♥haftalık kilo verme yarışması♥

gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..

gayet fitsin canım merak etme 10-15 tane yesen de bişey olmaz sen hedefine ulaştın sonuçta,bizde ulaşırız inşalah,benim de aslında az kaldı hedefime ama yine var 5 kilo kadar..
Benimde 3 kilo var canım bu sayıdan bıktım artık kilo almadan önce de bir 3 kilo versem iyi olur diyordum hala öyle diyorum bu direnci kırmam gerek bir şekilde

verirsin canım ,pazartesi kaç çıkcam acaba çok merak ediyorum
İnşallah çok güzel sonuç alırsın canım ben pazartesi kesin önceki kilomda bile çıkamayacağım bu sabah yine 53.4 geliyordum 3 hafta önceki kilom bu gitmiyor bu karnım anlamadım yeşil çay içiyorum o kadar da lahana çorbasını hafta sonu yapacağım bakalım Bu akşam biberiye çayı alacağım maydanoz falanda kaynatıp içeyim ödem mi kilomu aldım anlamadım

fıstığım sen baya baya bir dirençle karşı karşıyasın, pes etme devam et,yok et
elbet kırılacak bu direnç

Çok saol canim begum75 bekleyim en iyisi birde çaktırmadan test alayim bebeğimi emzireyimde dışarı cikayim bende ihtimal vermiyorum ama iste olursada napalm tevekkül etmeye çalışırım artik sen üzülmedin mi hamile olduğunu öğrenince ben çok zor geçirdim benim psikoljim su anda ikinciyi kaldırmaz ama sabrini vermiştir mutlaka allah

Bak kurabiye sorun değil ama 1 simit çok çok fazla hatır için çeyreği yeterdi

su321 duraklama dönemin oldumu bu dönemde ne yaptın acaba sanırım ben o döneme girdim ne yapmam gerek bana bi akil verebilirmisin
Benim nerdeyse hiç olmadı canım ama onu da şuna bağladım hep haftada bir gün serbest gündü ya ondan galiba.
Sende bir gün serbest yap baya ye ama ertesi gün baya baya sıkı yap kıs iyice o şekilde duraklaman geçer allahın izniyle

Bende mi böyle yapsam acep ama kısmıyorum hiç gayette yiyorum yani ama akşam ki cipsle çerezle olmuyor herhalde güzelce bir yemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…