olsun canım arada olur o kadar ben bugün sağlam kahvaltı yaptım ,bitter çikolatamı yedim ama akşamı salatayla geçiştirdim,arada bende kaçamak yaptığım oluyor ama az yedikten sonra sorun yok,hem diyet psikolojisinde olmuyorsun yemezsen sorun olur benceÖyle yapayım canım çok iyi gidiyorsun sendeBende iş yerinde doğum günü vardı ince dilim pasta yedim şimdi bıktım bu partilerden sürpriz doğum günlerinden yemesen kırılıyorlar
Orası da doğru haklısın canım ama 2 gün önce de pasta yediğimden vicdan azabı duydumolsun canım arada olur o kadar ben bugün sağlam kahvaltı yaptım ,bitter çikolatamı yedim ama akşamı salatayla geçiştirdim,arada bende kaçamak yaptığım oluyor ama az yedikten sonra sorun yok,hem diyet psikolojisinde olmuyorsun yemezsen sorun olur bence
bizim abur cubur dolabımızda olanları saysam canım nasıl duruyosun yemeden dersin dur bak tek tek saycam:)Yeğenim cips ikram etti kalpli olanindan bi tane alayim göz hakkı dedim midem çok bulandı evlendigimin ilk zamanlari her gün bi tane kocaman deviriyordun hergun halbuki annem abur cubur almazdı eve fazla zararlı diye evlenince patlama yaşamışım bi dolap özel abur cubur dolabiydi
bizim abur cubur dolabımızda olanları saysam canım nasıl duruyosun yemeden dersin dur bak tek tek saycam:)
3 antepfıstıklı bitter kare ,8 sade bitter kare,3 adet cips,eti cin ,browni büyük kek,6 tadelle, ve 2 probis :)
sadece bitterler bana ait ve az az yiyorum günde 30 gr kadar diğerleri eşime ait ama eşim ye ye diye ısrar ediyor ağzıma sürmemmmm
beyaz lotus un baslangic kilosu 65 . gecen hafta 59 lara düştüsbeden aaa bu haftaaa yanlış varrr zaten beyazlous 50 grubundaydıı :)))
begum75 bendede senin gibi direnç oldu artik sanırım dikkat ettiğim halde gitmiyor gramlar ama kendimi daha hafif hissediyorum sporumu daha rahat yapabiliyorum niye boyle oldu diyetisyene mi gitsem acaba yarin randevu alsam
Seninde yag oranin az kaldi bence ondan yavasladi canim,bu surede asla gitmiyo diye birakma o direniyosa sen daha diren ama yemeni icmeni kesme belli kaloride kal yine spora da devam , bi yerde okumustum direnme donemi 4 ila 6 hafta arasina kadar uzayabilirmis , o yuzden umitsizlige kapilma kalorini asiri cok azaltma ve sporu birakma,kazanan sen olacaksin
Montları çıkarınca yaklaşırız yinedün akşam etli ekmek, üzerine sac arası donurmalı ohh yaradı :)) denz diyetten çok uzağız bacım
Bu aralar elektrikli süpürge gibiyim yiyorum ne varsa bazen çok kolay atıyorumToparlarsın canım moralini bozma bende atmayayım diyorum yiyorum hep bu vicdanımızdan oluyor ne olursa
Boyun kaç da 50 kiloya taktın acabaÇok teşekkür ederim esm im memleketine 50 kilo ile gidemeyeceğim galiba neyse artik elimizden ne gelirse ama birakmak yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?