♥haftalık kilo verme yarışması♥

1288 nehirnil111 Can'ım bugün çok az yedim ama bol kalorili yedim maalesef

nehirnil111 günaysdın kızlar 10 şubat kalori 1270

nehirnil111 çarşamba kalorim 1250 oldu.

Dün 1200 lü rakamların günüymüş onu anladık bende 1230 aldım akşam ki oreolar yaktı beni 45 dakika leslie 15 dakika pilatesle spor hayatıma yeniden başlamış bulunmaktayım ama buna sevineyim bari zügürt tesellisi

Bu aralar elektrikli süpürge gibiyim yiyorum ne varsa bazen çok kolay atıyorum

Regl sonrası çok iyi olacak o zaman canım benimde tutuyor mu acep karnım çok şiş ya yemekten mi yoksa soğuk algınlığından mı bilemedim

Bizim abur cuburlarımız sizinkileri döver taamm mı

2,5 cips paketi, 7 tane eti puf, yarım kilo kuruyemiş, 20li lavinya paketi, 2 paket oreo, 15li brownie gold, 1 paket sütlü çikolata,bir sürü şeker

Son düzenleme:

2,5 cips paketi, 7 tane eti puf, yarım kilo kuruyemiş, 20li lavinya paketi, 2 paket oreo, 15li brownie gold, 1 paket sütlü çikolata,bir sürü şeker

+ 3lü paket ülker kremalı bisküvi ve her gün muhakkak evimizde bulunan sprite + schweppes + lipton ıce şeftali var

ay senin eşin çok fena alışmış abur cubura dikkat edin sağlığını yavaş yavaş bozar haberiniz olmaz, fenaaa
O kadar söylüyorum ki canım ne yapsam kar etmedi neyseki o toplu aldıkları gözünü doyurdu sanırım dolaplarda duruyor her gün yemiyor onlardan muz doğrayıp çikolata sosuyla süslüyorum kesiyor mesela ya da meyve tabağı yapıyorum kessin tatlı ihtiyacını diye normalde tepsi tepsi tatlı yapsam hayatta yemez sütlü tatlılardan bazen canı çekince 1 kere yer bırakır şimdilerde cips çerez yiyoruz bu da bana yaramıyor

biz de sadece petibör var bir de susamlı-baharatlı ve acılı çubuk kraker :) bizde abur cubur var diye seviniyorduk iyi mi

+ 3lü paket ülker kremalı bisküvi ve her gün muhakkak evimizde bulunan sprite + schweppes + lipton ıce şeftali var

okuyunca ahanda böyle oldum

biz yaklaşık 1,5 yıldan fazla oldu asitli içecek girmiyor. 6 aydır meyve suyu yok. ayran ve şalgam suyu var sadece

okuyunca ahanda böyle oldum

biz yaklaşık 1,5 yıldan fazla oldu asitli içecek girmiyor. 6 aydır meyve suyu yok. ayran ve şalgam suyu var sadece
Meyve suyu olarak ananas içiyoruz evde bak mesela ben içmiyorum gerçi eşim içiyor Allahtan kola fanta falan sevmiyor da onlar girmiyor bir tekEvde içi yanıyormuş içmek istiyormuş çayda demliyorum her akşam oysa ki

Meyve suyu olarak ananas içiyoruz evde bak mesela ben içmiyorum gerçi eşim içiyor Allahtan kola fanta falan sevmiyor da onlar girmiyor bir tekEvde içi yanıyormuş içmek istiyormuş çayda demliyorum her akşam oysa ki

oyy aynı benim kız kardeşim gibi o da sürekli içim yanıyor diyip kola fanta soda ne varsa içiyor. bu iç yanması nasıl oluyor ki acep, ben de yok.

Gelin gelin koşun alın bunların hepsini

Bende de yok su içerim yanarsam yani alışkanlık başka bir şey değil bence bazen canım çeker içerim ama çok nadirdir ayda 1 kere var yok
gelirsem dayanamam marketten çıkmadan yerim hepsini sanki karnım acıkmya başladı ama daha erken

dünkü kalorim:1184
k.hidrat:139,47

tabi cnm ben afiyet hastanesine gidiyorum 55 lira muayene 30 lira kontrol allahtan tanıdık varda indirimli giriyorum :)
şu tv de kubilay doktor varya. adini tam hatırlayamadım . zahide de çıkıyor. çok kilo verdiriyor. keşke kendimi ona ve ekibine teslim etsem suyuma.kadar onlar verse elime bendr zayiflasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…