♥haftalık kilo verme yarışması♥

anaaa 10 günde 4 cm mi çok iyi

Evet canım ama diz kapakları ve bacaklarım felaket ağrıyor baya bir zorladım kendimi plates mekik artı yürüyüş hazır kocam yokken yapabildiğim hareketi yapıyorum ama bu sabah hareket yaparken ayağım öyle gerildiki bi baktım kendi kendine bukuluyor tövbe estağfirullah nooluyo dedim tuttum elimle allahtan geçti ama kilo vermem durdu bende bunun şerefine bugün sporumu yapacağım ama canım ne isterse yiyorum baklava çikolata ekmek elime ne geçerse annem dedimki kızartma bilmem ne ne bulursan yap ama yapmadı kadın bend e simit yedim artik tabi kuruyemişler cipsli olanların dan her daim yanimda

Birde ben adet olmadım kızlar annem sen daha adet olmadinmi dedi bende yooo dedim ama olacak gibi sisim dedim .. bak sakin diye bana gözlerini açtı bende yok artik yok canım dedim yani yok artik yani yok artik rabbim isteyene versin inşallah 6. Aya girdik bebeğim ... bir kere adet oldum ama daha olmadım böyle düzensiz olabilir degilmi

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası (1 çay kaşığı elma sirkesi) + 1 porsiyon yumurtalı ıspanak + 67 gr yoğurt - 361 kalori

Regl olamamak kilonu etkiler canım bunun için doktora gittin mi 6 ayda 1 kere olmak sıkıntı bence bende bu ay bekliyorum eğer çok geçerse yine ya da olmazsa doktora gideceğim hemen

Regl olamamak kilonu etkiler canım bunun için doktora gittin mi 6 ayda 1 kere olmak sıkıntı bence bende bu ay bekliyorum eğer çok geçerse yine ya da olmazsa doktora gideceğim hemen

Bakalım söktürücü bi şeyler alayım da bu ayda olmazsam giderim

Sakın adet söktürücü falan alma kendi başına canım benim iki tane çocuğum var ikisinide emzirirken 8.aya kadar adet olmadım normal yani hormonlarla alakalı...benim adetim geçti diye adet söktürücü içecektim komşum izin vermedi doktora git bi terslik falan olur dedi Allah razı olsun meğer oğluma hamileymişim hiç ihtimal bile vermiyorduk eşimle doktora Syledim iyiki adet söktürücü almamışım diye sakın kulaktan duyma şeyler yapmayın içmiş olsan kendi hayatını bile riske atmış olurdun dedi..
Şüphen varsa doktora git canım ama yoksa dediğim gibi emzirme döneminde adet düzensizliği gayet normal...

bence sen regl iştahına girmişsin bikaçgün böyle olsun ama sonra toparla fazla salma

begum75 bugün kahvaltımı yazayımda kız bana
1simit
1yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Domates
Azcık reçel
1kurabiye
Ya komşum kahvaltıya geldi simit ve kurabiye almış gelmiş ayıp olmasın diye dedim ve kendime ettim neyse dengelicem canım söz...

Çok gözüksede yediklerin gerçekten sağlıklı ve düşük kalorili , bu hafta hedefine ulaşacaksın canım

simit ve kurabiye olmasaymış daha iyiymiş, onun haricinde diğerleri gayet güzel azcık reçel bile :))
akşama hiç makarna,pilav,ekmek gibi karbonhidrat yemezsen bence dengelenir canım sorun olmaz

Çok gözüksede yediklerin gerçekten sağlıklı ve düşük kalorili , bu hafta hedefine ulaşacaksın canım
Gün içinde iyiyim kuzum ama akşamları cips kuruyemiş keyfi yapıyorum eşime eşlik ediyorum o zaman bozuyorum işi yemeklerim de sıkıntı yok yoksa mesela akşamda etli patates yemeği yapacağım sebzeli bulgur pilavı çorbamla beraber az az yiyeceğim neyse ki kuru yemiş falan bitiyor

ben sabahları yiyorum kuru yemiş kahvaltıdan sonra 2 ceviz yada 5 badem şeklinde ,çok kaçırma asıl kuru yemişler tehlikeli canım ,gerçi sen bayağı iyisin ya arada olsun o kadarcık,bakalım pazartesi istediğim kiloya gelmiş olursam öncesi ve sonrası yine resim koycam

Bekliyoruz canım güzelliğini görelim Kaçırıyorum işte dediğin gibi sabahları alsam aslında kendimi kandırsam iyi olur gün içerisinde yoksa akşam dolapta görüyorum oturuyorum yiyorum 10-20 adetli yesem de yiyorum işte yoksa oturup 1-2 kase yemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…