- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
1288nehirnil111 Can'ım bugün çok az yedim ama bol kalorili yedim maalesef
nehirnil111 günaysdın kızlar 10 şubat kalori 1270
nehirnil111 çarşamba kalorim 1250 oldu.
Bu aralar elektrikli süpürge gibiyim yiyorum ne varsa bazen çok kolay atıyorum
sbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
Günaydın kızlaaar;
08 ŞUBAT 2016: 56.00
09 ŞUBAT 2016: 55.30
10 ŞUBAT 2016: 56.10
11 ŞUBAT 2016: 55.90
Regl başladı yavaştan elektrikli süpürge gibi olmamın sebebi buymuş
bizim abur cubur dolabımızda olanları saysam canım nasıl duruyosun yemeden dersin dur bak tek tek saycam:)
3 antepfıstıklı bitter kare ,8 sade bitter kare,3 adet cips,eti cin ,browni büyük kek,6 tadelle, ve 2 probis :)
sadece bitterler bana ait ve az az yiyorum günde 30 gr kadar diğerleri eşime ait ama eşim ye ye diye ısrar ediyor ağzıma sürmemmmm
çok iradeli gördüm seniBizim abur cuburlarımız sizinkileri döver taamm mı
2,5 cips paketi, 7 tane eti puf, yarım kilo kuruyemiş, 20li lavinya paketi, 2 paket oreo, 15li brownie gold, 1 paket sütlü çikolata,bir sürü şeker
Ufak ufak tırtıklıyorum işte bir şeyleri arada özellikle cips ve kuruyemişe hayır diyemiyorum arada bunlara çekirdek tuzlu bisküviler de ekleniyor aa unuttum 3 pakette kremalı bisküvi varçok iradeli gördüm seni
Bizim abur cuburlarımız sizinkileri döver taamm mı
2,5 cips paketi, 7 tane eti puf, yarım kilo kuruyemiş, 20li lavinya paketi, 2 paket oreo, 15li brownie gold, 1 paket sütlü çikolata,bir sürü şeker
ay senin eşin çok fena alışmış abur cubura dikkat edin sağlığını yavaş yavaş bozar haberiniz olmaz, fenaaa+ 3lü paket ülker kremalı bisküvi ve her gün muhakkak evimizde bulunan sprite + schweppes + lipton ıce şeftali var
O kadar söylüyorum ki canım ne yapsam kar etmedi neyseki o toplu aldıkları gözünü doyurdu sanırım dolaplarda duruyor her gün yemiyor onlardan muz doğrayıp çikolata sosuyla süslüyorum kesiyor mesela ya da meyve tabağı yapıyorum kessin tatlı ihtiyacını diye normalde tepsi tepsi tatlı yapsam hayatta yemez sütlü tatlılardan bazen canı çekince 1 kere yer bırakır şimdilerde cips çerez yiyoruz bu da bana yaramıyoray senin eşin çok fena alışmış abur cubura dikkat edin sağlığını yavaş yavaş bozar haberiniz olmaz, fenaaa
Bizim abur cuburlarımız sizinkileri döver taamm mı
biz de sadece petibör var bir de susamlı-baharatlı ve acılı çubuk kraker :) bizde abur cubur var diye seviniyorduk iyi mi
Ufak ufak tırtıklıyorum işte bir şeyleri arada özellikle cips ve kuruyemişe hayır diyemiyorum arada bunlara çekirdek tuzlu bisküviler de ekleniyor aa unuttum 3 pakette kremalı bisküvi varben nelerle savaşıyorum görün hep eşim yüzünden
+ 3lü paket ülker kremalı bisküvi ve her gün muhakkak evimizde bulunan sprite + schweppes + lipton ıce şeftali var
Meyve suyu olarak ananas içiyoruz evde bak mesela ben içmiyorum gerçi eşim içiyorokuyunca ahanda böyle oldum
biz yaklaşık 1,5 yıldan fazla oldu asitli içecek girmiyor. 6 aydır meyve suyu yok. ayran ve şalgam suyu var sadece
Meyve suyu olarak ananas içiyoruz evde bak mesela ben içmiyorum gerçi eşim içiyorAllahtan kola fanta falan sevmiyor da onlar girmiyor bir tek Evde içi yanıyormuş içmek istiyormuş çayda demliyorum her akşam oysa ki
çok zararlı yaaa, asitli şeyler hem kilo yapıyo hem kemikleri eritiyooyy aynı benim kız kardeşim gibi o da sürekli içim yanıyor diyip kola fanta soda ne varsa içiyor. bu iç yanması nasıl oluyor ki acep, ben de yok.
Gelin gelin koşun alın bunların hepsini
oyy aynı benim kız kardeşim gibi o da sürekli içim yanıyor diyip kola fanta soda ne varsa içiyor. bu iç yanması nasıl oluyor ki acep, ben de yok.
gelirsem dayanamam marketten çıkmadan yerim hepsiniGelin gelin koşun alın bunların hepsini
Bende de yok su içerim yanarsam yani alışkanlık başka bir şey değil bence bazen canım çeker içerim ama çok nadirdir ayda 1 kere var yok
gelirsem dayanamam marketten çıkmadan yerim hepsinisanki karnım acıkmya başladı ama daha erken
dünkü kalorim:1184
k.hidrat:139,47
Ye canım kurtulalımÇok yemek konuştuk ondan acıktın Ondan önceki günün kalorisi de yok senin ama
Güzel canım not ettim dün benim karbonhidratım fırladı resmen bugün minumum tutmaya çalışacağım inşallahı-ıhhh yemeemmm
salı
kalorim :1154
k.hidrat:89,89
anam bu iyiymiş hiç farketmemişim
şu tv de kubilay doktor varya. adini tam hatırlayamadım . zahide de çıkıyor. çok kilo verdiriyor. keşke kendimi ona ve ekibine teslim etsem suyuma.kadar onlar verse elime bendr zayiflasamtabi cnm ben afiyet hastanesine gidiyorum 55 lira muayene 30 lira kontrol allahtan tanıdık varda indirimli giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?