İyi yapmışsın canım dün bende fitness yapayım dedim 15 dakika zor yaptım hopladıkça karnım felaket accıdı karın kaslarım çok ağrıyor niye ki acaba ya evelsigün leslie yapmıştım bir şey olmamıştıIyi akşamlar kızlar bugün 45 dk spor yaptım çok yüklenmedim ilk günden toplam da 920 kcal almışımnehirnil111
Bir önceki gün ki kalorini yazmamışım canım kaçırmışım sanırım o gün kaçtı1440 kalnehirnil111
Çok az almışsın canım ya
nehirnil111 dünkü kalorim 11 şubat 1220
50 Kiloya da insen o göbek kalır mekik ya da plates yapmıyosanBoyum 1.64 ama zayıf olmak hoşuma gidiyor ayrıca su sezaryandan kalma göbek beni deli ediyor bir gitsede kurtulsam
Hem ay da büyüyormuş gece ayrı bir aydınlık vardı havada
Regl sonrası çok iyi olacak o zaman canım benimde tutuyor mu acep karnım çok şiş ya yemekten mi yoksa soğuk algınlığından mı bilemedim
Ondan mı kız karnım davulHem ay da büyüyormuş gece ayrı bir aydınlık vardı havada
Bende gitmesini istiyorum ya 53 rakamı üzerime yapıştı resmen 52 ye insem de geri çıkıyorum en ufak bir şey yediğimde o direnci kırmalıyım ama nasılsbeden @DisiAnka@charmant@nehirnil111@GOK1974@kitara_84@minerva1988@CallanPinckney
Günaydın kızlaaar;
08 ŞUBAT 2016: 56.00
09 ŞUBAT 2016: 55.30
10 ŞUBAT 2016: 56.10
11 ŞUBAT 2016: 55.90
12 ŞUBAT 2016: 55.30
Gidiyor yavaş yavaş inşallah haftaya 53 lere yine inerim
İyi yapmışsın canım dün bende fitness yapayım dedim 15 dakika zor yaptım hopladıkça karnım felaket accıdı karın kaslarım çok ağrıyor niye ki acaba ya evelsigün leslie yapmıştım bir şey olmamıştı
Bir önceki gün ki kalorini yazmamışım canım kaçırmışım sanırım o gün kaçtı
Çok az almışsın canım ya
Not ettim canım sağol
50 Kiloya da insen o göbek kalır mekik ya da plates yapmıyosan
anaaa 10 günde 4 cm miYapıyorum 10 günde 4 cm inceldi inşallah boyle devam eder ama daha çooooook yolum var
Hayırlı cumalar canım nasılsınSelamun aleykum kizlar
Hayırlı cumalar hepimize
1250 kal 10 şubat
Selamun aleykum kizlar
Hayırlı cumalar hepimize
Yiyip yiyip aya suçu atmakta çok acımasızca ama ay benden hesap soracakOndan mı kız karnım davul
Not ettim canım kalorin benden düşük ama karbonhidrat farkımız çok fazla niye öyle oldu ki ne yedin begüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?