısından akşam yemeğine keyif yapalım dışarı çıkmayalım diyorum ee evdeyken cips çerez film keyfisi de yapılır bilemiyorum nasıl kurtulacağım
İçimi rahatlattın Can'ım sağolcanım sen evde her zaman tartıldığını baz al, basküller 1-1,5 kiloya kadar farklı tartabiliyo aldırış etme, birde kıyafet, yeme içme wc durumu hepsi etkiliyo tabi
Dışarıda gezme olayını da düşündüm aslında ama bilemedim merak ettiğim bir yerde vardı aslında ama yine yorulacağım hiç bir hafta sonu evde dinlenemiyorumyaaa evet cipsi,çerezi evdeyken kurtuluş yoken iyisi dışarı at sende kendini
şahsen hergün evde ben çalışıyorum aşçı gibi 14 ündede hazıra konayım azcık, o kadarda hakkımız ya çok yorgunum zaten günlerdir, belki moral olur iyi gelir :))
ayy ne güzel benim ne böyle bir planım var ne de böyle bir derdim :) biz hiç kutlamayızz
ayy ne güzel benim ne böyle bir planım var ne de böyle bir derdim :) biz hiç kutlamayızz
Aynen yaa hic sevmeyiz sevgililer gunu. Esimin icinden gelip hediye alip sirf adi yuzunden o gun vermedigini bilirim
ayy ben çok sevrim bu günleri, hediye beklemem ama sırf dışarda yemek yemek için fırsat gözüyle bakıyorumarada iyi oluyo beee
yoo bizim burda lokanta fiyatları hep aynı ekstra o güne özel zam yapıldığını görmedim ama büyük şehirlerde fırsatçılık yapılabilirAhahah o anlamda evet olabilirGonlunce yiyip icebilecegin bi gun galiba Ama herkes disarda vicik vicik,fiyatlar 3 kati.. ne bileyim yahu firsatcilik gibi oldum olasi bu sebeplerden dolayi haz etmiyorum.
Aynen yaa hic sevmeyiz sevgililer gunu. Esimin icinden gelip hediye alip sirf adi yuzunden o gun vermedigini bilirim
bence ek olarak pilatesi de yap canımBekliyoruz canım resmini fıstık olacağız fıstıkBende bu akşam başlamak istiyorum sence leslie yeterli olur mu sıkılaşmam da gerek pilatesi ek olarak yapmalıyım yine
bence ek olarak pilatesi de yap canım
764 kcal almışım
33 gr karbonhidrat
70 gr protein
protein günü oldu bugün benim ,yarın da gelsin spor ,şurda 4 günüm kaldı verdiğim kar'dır ..
tabi cnm ben afiyet hastanesine gidiyorum 55 lira muayene 30 lira kontrol allahtan tanıdık varda indirimli giriyorum :)hangi hastahane canım ve ne kadar ödeme yapıyorsun. biraz aydınlatır mısın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?