♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase şehriye çorbası (1 tatlı kaşığı elma sirkesi) + 1 porsiyondan biraz az sebzeli tavuk sote(patateslerini ayıkladım) + 180 ml ayran - 361 kalori

Akşama mercimek çorbam var kapuskam var az az yiyeceğim ve biberiye çayına da başlıyorum sabahları yeşil çay akşamları biberiye çayı 1er kupa içeceğim görür o ödemler yağlar gününü

benim akşama yemeğim yok ne yapayım bana fikir versene nehirrrr

benim akşama yemeğim yok ne yapayım bana fikir versene nehirrrr
Ben mesela yakın zamanda kapuska bittiğinde sırayla bezelye, dolmabiber,yumurtalı ıspanak, kıymalı karnabahar,beşamel soslu tavuk yapacağımbütün ayı saydım mübarek aylık listemden kopya çektimpazar gününe bir menü düşünüyorum bende beşamel soslu tavuğu o gün yapayım olmadı

Bizim abur cuburlarımız sizinkileri döver taamm mı

2,5 cips paketi, 7 tane eti puf, yarım kilo kuruyemiş, 20li lavinya paketi, 2 paket oreo, 15li brownie gold, 1 paket sütlü çikolata,bir sürü şeker
:) evet tatlım ya bizde öyle evde hep abur cubur olur ama şimdiye kadar 1 adet bisküvi koymadım ağzıma bitter bütün eğlencem bitterim canım benim:)
bu arada bugün 1000bin kalori alıcam inşallah ve spora başlıyorum şimcikkk

bezelye sevmezler, dolmabiberi ve içinin kıyması için çarşıya çıkmam lazım, kıymam var ama dondurucuda çözülmesini bekleyemem bide ben bunu akşamdan dolduruyorum ertesi gün gelince direk ocağa koyup pişiriyorum, ıspanaklı böreği daha hafta sonu yaptım bide al yıka ayıkla uzun iş, tavuğu zaten yemezler,karnıbaharım önceki gün bitti,2 gündür balık yiyoz, uffff çıldıracaum
başka fikir ver nehir

Ben koyuyorum vallahi cips kuruyemiş çok güzel gidiyor tv izlerken ne yapayım Seninde bitterin var hepimizin bir zayıf noktası var işteBende uzun zaman sonra dün leslie yaptım 3 mil 15 dakika da pilates devam durmak yok zaten çok ara verdik

Taze fasulye (dondurucunda varsa), Pırasa, Patlıcan musakka kıymasız, Beşamel soslu fırın makarna, Patates yemeği, Mercimek yemeği, Bamya ya da hazır döner al Bimden altına fırında lavaş al kalın olanlardan domatesli sos hazırla tereyağla beraber yalancı iskender yap evdekilere ziyafet çek ama senin için iyi olmazKız olmadı al mantı falan haşla oldukça basit yanına bir çorba o da iş görür yani bana verseler hiç hayır demem

Boyum 1.64 ama zayıf olmak hoşuma gidiyor ayrıca su sezaryandan kalma göbek beni deli ediyor bir gitsede kurtulsam
Canım en fazla 55-54 civarı bile olsan seni hayli hayli kurtarıyor göbeğin için bol bol göbek eritme egzersizleri pilates öneririm mekik sürekli çekebilirsin

teşekkür ederim fıstığım, bunları bir değerlendireyim bakayım

Öyleee işine geliyosa
Madem büyük laf ettin büyük lokma yutturmayiz
Ay canım benim yutturma zaten ama benim nette sıkıntı oluyo hep giremiyorumki artık girdikçe aklıma gelenleri yazarım
Sen neşe dolu bi insansın çok belli oluyo

Ay canım benim yutturma zaten ama benim nette sıkıntı oluyo hep giremiyorumki artık girdikçe aklıma gelenleri yazarım
Sen neşe dolu bi insansın çok belli oluyo
yav he he hemen bi çamura yatmalar başlamış
nasıl gidiyo bakalım hedefe kaç var kaçamak yapmıyon demi hemen bildir bize
canım neşe dolumuyum bilmiyorum aslında, ama burayı ve sizleri hepinizi çok seviyorum, herkes çok içten ve samimi bende o yüzden biraz rahat davranıyorum galiba

Merhabalar bende araniza katilmak istiyorum 3gun once diyete ve evde spora basladim leslie yapiyorum boyum 165 kilom 74 hedefim 60 :)

bende menümü vereyim
SABAH
1 bardak tarçınlı süt
1 yumurta ekmek arası

ARA
1 avuç içi leblebi

ÖĞLE
1 kase yayla çorbası
3 kaşık bulgur pilavı
1 şinitzel

ARA
10 tane badem

AKŞAM
1 tane portakal
1 kase yoğurt
1 kase kabak yemeği

4 litre su

Söz canım yarın sabah en sıkısından başlıyorum
Ama doğru diyorsun tutamadım yine pis boğazımı ama artık yazıcam söz netim olduğu sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…