- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..Bekliyoruz canım güzelliğini görelimKaçırıyorum işte dediğin gibi sabahları alsam aslında kendimi kandırsam iyi olur gün içerisinde yoksa akşam dolapta görüyorum oturuyorum yiyorum 10-20 adetli yesem de yiyorum işte yoksa oturup 1-2 kase yemiyorum yani
Benimde 3 kilo var canım bu sayıdan bıktım artık kilo almadan önce de bir 3 kilo versem iyi olur diyordum hala öyle diyorum bu direnci kırmam gerek bir şekildegayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..
verirsin canım ,pazartesi kaç çıkcam acaba çok merak ediyorumBenimde 3 kilo var canım bu sayıdan bıktım artık kilo almadan önce de bir 3 kilo versem iyi olur diyordum hala öyle diyorum bu direnci kırmam gerek bir şekilde
gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..
inşallah sende verirsin begümcüm8 de bende var
ben bu sabah dayanamadım tartıldım gram oynamamış hala aynı, zaten çokta ümidim yoktu ama insan aç karna olunca bi hevesleniyo yinedeverirsin canım ,pazartesi kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım ben pazartesi kesin önceki kilomda bile çıkamayacağım bu sabah yine 53.4 geliyordum 3 hafta önceki kilom bu gitmiyor bu karnım anlamadım yeşil çay içiyorum o kadar da lahana çorbasını hafta sonu yapacağım bakalımverirsin canım ,pazartesi kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum
fıstığım sen baya baya bir dirençle karşı karşıyasın, pes etme devam et,yok etİnşallah çok güzel sonuç alırsın canım ben pazartesi kesin önceki kilomda bile çıkamayacağım bu sabah yine 53.4 geliyordum 3 hafta önceki kilom bu gitmiyor bu karnım anlamadım yeşil çay içiyorum o kadar da lahana çorbasını hafta sonu yapacağım bakalımBu akşam biberiye çayı alacağım maydanoz falanda kaynatıp içeyim ödem mi kilomu aldım anlamadım
Kırılacak inşallah Begüşüm kürler falan uygulayacağım yağ yakıcı bitki çaylarıyla savaşacağım bakalım ne olacak o mu yaman ben mifıstığım sen baya baya bir dirençle karşı karşıyasın, pes etme devam et,yok et
elbet kırılacak bu direnç
Evet hepimiz harikayız bunları farketmek hedefe ilerlemek bile muhteşemkızlar herşey güzel olacak bizde bu azim varken hepimiz istediğimiz kiloya ulaşıcaz
Sakın adet söktürücü falan alma kendi başına canım benim iki tane çocuğum var ikisinide emzirirken 8.aya kadar adet olmadım normal yani hormonlarla alakalı...benim adetim geçti diye adet söktürücü içecektim komşum izin vermedi doktora git bi terslik falan olur dedi Allah razı olsun meğer oğluma hamileymişim hiç ihtimal bile vermiyorduk eşimle doktora Syledim iyiki adet söktürücü almamışım diye sakın kulaktan duyma şeyler yapmayın içmiş olsan kendi hayatını bile riske atmış olurdun dedi..
Şüphen varsa doktora git canım ama yoksa dediğim gibi emzirme döneminde adet düzensizliği gayet normal...
Bak kurabiye sorun değil ama 1 simit çok çok fazla hatır için çeyreği yeterdibegum75 bugün kahvaltımı yazayımda kız bana
1simit
1yumurta
1dilim peynir
5zeytin
Domates
Azcık reçel
1kurabiye
Ya komşum kahvaltıya geldi simit ve kurabiye almış gelmiş ayıp olmasın diye dedim ve kendime ettim neyse dengelicem canım söz...
Ehh işte iyi sayılırım tatlım ya.Hayırlı cumalar canım nasılsın
Sağol tatlım
Benim nerdeyse hiç olmadı canım ama onu da şuna bağladım hep haftada bir gün serbest gündü ya ondan galiba.su321 duraklama dönemin oldumu bu dönemde ne yaptın acaba sanırım ben o döneme girdim ne yapmam gerek bana bi akil verebilirmisin
Ne oldu canım niye iyi sayılırsın hayırdırEhh işte iyi sayılırım tatlım ya.
Börek yapcam birazdan oyalanıyorum öyle sağda solda
Bende mi böyle yapsam acep ama kısmıyorum hiç gayette yiyorum yani ama akşam ki cipsle çerezle olmuyor herhalde güzelce bir yemeliyimBenim nerdeyse hiç olmadı canım ama onu da şuna bağladım hep haftada bir gün serbest gündü ya ondan galiba.
Sende bir gün serbest yap baya ye ama ertesi gün baya baya sıkı yap kıs iyice o şekilde duraklaman geçer allahın izniyle
Gezilecek gidilecek yer yo burada onun için:))Ne oldu canım niye iyi sayılırsın hayırdırBende işlerimi hallediyorum bir yandan buraya yazıyorum gün geçiyor işte Neyli börek yapacaksın geleyim hemen
Baya baya yemek yiyeceksin bi porsiyon iskender üstüne künefe mesela tıka basa doyacaksınBende mi böyle yapsam acep ama kısmıyorum hiç gayette yiyorum yani ama akşam ki cipsle çerezle olmuyor herhalde güzelce bir yemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?